Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Balık oylamaya geldim,birde ne göreyim,kahvaltı sofraları yarışması baslamış.
Katılanlara bol şans.
Ben katılamayacağım bu kez,Karatay tarzı besleniyorum bu dönem,dolayısıyla benim sofram kimseyi açmaz :KK70:zira ekmek dahi yok en basidinden:KK53:
Ama karatayda sucuklu yumurta,menemen var:KK58:Bizde tam bunlardan bahsediyorduk:rolleyes:
Sohbet için bekleriz canım:KK52::KK200:

Sende diyet kahvaltısı kur canim, :KK14:
Not; ekmeksiz diyet yapma kuzum, omur boyu ekmek olmadan devam edemezsin sonra daha çok kilo alırsın,:KK43::KK43:
Canımcım şimdi miss gibi börekler,poğaçalar,çıtır ekmekler,krepler dururken kim oy versin diyet kahvaltıya:KK33:
Bende vermem yahu:KK39:
Ben kilodan ziyade insülin direnci,tiroit problemi sebebiyle bu beslenmeye geçtim canım. Mecburum. Bundan öncede tam buğday yiyordum zaten.
Yemeyince daha enerjik olduğumu farkettim birde. Ekmek ve karbonhidrat bana halsizlik yapıyor sanırım insülin direnciyle alakalı birşey bu,yerine çiğ ceviz,çiğ fındık ve çiğ badem koydum, doyuyorum.

Canımcım şimdi miss gibi börekler,poğaçalar,çıtır ekmekler,krepler dururken kim oy versin diyet kahvaltıya:KK33:
Bende vermem yahu:KK39:
Ben kilodan ziyade insülin direnci,tiroit problemi sebebiyle bu beslenmeye geçtim canım. Mecburum. Bundan öncede tam buğday yiyordum zaten.
Yemeyince daha enerjik olduğumu farkettim birde. Ekmek ve karbonhidrat bana halsizlik yapıyor sanırım insülin direnciyle alakalı birşey bu,yerine çiğ ceviz,çiğ fındık ve çiğ badem koydum, doyuyorum.
Kız benim gibi diyetle boğuşan herkes verir , maksat yarış olsun. Ayy bide birinci olurmusun diyet kahvaltı sofrasiyla :KK48::KK48:

Ama karatayda sucuklu yumurta,menemen var:KK58:Bizde tam bunlardan bahsediyorduk:rolleyes:
Sohbet için bekleriz canım:KK52::KK200:
Canım Nevrestem:KK200:
Özlemişim sizi vallahi. Gelirim inşallah ama sohbete. Sucuk var evet ama ev yapımı olacak,onuda ben beceremem bağırsak falan,zor iş.
İnsülin direncim olmasaydı size patatesli yumurta pizzası yapardım kahvaltıya, bizim fi tarihinde pazar sabahı spesyalimizdi tabi uzun zamandır yapmıyorum:KK51:
Olsun bende takip ederim:KK66:

Canım Nevrestem:KK200:
Özlemişim sizi vallahi. Gelirim inşallah ama sohbete. Sucuk var evet ama ev yapımı olacak,onuda ben beceremem bağırsak falan,zor iş.
İnsülin direncim olmasaydı size patatesli yumurta pizzası yapardım kahvaltıya, bizim fi tarihinde pazar sabahı spesyalimizdi tabi uzun zamandır yapmıyorum:KK51:
Olsun bende takip ederim:KK66:
Sağlık herşeyden önemli canım:KK60:En iyisini yapıyorsun:KK51:Bende biraz dikkat ediyorum bu ara, umarım sağlıkla kilo veririz:21:
Gel canım sohbet edelim :KK19:Kahvaltı sofrasını elbet birileri kurar bizde nasipleniriz:rolleyes:

Kız benim gibi diyetle boğuşan herkes verir , maksat yarış olsun. Ayy bide birinci olurmusun diyet kahvaltı sofrasiyla :KK48::KK48:
Sen ne diyeti yapıyorsun canım?
Karatay beslenme şekli olacak benim için artık,şeker hastası olmak istemiyorsam. Uyacağım mecbur:KK60:
Ama iki ay önce olsaydı döktürürdüm vallahi:KK58:
Misafir cağırırsam anca eklerim yoksa diyet kahvaltısından bir cacık olmaz,millet diyetten bıkmış,birde bana oy mu verecek:p Altın kaplama tabakta sunsam olmaz o iş.
Eglencesine katılsamda çok takip edemiyorum,arada sohbete gelirim ben:KK66:

Sağlık herşeyden önemli canım:KK60:En iyisini yapıyorsun:KK51:Bende biraz dikkat ediyorum bu ara, umarım sağlıkla kilo veririz:21:
Gel canım sohbet edelim :KK19:Kahvaltı sofrasını elbet birileri kurar bizde nasipleniriz:rolleyes:
Aynen canım:KK200:. Dikkat etmem gerek,kilodan gećtim,şeker hastasi olacağım :-)
Gelirim ama iki lafın belini kırarız.
Birde söyle güzel bir karatay kahvaltısi çıkaran olursa oyum ona:KK71:şimdiden söyleyeyim :KK74:

Aynen canım:KK200:. Dikkat etmem gerek,kilodan gećtim,şeker hastasi olacağım :-)
Gelirim ama iki lafın belini kırarız.
Birde söyle güzel bir karatay kahvaltısi çıkaran olursa oyum ona:KK71:şimdiden söyleyeyim :KK74:
Çok geçmiş olsun canım:KK60:Benimde tiroid problemim var :KK51:Verebilirsem biraz kilo vereceğim inşaallah:KK19:
Bende bekliyorum karatay kahvaltısı:KK9:

Sen ne diyeti yapıyorsun canım?
Karatay beslenme şekli olacak benim için artık,şeker hastası olmak istemiyorsam. Uyacağım mecbur:KK60:
Ama iki ay önce olsaydı döktürürdüm vallahi:KK58:
Misafir cağırırsam anca eklerim yoksa diyet kahvaltısından bir cacık olmaz,millet diyetten bıkmış,birde bana oy mu verecek:p Altın kaplama tabakta sunsam olmaz o iş.
Eglencesine katılsamda çok takip edemiyorum,arada sohbete gelirim ben:KK66:
Ben sağlıklı besleniyorum, sebze, protei birazda karbonhidrat. Aylardır böyle. Tatlı bende 5 aydır agzima sürmedim.
Bende inşallah misafircigim geldiğinde yapacağım :KK23:

Bu cevabı alacağımdan emindim :KK53:
Çekimlere ne zaman başlıyoruz:KK59:Sen benim merdane mi gördün mü
index.php
:KK70:

X