Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Bazlama yap bacım peynirle mis gibi yeriz

Boregimi ellerimle açtım

Kız hep hakkımı yiyorsun,pişiyi ben dedim,fikir anası benimSen katmer yada bazlama yapsana bize,hayal etmek nasılsa bedava

Kız hep hakkımı yiyorsun,pişiyi ben dedim,fikir anası benimSen katmer yada bazlama yapsana bize,hayal etmek nasılsa bedava
Anaa sen mi dedin.1Bilinmeyende hiç çaktırmıyor O dedi diye.Vayy gaz veriyorsun ha ,yapamaz diye.Gerçi rakibin dediğini dinlemek gerekir mi bilemedim.Bazlama yapsam ,bu seferde kolay olmuş,bilindik dersin.Katmeri yapan oldu.Bazlamanın yanına ne yapayım

Ne farkader ha ben ,ha 1bilinmeyen gerçi,kim dediyse dedi,sen yapacakmısın ondan haber ver.Kız yapamazsın demedim,pişi bu yapamayacak nesi var,yaparsın tabii.Bazlama niye kolay olsun ki pişiden daha zor bence,yanınada tereyağı ve peynir offff yemede yanında yat

Sen yapta hangisini yaparsan yap,biz hepsine okeyiz.

Sonra oyunbozanlık yapmak yok ama.O kadar konuştun ,kurduğun sofra bu mu demeyin.1.olmak gibi hedefim yok.Sizin dilinizden kurtulayım yeter.

Başka nerenle açacaktın ki?Sen ne diye laf dinliyorsun bakalım,ne kadar ayıp,gizli konuşuyoruz burada değil mi?

Yufkaci abiyle acmadim
Ooo nelerini dinledim bi bilsen, pazar gece 12 ye kadar tarifin gelmezse hakkında gıybet yaymak için pusuya yattım, her sözünü kaydediyorum. Seni gidi 13-14 seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…