Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Günlerdir uslu çocuk oldum ama.Yarışmaya söz verdim diye,banlanmamak için bazı şeyleri yazmıyorum.Yarışma bitsin,vuracam kırbacı,yazacam yorumu, oh yaSen ne dersin Keleş bacı,pişi yapayım mı?

Aman uslu dur siyasetten güme gitme derim,o kadar orada yazarım 1 kere oradan ban aldım kim şikayet ettiyse artık ..
Yap valla bayılırım o tarz hanur işlerine

Aman uslu dur siyasetten güme gitme derim,o kadar orada yazarım 1 kere oradan ban aldım kim şikayet ettiyse artık ..
Yap valla bayılırım o tarz hanur işlerine
Yeni yetmeler yapsın hazır yufkadan börekleri,gerçi dünde ben hazır yufkadan börek yapmaya karar vermiştim amaben hamur yoğurayım değil mi?Yanına ne yapayım ,dakika başı karar değiştiriyorum.Hiç olmadı yapamazsam,yazarım bir yorum,kibletirim kendimi,bahanem hazır,banlıydım yoksa hazırlayacaktım.

Hamuru yoğurda gözlerimiz bayram etsin azcık ekrana yapışalım biraz kibi sen merak etme ben hallederim hamurun yanınada güzel bir peynir tabağı hazırlayabilirsin mesela

Hamuru yoğurda gözlerimiz bayram etsin azcık ekrana yapışalım biraz kibi sen merak etme ben hallederim hamurun yanınada güzel bir peynir tabağı hazırlayabilirsin mesela
Eşime hafta sonu kahvaltıya ne istersin ne yapayım diyorum,pişi yap diyor.Sabah sabah pişiyle mi uğraşayım,hem hamur yoğurmadan olmaz diyorum,fırından al diyor.Olmaz menemen yapayım diyorum.O zaman niye bana soruyorsun,ne yaparsan yap diyor..Pişi fikrini de 1Bilinmeyen soktu aklıma az önce.

Mayalayarak yapıyorsun demi pişiyi,uzar sürer oda gerçi..
Menemen olur mesela ekmekte banacan içine ohhh mis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…