Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.Şimdi -Kristal- arkadaşı tanımıyorum ya,kurban kelimesini görüp tırsmasın istedim.
Ümidi kesmek mi,ben bir taşla iki kuş vurduk olarak bakıyorum olaya,bence ikiside katılsın.
Oooo bayağı büyükmüş siz birlikte bize çok güzel sofra kurarsınız..Biri 17 biri 3.
Valla en başta öyle yazdım ama sonra sildim.Şimdi -Kristal- arkadaşı tanımıyorum ya,kurban kelimesini görüp tırsmasın istedim.
Ümidi kesmek mi,ben bir taşla iki kuş vurduk olarak bakıyorum olaya,bence ikiside katılsın.
salı sallanır,çarşamba çarşafa dolanır....Bugün bi aksilik oldu eşim kardeşini sınava götürdü kahvaltı hazırlamadım
Sonrada kvlere gittik kaldı öyle yarın geliyoor soframda kime yedireceksem artık
deynep kız ne güzel unutmuslardı aaaa
Utanmasan dicen 3 yaşında olan bebe yazdı, kalk kahvaltı hazırla bizeBiri 17 biri 3.
Daha yeni yeni taniyacaksin 3. Tarifin geldiğinde ne demek istediğimi anlayacaksınBende yırtarım sanmıştım
Büyüğü oğlan kız değil oğlan.Menemen ,tost yapıyor da başka birşey yapamaz.Onları mı yaptırsam oğluma acabaOooo bayağı büyükmüş siz birlikte bize çok güzel sofra kurarsınız..
Aynı hisleri bende yaşadım vallaKurban kelimesinden değil ama sizin sofralarınızdan bir tırsma geldi tabi.
Bakalım artık ne çıkacak ortaya bende merak ediyorum
tamam 17 yaşında olanı da kk ya üye yap,o da yarışmaya katılsın,tamam bir çentik daha,deynebin kızı da yarışmaya eklenecekBiri 17 biri 3.
Sen bilirsin biz burda bekliyoruzBüyüğü oğlan kız değil oğlan.Menemen ,tost yapıyor da başka birşey yapamaz.Onları mı yaptırsam oğluma acaba
bu şey gibi oldu,eskiden saadet zinciri vardı,herkes birbirini ekliyordu guruba,biz de öyle olduk,ben seni kandırdım,sen zelifmeyi kandır,o da deynepnazı kandırsınAynı hisleri bende yaşadım valla
Ne yaparsan yap, sen tatmin olmasanda yaptığından, aslında bilgi ve tecrübe paylaşmış oluyorsun..
Olaya bu noktadan bakarsan, halledersin
Şimdide avon, oriflame gibi kozmetikçiler varbu şey gibi oldu,eskiden saadet zinciri vardı,herkes birbirini ekliyordu guruba,biz de öyle olduk,ben seni kandırdım,sen zelifmeyi kandır,o da deynepnazı kandırsın
B Be_Ni_1012 bacı vardı bide , 3 tane madalyası var hakkını versin, yoksa inanamayacagiz
tamam bu iş oldu,harikasınız,en kısa zamanda sizinde masanızı bekliyoruzKurban kelimesinden değil ama sizin sofralarınızdan bir tırsma geldi tabi.
Bakalım artık ne çıkacak ortaya bende merak ediyorum
Erkek üye yasaktamam 17 yaşında olanı da kk ya üye yap,o da yarışmaya katılsın,tamam bir çentik daha,deynebin kızı da yarışmaya eklenecek
Hımm.Düşüneyim.....Yarın Zelifme yapsa sunumunu.Buldum Ondan sonra ben 13. oluyorum.Uğursuz sayı.Başkası 13 olsun ,ondan sonra düşünürüm. .Aklımla bin yaşayayım ben.Ne zeki kadınım be.