- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Vırmak yok valla mola paspasına gonderirim
Günde yüz kere dediğim cümle
Sen merak etme canım biz seni koruruz gördüğün gibi bayağı kalabalığız
Günaydınlar keleşim HAYIRLI CUMALARkeleşim senin kız evlendi değilmi bak seni çok merak ettim şimdi nasıl bir kayınvalide olmuşsundur ama @EnHarbiKiz kız gelicekti düğüne geldimi.. onuda özledik çekti elini eteğini kuzucuğu ile başbaşa.
HanimKelesimiGetir .Duyduğuma göre sen çok güzel yemekler yapıyormuşsun. Kahvaltı sofrası hazırlayıp sende katılsana yarışmaya.
Ben hissederim.O marifetlerini bizde görsek.Kahvaltı sofrasına da katılsana.Öylemiymişimvalla yemeklerim süperdir geçen dünürler bendeydi maklube yaptım bayıldı bayıldı yerken
Ben hissederim.O marifetlerini bizde görsek.Kahvaltı sofrasına da katılsana.
Bakışların umut ışığı var diyor.Korktun mu yoksa.Korkak korkak korkakYok katılmam
Bakışların umut ışığı var diyor.Korktun mu yoksa.Korkak korkak korkak
Gaza gelmezsen benzine gel.Kötü mü olur Keleş bacımız şöyle bol acılı bir menemen yapsa da karnımız olmasa da gözümüz doysa.Sen anca siyasete gitHiç uğraşma gaza gelmem nasılsa
Gaza gelmezsen benzine gel.Kötü mü olur Keleş bacımız şöyle bol acılı bir menemen yapsa da karnımız olmasa da gözümüz doysa.Sen anca siyasete git
Napayım anacım siyaset çekiyor işte,yemeği uzaktan seyretmek daha güzel oluyor.
Bakarsın kırarım 2 yımırta şuraya katılırım ne dersinnn ekmek te banarım üzerine
Uyanığa bak senBen hissederim.O marifetlerini bizde görsek.Kahvaltı sofrasına da katılsana.
Uyanığa bak sen
Şimdide hanım a yazıyo
Nevresteye ben katılmayacağım ama yerime ağır top buldum diyecektim ama Hanım yemedi.Uyanığa bak sen
Şimdide hanım a yazıyo
Ne olurdu yesen.İnsanlık öldü müBeni kandırmaya çalışıyor varya yermiyim hiç bu tuzakları
Nevresteye ben katılmayacağım ama yerime ağır top buldum diyecektim ama Hanım yemedi.
Ne olurdu yesen.İnsanlık öldü mü
Bi satamadı kimseye sırasınıBeni kandırmaya çalışıyor varya yermiyim hiç bu tuzakları
Haklısın o avatarla hele hiç durmuyorsun.Ağır top olarak yermiyim hiç ayol
Hiç yiyecek gibi duruyormuyum
Bi satamadı kimseye sırasını
Haklısın o avatarla hele hiç durmuyorsun.Zaten sen ne anlarsın yemek yapmasından