- 2 Aralık 2015
- 31.473
- 105.037
Benim işim çıktı,ben kaçayım .Çekimlere ne zaman başlıyoruzSen benim merdane mi gördün mü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim işim çıktı,ben kaçayım .Çekimlere ne zaman başlıyoruzSen benim merdane mi gördün mü
Bunun için sucuklu yumurtası taşınanlar konusu aç amaSucuklu yumurta yaptı ise hemen konusunu taşırız
Gel kaçma bir yereBenim işim çıktı,ben kaçayım .
Bunun için sucuklu yumurtası taşınanlar konusu aç ama
evettttt
Kazenden alt başlık açmasını isteyelim
Ama benim merdane fobim var.Şaka bir yana meraktan girdim gerçekten kaçıyorum,birkaç saat sonra bakarım son duruma.Hem o zamana kadar merdaneyi eline almışken bana bir börek açmış olursun(yüzsüz smileyi)Gel kaçma bir yere
Tamam tekrar bekliyorumBen onu börek yapmak için kullanmıyorumAma benim merdane fobim var.Şaka bir yana meraktan girdim gerçekten kaçıyorum,birkaç saat sonra bakarım son duruma.Hem o zamana kadar merdaneyi eline almışken bana bir börek açmış olursun(yüzsüz smileyi)
Yok ayol nerde ben hazırlayamam:)Sofranızda bunlar mı olacakKonu ne zaman geliyor herkes sabırsızlıkla bekliyor
Hosbuldum nevoşumFeroşum hoşgeldin
Ben şansımı denemek istemiştimYok ayol nerde ben hazırlayarak :)
Bize diyet kahvaltı mı hazırlayacaksınHosbuldum nevoşum
Tabikide diyet kahvaltı hazırlıcamBize diyet kahvaltı mı hazırlayacaksın
Tamam Feroşum bizim için hiç sakıncası yokTabikide diyet kahvaltı hazırlıcam
Alışrınız bana zatiTamam Feroşum bizim için hiç sakıncası yok
Alıştık tabi kiAlışrınız bana zati
Sağolasın canım, sanada çok geçmiş olsun. Verirsin verirsin,yeterki iste senÇok geçmiş olsun canımBenimde tiroid problemim var Verebilirsem biraz kilo vereceğim inşaallah
Bende bekliyorum karatay kahvaltısı
Seninkide güzelmiş canım,ideal görünüyor,karatay'a benziyor,sebze,protein var,karbonhidrat olarak çiğ kuruyemiş tüketiyoruz bizde farklı olarak senden.Ben sağlıklı besleniyorum, sebze, protei birazda karbonhidrat. Aylardır böyle. Tatlı bende 5 aydır agzima sürmedim.
Bende inşallah misafircigim geldiğinde yapacağım
Sağol canım inşaallahSağolasın canım, sanada çok geçmiş olsun. Verirsin verirsin,yeterki iste sen
Hadi bakalım,bekleyelim görelim karatay kahvaltısını
Seninkide güzelmiş canım,ideal görünüyor,karatay'a benziyor,sebze,protein var,karbonhidrat olarak çiğ kuruyemiş tüketiyoruz bizde farklı olarak senden.
Ekmek yiyorum canım, 6 ogunum var, aralarda meyve var , bunyem aç kalmaya alışık değilSeninkide güzelmiş canım,ideal görünüyor,karatay'a benziyor,sebze,protein var,karbonhidrat olarak çiğ k
Getiririz nevoscum rabia01 de katilcakmis oyle duydum Kuşlar soylediO katılacak zatenKatılmazsa beraber tutup getiririz
Onu ancak rüyamızda görürüzGetiririz nevoscum rabia01 de katilcakmis oyle duydum Kuşlar soyledi