- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Bence bi kurucan sofrayi tam kurucanhepimizi ezip gecicen bana oyle geldi
Aynı şeyi düşünüyordum valla
Hıı hıı, hıı hıım, evet evetAmaaan.Ucunda ölüm yok ya,yetişmezse katılmam.14 kişi birde Nevreste katılacak 15 kişi yeter.Millete de yazık ,zorlanmasınlar,seçenek az olsun
Millet beni ne sandı yav.Olsun böyle hayal edilmekta güzelBen de sizlerle aynı fikirdeyim kızlar,bence en son gün yarışmaya dahil olacak ve hepimiz böyle kalacağız
Di mi ya,haksız mıyımHıı hıı, hıı hıım, evet evet
Ja, jaDi mi ya,haksız mıyım
kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biterAmaaan.Ucunda ölüm yok ya,yetişmezse katılmam.14 kişi birde Nevreste katılacak 15 kişi yeter.Millete de yazık ,zorlanmasınlar,seçenek az olsun
Almanca, evet demek kızAnlamına baktım.Bilmediğim bir sözdü.Çok ayıp.
Bitsin ne olacak.Yarışanların canı sağolsun.(benim de)Çok sevgili ,değerli,mükemmel,becerikli,anlayışlı,şefkatli 14 arkadaş yetiştirdi.Bana da hoşgörülü davranırlar.kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biter
Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.
Ben ekşi sözlüğe bakmışımAlmanca, evet demek kızTürkçe ya diye okunur
Nesi ayıp ki
Deynepnaz katılma canım benim,sakın katılma olur muBitsin ne olacak.Yarışanların canı sağolsun.(benim de)Çok sevgili ,değerli,mükemmel,becerikli,anlayışlı,şefkatli 14 arkadaş yetiştirdi.Bana da hoşgörülü davranırlar.
Madem ısrar ediyorsun seni mi kırcam,katılmamDeynepnaz katılma canım benim,sakın katılma olur mu
Ekşideki anlamına şimdi baktımBen ekşi sözlüğe bakmışım
Deynepcim sanırım yapamıycam zaman sorunum var
Kız kendin katılmadım benimi sürüklüyodunMadem ısrar ediyorsun seni mi kırcam,katılmam
20 Mart son katılım.Hep bu iddialı sofralar yüzünden zaten milletin gözü korktu.Ne vardı sanki bu kadar özenecek değil mi?Deynepcim sanırım yapamıycam zaman sorunum var. sofralarda çok iddalı zaten benim sucuk yumurta yer bile bulmaz .ben zaten iddalı katılmayıda düşünmüyordum , son katılım ne zamandı ?
Ama sen illa katılacağım demiştinKız kendin katılmadım benimi sürüklüyodun
kız daha 4 gün var neresi yetişmeyecek,şimdi başlasan yarın sabaha yine biter
Geçen gün dediğim gibi,filmlerdeki gibi salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır,perşembe perişanlık,cuma mübarek gün,cumartesi pazar resmi tatil diye diye bitereceksin günleri.
Ay deynep zafımdan vurma beni yaAma sen illa katılacağım demiştin
Baharatlı balığın güzeldi.Yine güzel birşeyler yapacağından eminim.Ay deynep zafımdan vurma beni ya