Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
@1bilinmeyen , yamukprenses yamukprenses ,@Be_Ni_1012
Ne sık boğaz ediyorsunuz insanı yav.:KK53:Aceleniz ne.:KK45:Daha 3 gün var.Hazırlık var doğru ama düşümcede,henüz icraatte birşey yok:KK48:.Durmadan karar değiştiriyorum şunu mu yapayım diye.Al işte,yine aklımı çeldiniz.Yer sofrası da güzel fikir.Pişi mi yapsam acaba?:KK64:
Bazlama yap bacım peynirle mis gibi yeriz :KK73::KK73:

Yeni yetmeler yapsın hazır yufkadan börekleri,gerçi dünde ben hazır yufkadan börek yapmaya karar vermiştim ama:KK53:ben hamur yoğurayım değil mi?Yanına ne yapayım ,dakika başı karar değiştiriyorum.Hiç olmadı yapamazsam,yazarım bir yorum,kibletirim kendimi,bahanem hazır,banlıydım yoksa hazırlayacaktım.:KK53:
Boregimi ellerimle açtım :cool:

Eşime hafta sonu kahvaltıya ne istersin ne yapayım diyorum,pişi yap diyor.:rolleyes:Sabah sabah pişiyle mi uğraşayım,hem hamur yoğurmadan olmaz diyorum,fırından al diyor.Olmaz menemen yapayım diyorum.O zaman niye bana soruyorsun,ne yaparsan yap diyor.:KK70:.Pişi fikrini de 1Bilinmeyen soktu aklıma az önce.:confused:
Kız hep hakkımı yiyorsun,pişiyi ben dedim,fikir anası benim:63:Sen katmer yada bazlama yapsana bize,hayal etmek nasılsa bedava:KK48:

Kız hep hakkımı yiyorsun,pişiyi ben dedim,fikir anası benim:63:Sen katmer yada bazlama yapsana bize,hayal etmek nasılsa bedava:KK48:
Anaa sen mi dedin.1Bilinmeyende hiç çaktırmıyor O dedi diye.Vayy gaz veriyorsun ha ,yapamaz diye.Gerçi rakibin dediğini dinlemek gerekir mi bilemedim.Bazlama yapsam ,bu seferde kolay olmuş,bilindik dersin.Katmeri yapan oldu.Bazlamanın yanına ne yapayım:KK53:

Anaa sen mi dedin.1Bilinmeyende hiç çaktırmıyor O dedi diye.Vayy gaz veriyorsun ha ,yapamaz diye.Gerçi rakibin dediğini dinlemek gerekir mi bilemedim.Bazlama yapsam ,bu seferde kolay olmuş,bilindik dersin.Katmeri yapan oldu.Bazlamanın yanına ne yapayım:KK53:
Ne farkader ha ben ,ha 1bilinmeyen gerçi,kim dediyse dedi,sen yapacakmısın ondan haber ver.Kız yapamazsın demedim,pişi bu yapamayacak nesi var,yaparsın tabii.Bazlama niye kolay olsun ki pişiden daha zor bence,yanınada tereyağı ve peynir offff yemede yanında yat:kk77:

Sen yapta hangisini yaparsan yap,biz hepsine okeyiz.:cool:

Ne farkader ha ben ,ha 1bilinmeyen gerçi,kim dediyse dedi,sen yapacakmısın ondan haber ver.Kız yapamazsın demedim,pişi bu yapamayacak nesi var,yaparsın tabii.Bazlama niye kolay olsun ki pişiden daha zor bence,yanınada tereyağı ve peynir offff yemede yanında yat:kk77:

Sen yapta hangisini yaparsan yap,biz hepsine okeyiz.:cool:
Sonra oyunbozanlık yapmak yok ama:KK45:.O kadar konuştun ,kurduğun sofra bu mu demeyin.1.olmak gibi hedefim yok.Sizin dilinizden kurtulayım yeter.:KK53:

Başka nerenle açacaktın ki?:KK53:Sen ne diye laf dinliyorsun bakalım,ne kadar ayıp,gizli konuşuyoruz burada değil mi?:KK67:
:KK12::KK12:
Yufkaci abiyle acmadim :cool::cool:
Ooo nelerini dinledim bi bilsen, pazar gece 12 ye kadar tarifin gelmezse hakkında gıybet yaymak için pusuya yattım, her sözünü kaydediyorum. Seni gidi 13-14 seni :KK62:

X