Gerçekten mi nenen.Nette bulmadın mı fotoyu.Kendi yapamadı bana ya diyor
Avatarımdaki nenem zati anarşik,senNevreste 'ye sor istersen ne diyecek bakalım
Gerçekten mi nenen.Nette bulmadın mı fotoyu.
Senin hoşuna gidiyorda,alıntıya cevap verenin gidiyor mu?Netten buldum bunu çok hoşuma gitti
Senin hoşuna gidiyorda,alıntıya cevap verenin gidiyor mu?Sanki karşısındakine yapıyor.
Kız yine mi geldin senne gülüyon
he buldum ne yapacağını buldun
heeKız yine mi geldin sen
Valla rahatım.Nasıl olsa o kadar sofradan sonra aşık atamayacağım.Normal kahvaltılıkları koyup çekeceğim.hee
hemıde seni takibe aldım kaçışın yok
Valla rahatım.Nasıl olsa o kadar sofradan sonra aşık atamayacağım.Normal kahvaltılıkları koyup çekeceğim.İddiam olmadı zaten,ben güzel sofra kurarım diye.
Birde ötesi kahvaltı sofrası ne olabilir ki dedimbiliyorum
Kategori kahvaltı sofrası, birde tarif.. Bende sadece ilk kahvaltılık tek yada 2 çeşit bişey yapıcaz, tabakta sunumunu edicez sandım.. Anaa bi baktım ki, millet coşmuş sofrada.. Valla benim kahvaltı takımım yok, orada görünenler normal tabaklar, kayık tabaklar, sadece reçellik var, zeytinlik var ilaveten.. Pek kullanmıyordum, hergün koy boşalt onlamı uğraşıcamBirde ötesi kahvaltı sofrası ne olabilir ki dedim.Yöreselde,balık kategorisinde sade sofralar yarışırken,şansıma kahvaltı sofrasında coştular.
Sonuna kadar okuyupta sonunda koptum.Kategori kahvaltı sofrası, birde tarif.. Bende sadece ilk kahvaltılık tek yada 2 çeşit bişey yapıcaz, tabakta sunumunu edicez sandım.. Anaa bi baktım ki, millet coşmuş sofrada.. Valla benim kahvaltı takımım yok, orada görünenler normal tabaklar, kayık tabaklar, sadece reçellik var, zeytinlik var ilaveten.. Pek kullanmıyordum, hergün koy boşalt onlamı uğraşıcam
Ama benim masa içlerindeki en az renge sahip oldu bence, çünkü beyaz örtü beyaz tabak..
Tarifimde aslında bildiğin poğaça yapmak gibi.. Oyunu bana versene
Dostluk başka siyaset başkaSonuna kadar okuyupta sonunda koptum..Katılanlarda kullanmıyorlardır sanmıyorum.Ben çoğu zaman kızımla sofra tepsisinde yer sofrasında yiyorum.Oyumu kime versem acaba?Sen oyunu Tayyibe ver,bende sana .
Öyle canım.1 oy deme,önemsiz görme.Belki 1 oyla kaybedeceksin.Eğer olurda yarışırsam kimseye vermem oyumu.İlla vermem gerekirse en sondakine veririm.Katılmasam dilinizden kurtulamam.Kemal Sunal gibi düşünceler sardı beni.Dostluk başka siyaset başkaBu ülkede rahmetli Toktamış Ateş ile Abdurrahman Dilipak bile dost olmayı başarmış, biz mi olamıycaz Kaldıki C.b konusunda herşeyi geçtim, başkanlığa hayır diyorum,
Canın sağolsun hayatım, ben 1 eksik oy alsamda olur..
Ben biraz eğlencesine katıldım, buraya yeni taşındığımdan pek sosyalliğim yok.. Yani kazanmak şart değilÖyle canım.1 oy deme,önemsiz görme.Belki 1 oyla kaybedeceksin.Eğer olurda yarışırsam kimseye vermem oyumu.İlla vermem gerekirse en sondakine veririm.Katılmasam dilinizden kurtulamam.Kemal Sunal gibi düşünceler sardı beni.
Hain Nevo.Ablam budeynepnaz kiminle dans ettiğinin farkında değil eceline susamış Corc'u çağıralım bir öpücük versin
Hain Nevo.Seller giderde kumlar kalır. Bak yine ben burdayım. Keleş bacı yazdı gitti,küstüm senle konuşma benle taam mı