Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Geçmiş yarışmalarda yoktun sanırım , derece almış karlıdag kurabiyem , birde dağmat bohçası böregim vardı :KK66:. Tariflerim genelde bana özgüdür .
Yoktum evet.Kahvaltı sofrasına da kendine özgü tarifin var mı?Madem derece alıyorsun,madem katılmıyorsun,bari özelden bana at tarifini:KK53:.Kazanırsam ismini zikrederim .:KK45:Şu zavallıya bir yardım et .:KK61:

Yoktum evet.Kahvaltı sofrasına da kendine özgü tarifin var mı?Madem derece alıyorsun,madem katılmıyorsun,bari özelden bana at tarifini:KK53:.Kazanırsam ismini zikrederim .:KK45:Şu zavallıya bir yardım et .:KK61:
Kremalı çıtır böreğim vardı :-) deynebim kahvaltı sofralarında tarife kimsenin bakacagını sanmam . Genelde çogunluk tek resme göre oy kullanıyor :KK66:. Yani önemli olan sunumdaki görüntü hoşlugu birde damak tadı tahmimi :KK66:.

Kremalı çıtır böreğim vardı :-) deynebim kahvaltı sofralarında tarife kimsenin bakacagını sanmam . Genelde çogunluk tek resme göre oy kullanıyor :KK66:. Yani önemli olan sunumdaki görüntü hoşlugu birde damak tadı tahmimi :KK66:.
Yapmayı düşündüğüm şey bayağı oyalayıcı idi,vazgeçer gibi oldum.Bahsettiğin börek kolaya benziyor.:KK53:

Ablam bu deynepnaz deynepnaz kiminle dans ettiğinin farkında değil:eek:eceline susamış:KK30:Corc'u çağıralım bir öpücük versin
rg7Wk1.gif
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Kurtlarla dans ediyorda öğrenecek bilecek demi nevoşum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Corcu da bilsin demi yani :cool::cool:
Rk0XEo.gif

He heyt.Ben O Corcu kolundan tuttuğum gibi havaya savururum:KK76:.Tabii kolu kopmazsa.Çöp gibi kolu varmış kendisinin.:KK53:
Aman deynep, adını çok zikretme, sen burada savururum falan derken seni patadanak üzgün görebiliriz.. Kızdırma emi:KK20:
Yarışmaya girmeden seni üzgün görmek istemiyoruz:KK45:

nuryolu nuryolu .Buraya gel bacım.Bizi orada buldular,saklanalım.Burası ulu orta değil,burada konuşalım.:KK53:@1Bilinmeyen dedeklifte beni geçti.Tamam ben mikemmel bir kadınım,:21:bana hayranlık duyuyor ama beni takip etmesin ,özelime karışıyor kıskanç,hıh.
Kızım beni aklından bile geçirdiğinde başında biterim :KK53:

X