Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Geçmiş yarışmalarda yoktun sanırım , derece almış karlıdag kurabiyem , birde dağmat bohçası böregim vardı . Tariflerim genelde bana özgüdür .
Yoktum evet.Kahvaltı sofrasına da kendine özgü tarifin var mı?Madem derece alıyorsun,madem katılmıyorsun,bari özelden bana at tarifini.Kazanırsam ismini zikrederim .Şu zavallıya bir yardım et .

Yoktum evet.Kahvaltı sofrasına da kendine özgü tarifin var mı?Madem derece alıyorsun,madem katılmıyorsun,bari özelden bana at tarifini.Kazanırsam ismini zikrederim .Şu zavallıya bir yardım et .
Kremalı çıtır böreğim vardı deynebim kahvaltı sofralarında tarife kimsenin bakacagını sanmam . Genelde çogunluk tek resme göre oy kullanıyor . Yani önemli olan sunumdaki görüntü hoşlugu birde damak tadı tahmimi .

Yapmayı düşündüğüm şey bayağı oyalayıcı idi,vazgeçer gibi oldum.Bahsettiğin börek kolaya benziyor.

He heyt.Ben O Corcu kolundan tuttuğum gibi havaya savururum.Tabii kolu kopmazsa.Çöp gibi kolu varmış kendisinin.
Aman deynep, adını çok zikretme, sen burada savururum falan derken seni patadanak üzgün görebiliriz.. Kızdırma emi
Yarışmaya girmeden seni üzgün görmek istemiyoruz

Kızım beni aklından bile geçirdiğinde başında biterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…