- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Tamam o hazırlasın ,o zaman hazırlayacağım@HanimKelesimiGetir Ablam beni hayatta yalnız bırakmaz Rica etsem hemen sofrasını hazırlar eklerSana kaç gündür ne diller döküyoruzAsıl ben sana küstümSen beni niye üzüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam o hazırlasın ,o zaman hazırlayacağım@HanimKelesimiGetir Ablam beni hayatta yalnız bırakmaz Rica etsem hemen sofrasını hazırlar eklerSana kaç gündür ne diller döküyoruzAsıl ben sana küstümSen beni niye üzüyorsun
Yine kendine bir bahane buldunTamam o hazırlasın ,o zaman hazırlayacağım
Kategori kahvaltı sofrası, birde tarif.. Bende sadece ilk kahvaltılık tek yada 2 çeşit bişey yapıcaz, tabakta sunumunu edicez sandım.. Anaa bi baktım ki, millet coşmuş sofrada.. Valla benim kahvaltı takımım yok, orada görünenler normal tabaklar, kayık tabaklar, sadece reçellik var, zeytinlik var ilaveten.. Pek kullanmıyordum, hergün koy boşalt onlamı uğraşıcam
Ama benim masa içlerindeki en az renge sahip oldu bence, çünkü beyaz örtü beyaz tabak..
Tarifimde aslında bildiğin poğaça yapmak gibi.. Oyunu bana versene katılmayacaksan
Gelin ata binmiş...ben merak etmistim sunuma goremi yoksa tariflere goremi puanlama olucak diye ama sanırım ikiside dahil gerci kahvaltı sofralarında daha cok sunuma dikkat ediliyor nettende gordugum kadarıyla katıldık bakalım eglence olsun
deynep bu, Corca da hey Corc versene borç deyip alacaklı eder kendine@HanimKelesimiGetir Ablam beni hayatta yalnız bırakmaz Rica etsem hemen sofrasını hazırlar eklerSana kaç gündür ne diller döküyoruzAsıl ben sana küstümSen beni niye üzüyorsun
deh dedik insallah bizim atlar arap atıdırGelin ata binmiş...
Deh demiş
Bencede ya..deh dedik insallah bizim atlar arap atıdır
bir iki oy alalım ama yine de canım 0 kalmasın
Deynep çok dişli çıktı bir türlü ikna olmuyor.deynep bu, Corca da hey Corc versene borç deyip alacaklı eder kendine
Kerata ,nasıl da tanımış benideynep bu, Corca da hey Corc versene borç deyip alacaklı eder kendine
100. cü sayfadaki 993.cü mesajda yazdıklarından sonraKerata ,nasıl da tanımış beni
Bence bi kurucan sofrayi tam kurucan hepimizi ezip gecicen bana oyle geldiKerata ,nasıl da tanımış beni
Aynı şeyi düşünüyordum vallaBence bi kurucan sofrayi tam kurucan hepimizi ezip gecicen bana oyle geldi
Bence bi kurucan sofrayi tam kurucan hepimizi ezip gecicen bana oyle geldi
Öyle olmasını çok isterdim ama malesef.Beklememim sebebi tamamen tembellik.Amaaan,nasıl olsa daha çok var rahatlığı.Aynı şeyi düşünüyordum valla
Son 5 gün, bu gece 12 den sonra son 4 günÖyle olmasını çok isterdim ama malesef.Beklememim sebebi tamamen tembellik.Amaaan,nasıl olsa daha çok var rahatlığı.
Ahaa yeni kurban bulduaeben .Hani kahvaltı sofralarına katılacaktın.Çok tembel çıktın.Sözünde dursana kız.
Deynep e yükleniyoruzHuhuhu ne yapıyorsunuz kahvaltıcanlar
Amaaan.Ucunda ölüm yok ya,yetişmezse katılmam.14 kişi birde Nevreste katılacak 15 kişi yeter.Millete de yazık ,zorlanmasınlar,seçenek az olsunSon 5 gün, bu gece 12 den sonra son 4 gün