noldu nevosum kilomu vermeye calisiyorsunMaşaallah bayağı vermişsin canımDarısı başımıza inşaallah Tabi kilolar gittikçe insan hırslanıyor
Bende 5-6 kilo versem yeter
Bütün hayallerimi yıktınburda noluyor kizi yalniz bulmus yoluyonuz
Nevreste kendi yapti baklavaya baksin kömür gibi olmustu
sen naparsan yap gözünde hep beceriksiz pasakli olursunben demiyorum nevos diyor
nevosu beraber yolabiliriz istersen
ho hoyttt atta görelim,,atta görelimmkahvalti sofrasi atarsam yazik olur sizehazirladiniz sofradan mahcup olmayin diye hazirlayip utandirirmim sizi hic bu iyiligimide yazin köseye
yeni birini buldun galiba nevoşa karşıburda noluyor kizi yalniz bulmus yoluyonuz
Nevreste kendi yapti baklavaya baksin kömür gibi olmustu
sen naparsan yap gözünde hep beceriksiz pasakli olursunben demiyorum nevos diyor
nevosu beraber yolabiliriz istersen
ahaaa buda kanmışBütün hayallerimi yıktınNevreste sadece zeytin peynirde koysan ben beğenirim diyordu,beni kandırıyor muydu?Benim gibi zavallı birinin duygularıyla mı oynadı.Ne olur gitme dön .sana ihtiyacım var,seni çok sevdim. Kimse beni senin gibi korumamıştı.
Sabırsızlıkla dönüşünü bekliyorumkendi kendime sohbet ediyorum kimsede yok
neyse umarim bidakine nevosumu bulup yolarim bi güzel
Rabia'yı tanımadığın nasıl belli oluyorBütün hayallerimi yıktınNevreste sadece zeytin peynirde koysan ben beğenirim diyordu,beni kandırıyor muydu?Benim gibi zavallı birinin duygularıyla mı oynadı.Ne olur gitme dön .sana ihtiyacım var,seni çok sevdim. Kimse beni senin gibi korumamıştı.
Gardımı aldım, bekliyorumdönüsüm muhtesem olcak hazirlikli ol
umarim iyisindir vuslatim
Geldim bile
Sen olsana 13.
He ,şimdi seni tenhada kıstırdığım iyi oldu.Al sanaGeldim bile
Ne furuyon beeeeeHe ,şimdi seni tenhada kıstırdığım iyi oldu.Al sana
Kimsecikler yok.Seni benim elimden kimse alamaz.Az kalsın yazdıklarından çay boğazımda kalacaktı,gülemiyorum da,karşımda eşim.Ne iftiralar atıyorsun bana.Dur yine sinirlendim.Biraz daha döveyim.
He ,şimdi seni tenhada kıstırdığım iyi oldu.Al sana
13 benden mı geldı acaba
Artık önünde engel kalmadıBakalım.
Ne iftirasi len yalan miKimsecikler yok.Seni benim elimden kimse alamaz.Az kalsın yazdıklarından çay boğazımda kalacaktı,gülemiyorum da,karşımda eşim.Ne iftiralar atıyorsun bana.Dur yine sinirlendim.Biraz daha döveyim.