- 19 Kasım 2013
- 18.644
- 33.614
Ben iki öğün yiyorum artık Bir sabah bir akşamEkmek yiyorum canım, 6 ogunum var, aralarda meyve var , bunyem aç kalmaya alışık değil
Ara öğünde yapmıyorum. Baya farklıymış bizim beslenmemiz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki öğün yiyorum artık Bir sabah bir akşamEkmek yiyorum canım, 6 ogunum var, aralarda meyve var , bunyem aç kalmaya alışık değil
ayyyyy ben bunu yanlış yere yazmışımmmmm özelden yazacaktım şimdi aslında nurlunun yemeklerını benım yaptıgımı ağzımdan kaçırmış oldum cok cok soryyytemem nurlu ağlayıp durma yarın gelıp hazırlıycam kahvaltı sofranı sende katılırsın yarışmaya ayyyyy ayyyy bıktım bu kadından
....Tabikide diyet kahvaltı hazırlıcam
10 sene mi Ben o kadar bekleyemem
Kahvaltı sofrasında ne varEminim çok güzel kahvaltı sofrası hazırlarsın
Hadi bizi o kadar bekletme
Prensesim bak benim bir özelliğimi daha öğrenmiş oldunÖzellikle işime gelen şeyleri asla unutmuyorum
Onu ancak rüyamızda görürüz
Hani nerde sofralar?
Masa olması şartmı tabak hazırlasak
Haline şükret ,beni de merdaneyle karşılıyor.Tabi Nevoş onlara prensesim bize sevdanın yolları
İsim Zeynep mi?Haline şükret ,beni de merdaneyle karşılıyor.
Aslında kızımın adı da,forum sayesinde 2.ismim oldu.Bu arada nasıl anladın?İsim Zeynep mi?
kız kabak gibi ortada nasıl anlamicak ha zeynep naz ha deynep.Aslında kızımın adı da,forum sayesinde 2.ismim oldu.Bu arada nasıl anladın?
Hadi ya...Zeynepnaz yazınca bu isimle kullanıcı adı var çıkmıştı,üye olurken.Bende başındaki harfi değiştirmiştimkız kabak gibi ortada nasıl anlamicak ha zeynep naz ha deynep.
Assolistlik yapıyor kerata.Geçen gün sormuştum ,pc'de kayıtlıymış zaten görüntüler.Yarışma başlamadan zaten hazırlamış uyanıkGünaydınlar hatunlar Bu nuryolu nerde ,, nerde bu bacım.. nerde bu sofra kuzum ya instigramdaki sayfana aşık oldum ellerine sağlık ne güzel likler paylaşıyorsun..
ayyyyy ben bunu yanlış yere yazmışımmmmm özelden yazacaktım şimdi aslında nurlunun yemeklerını benım yaptıgımı ağzımdan kaçırmış oldum cok cok soryyy
Benim Yiğenimin adı da Zeynep.Aslında kızımın adı da,forum sayesinde 2.ismim oldu.Bu arada nasıl anladın?
Hımm bi yüklemesi kalmış o zaman sallayacak buraları.. yapıyor hatun beceriyor (kıskanmakmı kim demişşş)Assolistlik yapıyor kerata.Geçen gün sormuştum ,pc'de kayıtlıymış zaten görüntüler.Yarışma başlamadan zaten hazırlamış uyanık
olur pampa al mektuplarını ver madalyalarımıYemisim sorry ni Neettin kiz , butun foyam ortaya cikti Al mektuplarini ver mektuplarimi