Ben elimde sarıyorum kabul edersen geleyim
Oooo ben gelene kadar sarmalar sarılmışSabah yemek ıcın sardım bakınız hemde beyaz lahanalı
Eki Görüntüle 1797012
Bunlar buzlagaıkıde mınnosum var daha napım
Kesin canım kesinKesin hazirliyordur nevosumKim bilir ne degisik (!) kahvaltiliklar yapiyordur simdi
Hoşgeldin NevoşumBen elimde sarıyorum kabul edersen geleyim
Oooo ben gelene kadar sarmalar sarılmışEllerine sağlık canım,afiyet olsun.. Minik kuzulara şifa olsun
Nedense o his bende de var Nevoşum,gelecek bende hissediyorum,az kaldıdeynepnaz sayemizde meşhur oldun. .Gelen senin sofrayı soruyor
Bize çok büyük bir sürpriz yapacaksın biliyorum..Benim hislerim kuvvetlidir
Hoşbulduk canımHoşgeldin Nevoşum
Baksana Beni çoktan bitirmiş atmış bile dondurucuya,benim sarılmayı bekleyen 10 litrelik kocaman bir salamura bidonum var,bana gelsene sarmaya
Bu kadar istiyoruz gelmeli artıkNedense o his bende de var Nevoşum,gelecek bende hissediyorum,az kaldı
Gelsin tabii yaaa,o kız buraya gelmeli,bize sofra dizmeli artııkkkBu kadar istiyoruz gelmeli artık
Ablam deynep çok dişli çıktı hiçbir şeyden korkmuyor
Günlerdir uslu çocuk oldum ama.Sen bide onu siyasette gör
Günlerdir uslu çocuk oldum ama.Yarışmaya söz verdim diye,banlanmamak için bazı şeyleri yazmıyorum.Yarışma bitsin,vuracam kırbacı,yazacam yorumu, oh ya Sen ne dersin Keleş bacı,pişi yapayım mı?
Yeni yetmeler yapsın hazır yufkadan börekleri,gerçi dünde ben hazır yufkadan börek yapmaya karar vermiştim amaAman uslu dur siyasetten güme gitme derim,o kadar orada yazarım 1 kere oradan ban aldım kim şikayet ettiyse artık..
Yap valla bayılırım o tarz hanur işlerine
Yeni yetmeler yapsın hazır yufkadan börekleri,gerçi dünde ben hazır yufkadan börek yapmaya karar vermiştim amaben hamur yoğurayım değil mi?Yanına ne yapayım ,dakika başı karar değiştiriyorum.Hiç olmadı yapamazsam,yazarım bir yorum,kibletirim kendimi,bahanem hazır,banlıydım yoksa hazırlayacaktım.
Eşime hafta sonu kahvaltıya ne istersin ne yapayım diyorum,pişi yap diyor.Hamuru yoğurda gözlerimiz bayram etsin azcık ekrana yapışalım birazkibi sen merak etme ben hallederim hamurun yanınada güzel bir peynir tabağı hazırlayabilirsin mesela
Eşime hafta sonu kahvaltıya ne istersin ne yapayım diyorum,pişi yap diyor.Sabah sabah pişiyle mi uğraşayım,hem hamur yoğurmadan olmaz diyorum,fırından al diyor.Olmaz menemen yapayım diyorum.O zaman niye bana soruyorsun,ne yaparsan yap diyor. .Pişi fikrini de 1Bilinmeyen soktu aklıma az önce.
Hişşşt,sessiz ol,rakipler duymasın.Evet canım mayalı hamurdan.Türk milleti olarak hamurişine zaafımız var.Mayalayarak yapıyorsun demi pişiyi,uzar sürer oda gerçi..
Menemen olur mesela ekmekte banacan içine ohhh mis
Hişşşt,sessiz ol,rakipler duymasın.Evet canım mayalı hamurdan.Türk milleti olarak hamurişine zaafımız var.
Az önce okudum lokma dökmeyi de seviyormuşsun?Yok yok duymazlar sadece görürler buradabende yaparım ama mayasız olanından yapıyorum bunu..
Aynen hamur işleriniseviyoruz sonuçta..