Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Kategori kahvaltı sofrası, birde tarif.. Bende sadece ilk kahvaltılık tek yada 2 çeşit bişey yapıcaz, tabakta sunumunu edicez sandım.. Anaa bi baktım ki, millet coşmuş sofrada.. Valla benim kahvaltı takımım yok, orada görünenler normal tabaklar, kayık tabaklar, sadece reçellik var, zeytinlik var ilaveten.. Pek kullanmıyordum, hergün koy boşalt onlamı uğraşıcam :KK53:
Ama benim masa içlerindeki en az renge sahip oldu bence, çünkü beyaz örtü beyaz tabak..
Tarifimde aslında bildiğin poğaça yapmak gibi.. Oyunu bana versene katılmayacaksan :KK45:

ben merak etmistim sunuma goremi yoksa tariflere goremi puanlama olucak diye ama sanırım ikiside dahil gerci kahvaltı sofralarında daha cok sunuma dikkat ediliyor nettende gordugum kadarıyla katıldık bakalım eglence olsun :KK76:

ben merak etmistim sunuma goremi yoksa tariflere goremi puanlama olucak diye ama sanırım ikiside dahil gerci kahvaltı sofralarında daha cok sunuma dikkat ediliyor nettende gordugum kadarıyla katıldık bakalım eglence olsun :KK76:
Gelin ata binmiş...
Deh demiş :KK53:

X