- 2 Aralık 2015
- 31.474
- 105.038
Sırala o zaman.Kopya çekmem bahanelerini.. Ay deynebin buna bahanesi nedir bilnemde ben hergüne bahane değil gerçek yogunluk sıralaya bilirim .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sırala o zaman.Kopya çekmem bahanelerini.. Ay deynebin buna bahanesi nedir bilnemde ben hergüne bahane değil gerçek yogunluk sıralaya bilirim .
Ya evet pek güzel sofralar var . Benimde huyum kurusun yaptımmı tam yaparım o yüzden yapmıycam sanırım vaktim yok deynepcim inanki ...20 Mart son katılım.Hep bu iddialı sofralar yüzünden zaten milletin gözü korktu.Ne vardı sanki bu kadar özenecek değil mi?
Geçmiş yarışmalarda yoktun sanırım , derece almış karlıdag kurabiyem , birde dağmat bohçası böregim vardı . Tariflerim genelde bana özgüdür .Baharatlı balığın güzeldi.Yine güzel birşeyler yapacağından eminim.
Yoktum evet.Kahvaltı sofrasına da kendine özgü tarifin var mı?Madem derece alıyorsun,madem katılmıyorsun,bari özelden bana at tarifini.Kazanırsam ismini zikrederim .Şu zavallıya bir yardım et .Geçmiş yarışmalarda yoktun sanırım , derece almış karlıdag kurabiyem , birde dağmat bohçası böregim vardı . Tariflerim genelde bana özgüdür .
Kremalı çıtır böreğim vardı deynebim kahvaltı sofralarında tarife kimsenin bakacagını sanmam . Genelde çogunluk tek resme göre oy kullanıyor . Yani önemli olan sunumdaki görüntü hoşlugu birde damak tadı tahmimi .Yoktum evet.Kahvaltı sofrasına da kendine özgü tarifin var mı?Madem derece alıyorsun,madem katılmıyorsun,bari özelden bana at tarifini.Kazanırsam ismini zikrederim .Şu zavallıya bir yardım et .
Yapmayı düşündüğüm şey bayağı oyalayıcı idi,vazgeçer gibi oldum.Bahsettiğin börek kolaya benziyor.Kremalı çıtır böreğim vardı deynebim kahvaltı sofralarında tarife kimsenin bakacagını sanmam . Genelde çogunluk tek resme göre oy kullanıyor . Yani önemli olan sunumdaki görüntü hoşlugu birde damak tadı tahmimi .
Kolay evet , çok leziz bi börek . Yarışma için olmasada denemeni tavsiye ederim .Yapmayı düşündüğüm şey bayağı oyalayıcı idi,vazgeçer gibi oldum.Bahsettiğin börek kolaya benziyor.
Ablam bu deynepnaz kiminle dans ettiğinin farkında değileceline susamışCorc'u çağıralım bir öpücük versin
He heyt.Ben O Corcu kolundan tuttuğum gibi havaya savururum.Tabii kolu kopmazsa.Çöp gibi kolu varmış kendisinin.Kurtlarla dans ediyorda öğrenecek bilecek demi nevoşum
Corcu da bilsin demi yani
Aman deynep, adını çok zikretme, sen burada savururum falan derken seni patadanak üzgün görebiliriz.. Kızdırma emiHe heyt.Ben O Corcu kolundan tuttuğum gibi havaya savururum.Tabii kolu kopmazsa.Çöp gibi kolu varmış kendisinin.
Kızım beni aklından bile geçirdiğinde başında biterimnuryolu .Buraya gel bacım.Bizi orada buldular,saklanalım.Burası ulu orta değil,burada konuşalım.@1Bilinmeyen dedeklifte beni geçti.Tamam ben mikemmel bir kadınım,bana hayranlık duyuyor ama beni takip etmesin ,özelime karışıyor kıskanç,hıh.
Yine yakaladı beni,nuryolundan önce gelmiş.İstihbarat hızlı çalışıyor herhalde.Kızım beni aklından bile geçirdiğinde başında biterim
Antenler kuvvetli canımYine yakaladı beni,nuryolundan önce gelmiş.İstihbarat hızlı çalışıyor herhalde.
nuryolu .Buraya gel bacım.Bizi orada buldular,saklanalım.Burası ulu orta değil,burada konuşalım.@1Bilinmeyen dedeklifte beni geçti.Tamam ben mikemmel bir kadınım,bana hayranlık duyuyor ama beni takip etmesin ,özelime karışıyor kıskanç,hıh.
Ablam deynep çok dişli çıktı hiçbir şeyden korkmuyorKurtlarla dans ediyorda öğrenecek bilecek demi nevoşum
Corcu da bilsin demi yani
Ablam deynep çok dişli çıktı hiçbir şeyden korkmuyor