Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Birde ötesi kahvaltı sofrası ne olabilir ki dedim:KK45:.Yöreselde,balık kategorisinde sade sofralar yarışırken,şansıma kahvaltı sofrasında coştular.:mad:
Kategori kahvaltı sofrası, birde tarif.. Bende sadece ilk kahvaltılık tek yada 2 çeşit bişey yapıcaz, tabakta sunumunu edicez sandım.. Anaa bi baktım ki, millet coşmuş sofrada.. Valla benim kahvaltı takımım yok, orada görünenler normal tabaklar, kayık tabaklar, sadece reçellik var, zeytinlik var ilaveten.. Pek kullanmıyordum, hergün koy boşalt onlamı uğraşıcam :KK53:
Ama benim masa içlerindeki en az renge sahip oldu bence, çünkü beyaz örtü beyaz tabak..
Tarifimde aslında bildiğin poğaça yapmak gibi.. Oyunu bana versene katılmayacaksan :KK45:

Son düzenleme:
Kategori kahvaltı sofrası, birde tarif.. Bende sadece ilk kahvaltılık tek yada 2 çeşit bişey yapıcaz, tabakta sunumunu edicez sandım.. Anaa bi baktım ki, millet coşmuş sofrada.. Valla benim kahvaltı takımım yok, orada görünenler normal tabaklar, kayık tabaklar, sadece reçellik var, zeytinlik var ilaveten.. Pek kullanmıyordum, hergün koy boşalt onlamı uğraşıcam :KK53:
Ama benim masa içlerindeki en az renge sahip oldu bence, çünkü beyaz örtü beyaz tabak..
Tarifimde aslında bildiğin poğaça yapmak gibi.. Oyunu bana versene :KK45:
Sonuna kadar okuyupta sonunda koptum.:KK70:.Katılanlarda kullanmıyorlardır sanmıyorum.Ben çoğu zaman kızımla sofra tepsisinde yer sofrasında yiyorum.Oyumu kime versem acaba?Sen oyunu Tayyibe ver,bende sana:KK8:.

Sonuna kadar okuyupta sonunda koptum.:KK70:.Katılanlarda kullanmıyorlardır sanmıyorum.Ben çoğu zaman kızımla sofra tepsisinde yer sofrasında yiyorum.Oyumu kime versem acaba?Sen oyunu Tayyibe ver,bende sana:KK8:.
Dostluk başka siyaset başka :KK66: Bu ülkede rahmetli Toktamış Ateş ile Abdurrahman Dilipak bile dost olmayı başarmış, biz mi olamıycaz :KK66: Kaldıki C.b konusunda herşeyi geçtim, başkanlığa hayır diyorum,
Canın sağolsun hayatım, ben 1 eksik oy alsamda olur.. :KK30:

Dostluk başka siyaset başka :KK66: Bu ülkede rahmetli Toktamış Ateş ile Abdurrahman Dilipak bile dost olmayı başarmış, biz mi olamıycaz :KK66: Kaldıki C.b konusunda herşeyi geçtim, başkanlığa hayır diyorum,
Canın sağolsun hayatım, ben 1 eksik oy alsamda olur.. :KK30:
Öyle canım.1 oy deme,önemsiz görme.Belki 1 oyla kaybedeceksin.Eğer olurda yarışırsam kimseye vermem oyumu.İlla vermem gerekirse en sondakine veririm.Katılmasam dilinizden kurtulamam.Kemal Sunal gibi düşünceler sardı beni.:KK53:

Öyle canım.1 oy deme,önemsiz görme.Belki 1 oyla kaybedeceksin.Eğer olurda yarışırsam kimseye vermem oyumu.İlla vermem gerekirse en sondakine veririm.Katılmasam dilinizden kurtulamam.Kemal Sunal gibi düşünceler sardı beni.:KK53:
Ben biraz eğlencesine katıldım, buraya yeni taşındığımdan pek sosyalliğim yok.. Yani kazanmak şart değil :KK66: Sadece değişik bir tarif olsun diye.. Girersin yarışmaya inşallah.. :KK50:

Kendi yapamadı bana ya diyor :KK70::KK70:

Avatarımdaki nenem zati anarşik,sen Nevreste Nevreste 'ye sor istersen ne diyecek bakalım :63::63: :p:p
Ablam bu deynepnaz deynepnaz kiminle dans ettiğinin farkında değil:eek:eceline susamış:KK30:Corc'u çağıralım bir öpücük versin
rg7Wk1.gif
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hain Nevo.:KK12:Seller giderde kumlar kalır.:pBak yine ben burdayım. Keleş bacı yazdı gitti,küstüm senle konuşma benle taam mı
HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir Ablam beni hayatta yalnız bırakmaz :21:Rica etsem hemen sofrasını hazırlar ekler:KK45:Sana kaç gündür ne diller döküyoruz:63:Asıl ben sana küstüm:KK42::KK42:Sen beni niye üzüyorsun:KK61:

X