- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
deynepnaz benden 1 haftadır duyduğunu, kayınvalidesinden duymamıştırTesekkur ederım ah ah ıste kımın tembel oldugu ortada@deynepnaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
deynepnaz benden 1 haftadır duyduğunu, kayınvalidesinden duymamıştırTesekkur ederım ah ah ıste kımın tembel oldugu ortada@deynepnaz
Gaz verıp gaza gelmeyenlerden arkadasdeynepnaz benden 1 haftadır duyduğunu, kayınvalidesinden duymamıştır
Bize kahvaltı sofrası hazırlıyordur
İşin şakası gerçi, ona takılmayı seviyorum benGaz verıp gaza gelmeyenlerden arkadas
Eki Görüntüle 1797007 Yardıma gelın kızlar canlı yayın bıtıremedım 2 saattır
İşin şakası gerçi, ona takılmayı seviyorum ben
Ama başta kendide katılacak gibi davrandı, ondan makaraya sarıyoruz
Yoksaki bizimde gaza gelesimiz varmış.
Evet sevdım bende deynepı ama o sofra buraya gelmelı bırakmayalım pesınıİşin şakası gerçi, ona takılmayı seviyorum ben
Ama başta kendide katılacak gibi davrandı, ondan makaraya sarıyoruz
Yoksaki bizimde gaza gelesimiz varmış.
Gelın cnm buyrun tembel deynepnaz da gelsınOff kalem sarmasi hemde Yarin size davetliyiz galiba benicim
Ben daha yeni olduğum için, sadece meraktan izleyip yorum yazıyordum.. Yani patadanak karar verdim, vaz geçincede hergün sordu deynep hanım, ben sıramı savdım hadi deynep diye şimdide ben ona başladım dır dır dır......Beni gaza getirmedi ama canim ,ben dogustan gazliymisim .Annem oyle soyluyor
Gelın cnm buyrun tembel deynepnaz da gelsın
Bıtırdım sukur ama nasıl gozumde buyudu salamura yapragım ustu kotu olmaya baslamıstı gıtmesın dıye sardım hepsını ıyı olduBi insan hiç mi usenmez o nasıl ince sarma öyle maşallah
Valla onu gazada getirsen, sazada getirsen hatun inat çıktıBrunella ne yapıyorsunuz,yine deynepimi gaza getirmeye çalışıyorsunuz
yuhhh bu neeeEki Görüntüle 1797020
Hadı bana ıyı geceler sızede
Bak gör en son gün gelecek katılacak yarışmaya,ımmm hissediyorummmm,evet evettt görüyorummm o masa buraya gelecekkkValla onu gazada getirsen, sazada getirsen hatun inat çıktı
Bencede yapacak bir şeyler ama sanki hazırlık yapıyor gibi geliyor banaBak gör en son gün gelecek katılacak yarışmaya,ımmm hissediyorummmm,evet evettt görüyorummm o masa buraya gelecekkk
Bencede,aynen,tabiikide,herhalde,galiba,sanırsam,inşaallahBencede yapacak bir şeyler ama sanki hazırlık yapıyor gibi geliyor bana
Bencede özgün bir şeyler yapsa güzel olurdu..Bencede,aynen,tabiikide,herhalde,galiba,sanırsam,inşaallah
Şimdiki aklım olsa yer sofrasında köy kahvaltısı hazırlardım,pişi,gözleme falan deynepnaz yarışmaya katılacaksın nasıl olsa,bari pişi yap bize
Söylesene nedir 1bilinmeyen?Hem herkes emek verip katılıyor yarışmaya neden basit olsun ki canım,el emeği sonuçta,nedir o tarifBencede özgün bir şeyler yapsa güzel olurdu..
Aslında benim aklımda bir tarif daha vardı ama çok basit kaçar diye yapmamıştım