Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Amaaan.Ucunda ölüm yok ya,yetişmezse katılmam.14 kişi birde Nevreste katılacak 15 kişi yeter.Millete de yazık ,zorlanmasınlar,seçenek az olsun
kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biter

Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.

Bitsin ne olacak.Yarışanların canı sağolsun.(benim de)Çok sevgili ,değerli,mükemmel,becerikli,anlayışlı,şefkatli 14 arkadaş yetiştirdi.Bana da hoşgörülü davranırlar.

Deynepcim sanırım yapamıycam zaman sorunum var . sofralarda çok iddalı zaten benim sucuk yumurta yer bile bulmaz .ben zaten iddalı katılmayıda düşünmüyordum , son katılım ne zamandı ?
20 Mart son katılım.Hep bu iddialı sofralar yüzünden zaten milletin gözü korktu.Ne vardı sanki bu kadar özenecek değil mi?

. Ay deynebin buna bahanesi nedir bilnemde ben hergüne bahane değil gerçek yogunluk sıralaya bilirim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…