No no noDuyanda arkanızdan konuştuğumu sanacak
Nevreste ne anlar gözleme yapmaktan?
Ben yapabileceğini sanmıyorum.Yapamaz ki,yapamaz kiNo no noduyan söz verip tutmadığını sanacak
bunu oylama sonunda tekrar söylersin, gözleme yapana birinci bile yerini bırakır o birinci olsun der
Davşanım burdayım ya.
Sorma malum dönem
Çok gerginim, alınganım, mutsuzum
Yanlış duymuşsun malesef.Tembellik yapmakla meşgul.
Pişi yi yamukprenses söyledi, ben sadece olayın gaz almak-vermek kısmıyla uğraştımAnaa sen mi dedin.1Bilinmeyende hiç çaktırmıyor O dedi diye.Vayy gaz veriyorsun ha ,yapamaz diye.Gerçi rakibin dediğini dinlemek gerekir mi bilemedim.Bazlama yapsam ,bu seferde kolay olmuş,bilindik dersin.Katmeri yapan oldu.Bazlamanın yanına ne yapayım
Yanlış duymuşsun malesef.Tembellik yapmakla meşgul.
Ya pek iyi değilim.
İşyerinde sıkıntı var canım sıkılıyor.
Hayirdir insh canimAnlatmak istersen ozelden yazabilirsin Dunya skintilari dertleri bitmiyor ki Uzme kendini hersey hallolur canim
Kalkacağım ama pazara gideceğim birazdan.Kafamda tam olarak ne yapacağıma karar vermesemde birşeyler düşündüm.Bu sana verilmis bir msjdir deynepcim , hemen kalk ve kahvalti listeni hazirlaYoksa kazen uyeligini iptal edicekmis ,oyle duydum
Amaann boşverin deynepnazı ya,elimden bir iş gelmez yapamam demiyor da,gelip bize hikaye yazıp gidiyorPişi yi yamukprenses söyledi, ben sadece olayın gaz almak-vermek kısmıyla uğraştım
AynenAmaann boşverin deynepnazı ya,elimden bir iş gelmez yapamam demiyor da,gelip bize hikaye yazıp gidiyor
Sonra oyunbozanlık yapmak yok ama.O kadar konuştun ,kurduğun sofra bu mu demeyin.1.olmak gibi hedefim yok.Sizin dilinizden kurtulayım yeter.
Amaann boşverin deynepnazı ya,elimden bir iş gelmez yapamam demiyor da,gelip bize hikaye yazıp gidiyor
Ablacım vallahi harika olurDiyom ki 2 yımırta kırıp bendemi katılsam
Amannnn ne diyorsun prensesimAmaann boşverin deynepnazı ya,elimden bir iş gelmez yapamam demiyor da,gelip bize hikaye yazıp gidiyor
Tutun sakın bırakmayın