- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın yap paylaş bizde görelimBir peynir eritmesi yapan olsada en azından görüntüsünden faydalansam
Duyanda gerçek sanacak.Ben sana dün katıl dedim.Sen ne dedin.Geçen dünürler geldi,Makbule geldi de Ona yaptırdım.Dünürler parmaklarını yediler dedin,bayıldılar dedin.Madem yumurta kırmayı biliyordun ,yapsaydın ya.Diyom ki 2 yımırta kırıp bendemi katılsam
Koydular ya kız.Yamuğun sofrasında,vuslatın sofrasında yumurta vardı ya.Heyy gidi kahvaltı sofraları heyy! Biride kalkıp sucuklu yumurta ve ekmek koymadı sofraya
Yemeği yapması gelir de ,yemeğe masaya makyaj yapmayı,süslemeyi beceremem.Amaann boşverin deynepnazı ya,elimden bir iş gelmez yapamam demiyor da,gelip bize hikaye yazıp gidiyor
Bugünde masa yükleyen olmamış.Ne yapıyor bu kadınlar akşama kadar.Sanki çok zor birşey.
İlahi deynepBugünde masa yükleyen olmamış.Ne yapıyor bu kadınlar akşama kadar.Sanki çok zor birşey.
Peynirim yokYarın yap paylaş bizde görelim
Yemeği yapması gelir de ,yemeğe masaya makyaj yapmayı,süslemeyi beceremem.
Kız o sucuklu yumurtami! Sucuklu yumurta dediğinin sarısı dagilmayacak çevresinde banmaya ekmek olacak ohhh mis, vallaha ben katılmak isterdim öyleKoydular ya kız.Yamuğun sofrasında,vuslatın sofrasında yumurta vardı ya.
EE ne olmuş? Bende peynir koymadim, kaşar vardı boş kalmasın diye onu kullandım. Benim citirin yanındaki de lor değilPeynirim yok
İtiraf köşesi gibi oldu :)EE ne olmuş? Bende peynir koymadim, kaşar vardı boş kalmasın diye onu kullandım. Benim citirin yanındaki de lor değil
Eveeettt.. Aslında bir istemem yan cebime koy yarışmacı adayı dahaPeynirim yok
Başka birşey yap mesajı vermiş olabilirdimİtiraf köşesi gibi oldu :)
Eritme peyniri özel oluyor o bakımdan dedim
Hellim başta olmak üzere tüm yağlı peynirler kızarabilir onlarda bakkallarda bile varİtiraf köşesi gibi oldu :)
Eritme peyniri özel oluyor o bakımdan dedim
Ahh biri keşke kıymalı menemenle yarışmaya katılsaPeynir gerçekten özel memleketten gelir.Ama şuan zamanı değil :)
Ayrıca sabah karnıyarık yapıcam diye kıyma çıkarıp akşama menemene çeviren insanım