Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Kakao ve Ben Kakao ve Ben Nevreste Nevreste bacilarim size sırrını paylaşıyorum. 1 tabak mi yiyorsunuz
Yarım tabak yiyin, ve en önemlisi 4 den sonra yememeye çalışın. 4 den öncesi vücuda enerji olarak dönerken akşam yediklerimiz yağ olarak depolaniyor :KK28: tecrübeli yaglarim ile konuşuyorum :cool:
4 çok erken değil mi:cry:O kadar dayanamam:KK47:Birde sofraya hep bereber oturuyoruz.Uzun süre bunu yapmam zor olur:KK43:

Tatlıdan mı bahsediyoruz:oops:Ben akşam yemeğinden bahsediyoruz zannettim:KK45:Tamam hocam kızmayın 4ten sonra tatlı yemem:KK45:4ten önce yiyebilir miyim:KK73::rolleyes:
Ben akşam yemeğini 7 de yiyorum :KK48::KK48: tabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam :rolleyes:

Ben akşam yemeğini 7 de yiyorum :KK48::KK48: tabi hele spor yapiyorsan harika olur. Hamur işini de 4 önce ye kilo milo kalmaz, almazsinda, bende 74 den sonra boreklere basliycam :rolleyes:
Tamam o zaman bunu çok beğendim :KK73:
Tamamen kesince ve spor yapınca kiloyu veririm:KK66:
Ama ikisinide bırakınca hızlıca geri alırım diye düşünüyorum...:KK19:

selam kızlaaarrr nasılsınızzz,sayfalar almış başını gitmiş...2 gün ortada yoktum millet neler neler yapmış ya:KK57:herkesin ellerine emeğine sağlık:kk77::nazar:mşaallah diyorum herkese,gerçekten oy verecek arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum,herkesin masası birbirinden güzel:KK68:

Eeee deynepnaz deynepnaz hani senin masan nerede:KK4:beklenti yükseliyor ona göre,bu saatten sonra kuş sütüde isteriz masanda:KK48:

selam kızlaaarrr nasılsınızzz,sayfalar almış başını gitmiş...2 gün ortada yoktum millet neler neler yapmış ya:KK57:herkesin ellerine emeğine sağlık:kk77::nazar:mşaallah diyorum herkese,gerçekten oy verecek arkadaşlarımıza kolaylıklar diliyorum,herkesin masası birbirinden güzel:KK68:

Eeee deynepnaz deynepnaz hani senin masan nerede:KK4:beklenti yükseliyor ona göre,bu saatten sonra kuş sütüde isteriz masanda:KK48:
deynepnaz deynepnaz 'ın gözünü korkutmayalım :KK48:
Daha gelecek sofralar var :KK73:Bu kategori oylama çok zor olacak :eek:

yooo yooo yapmayalım,senden de bekliyoruz Nevresteciğim,uzun zamandır yarışmada yoksun,mutlaka o kendin gibi sevgi dolu masanı görmek isteriz:KK19:
2 kategori önce katılmıştım. Onu saymıyor muyuz :KK45:
Hafta içi hazırlamam imkansız sabahları çok yoğun oluyorum..:KK51:Hafta sonu yapabilirsem olabilir.Ama söz vermiyorum...:KK48:Tarifler çok iddialı :eek:sofraya kuş sütü bile koysam olmaz :KK53:

deynepnaz deynepnaz 'ın gözünü korkutmayalım :KK48:
Daha gelecek sofralar var :KK73:Bu kategori oylama çok zor olacak :eek:
yok yookkk korkmaz o,bizi bu kadar zamandır bekletiyor,kuş sütümü isterim ben:KK53:

cidden çok zor olacak Nevoşum,herkesin masası harika,hem tarifler,hem sunumlar,herşey harika.işin güzel tarafı denemek istediğim bir sürü tarif birikti,yaşasın:kk77:

X