Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Çekimlere ne zaman başlıyoruz:KK59:Sen benim merdane mi gördün mü
index.php
:KK70:
:rolleyes::rolleyes::confused::confused::KK17::KK17::KK55::KK55::KK55:Benim işim çıktı,ben kaçayım .

Ama benim merdane fobim var.:KK45:Şaka bir yana meraktan girdim gerçekten kaçıyorum,birkaç saat sonra bakarım son duruma.Hem o zamana kadar merdaneyi eline almışken bana bir börek açmış olursun(yüzsüz smileyi)
Tamam tekrar bekliyorum:KK19:Ben onu börek yapmak için kullanmıyorum:KK70:

Çok geçmiş olsun canım:KK60:Benimde tiroid problemim var :KK51:Verebilirsem biraz kilo vereceğim inşaallah:KK19:
Bende bekliyorum karatay kahvaltısı:KK9:
Sağolasın canım, sanada çok geçmiş olsun. Verirsin verirsin,yeterki iste sen:KK60:
Hadi bakalım,bekleyelim görelim karatay kahvaltısını:KK59:
Ben sağlıklı besleniyorum, sebze, protei birazda karbonhidrat. Aylardır böyle. Tatlı bende 5 aydır agzima sürmedim.
Bende inşallah misafircigim geldiğinde yapacağım :KK23:
Seninkide güzelmiş canım,ideal görünüyor,karatay'a benziyor,sebze,protein var,karbonhidrat olarak çiğ kuruyemiş tüketiyoruz bizde farklı olarak senden. :KK66:

Sağolasın canım, sanada çok geçmiş olsun. Verirsin verirsin,yeterki iste sen:KK60:
Hadi bakalım,bekleyelim görelim karatay kahvaltısını:KK59:

Seninkide güzelmiş canım,ideal görünüyor,karatay'a benziyor,sebze,protein var,karbonhidrat olarak çiğ kuruyemiş tüketiyoruz bizde farklı olarak senden. :KK66:
Sağol canım inşaallah:KK60:

X