bu aralar bu rabia01 hatun da görünmüyor buralarda kış uykusunamı yattı
Yok canım misafirleri vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aralar bu rabia01 hatun da görünmüyor buralarda kış uykusunamı yattı
kuzum nasılsın kitap kurdu bitirdin memleketimin kitaplarını..Uyuyim ablacım sen nasılsın?
ben tavaya yumurta kırmayı bılmıyorum fayansa kırılmış yumurta olurmu nevoş?Tolin'cim bu sefer konuyu kendi adına aç lütfen
Sen bize iki yumurta kırsanaAma bu sefer bildiğin tavada yumurta
Tamam sen hep gel ben seni çiçeklerle karşılayacağım
Ayyy evet Nevoşum.
Şunu 8 ay yapsak olmaz mıO kadar ömrüm yetmeyecek diye korkuyorum
Dolaptan çıkarma işi bayağı zahmetli oluyor..
Olmaz kullanamazsın
Tatlı Nevoşum.Sanada prensesim diyebilirim
Neyse biz seni yormayalım Tolin'cimben tavaya yumurta kırmayı bılmıyorum fayansa kırılmış yumurta olurmu nevoş?
no no no o ebn değilim.BU pinoli çok tembel çıktı nevrestem.hep geliyor ay ne güzel olmuş bende katılacaktım diyor sonrada kaytarıyor..
valla cok ayıp edıyon nevos uzuyon benı ben beceriksizmiyımNeyse biz seni yormayalım Tolin'cim
Anlamı da güzel.Babasının değerlisi,süsü.Neyse konu dışı mesajdan ban yemeyelim.
Vayy.@nuryolu'da gelmiş.Onun da kesin kızının ismi Nur'dur.Bu saatlerde burada olmazdın sen,yükleme mi yapıyor acaba?
Çok beceriksiz Kakao'cum Neredeyse 5 yıldır tanıyorum bana bir sofra kurmadı
Nevoşum ben sizin duygularınızla oynar mıyım aşkolsunKakao'cum oda @gazeldustubaglara gibi bizim duygularımızla oynuyor
Tamam canım ne zaman istersen Ben burda bekliyor olacağımSırf senin hatırın için sadece zeytin ,peynir de koysam masaya katılacağım.Ama şimdi mi olur,son gün mü olur bilemem.
Avatarındaki madalyadan ,kurdeladan hediye etmek istiyorum dersen illa,kırmam seni,kabul ederim.
hadi artık yukle ya ılk sayfaya gıcık bı yorum yapcam kac saattir senın konu acmanı beklıyorumivit , resileri yüklüyom canım
Yok canım geyik serbestÖyle olursa ilk ben giderim