Yok 39,5Ben yaşımdan sahiden memnunum20li yaşlarda olmayı hiç istemem O yılları bir daha yaşayamam Ama 40tan sonra ne olur bilmiyorum
Senin yaş 40 mı yoksa
Nasıl diyet uyguluyorsun
Bende 68 kiloyumDesene seninle kilodaşız.Bende 69 ile 70 arasında gidip geliyorum ama ben 5 kilo fazlalığım var sanıyordum .55 çok az olur yav
İyi geceler canimHanımlar ben kaçar herkese iyi geceler.
Külliyen yalan resimleri 50 kilo duruyor kakaomBende 68 kiloyum
Hayırlı gecelerHanımlar ben kaçar herkese iyi geceler.
Kız ben mezun oldugumda sen ilkokuldaydın cadıHiç diyet yapma hep yiiii hep yiiiiivallaha yetisecegim, sizden önce mezun olacağım
Değil kuzum yaaaa balık etli oldum çıktımKülliyen yalan resimleri 50 kilo duruyor kakaom
MaşaallahYok 39,5ben kkda büyüdüm 32 imde tanıştım yavrular ilkokula gidiyordu o vakitler şimdi üni . liseli oldular
Oğlumu yüzmeye yazdirdim mayısta başlıyoruzGel seni de cuma yarışlarına alalım
Sağlıklı besleniyorum, abur cubur yok. Pasta borek yok balık var tavuk var, sebze yemekleri, kuru baklagiller, kuru yemişler..Nasıl diyet uyguluyorsun
Hoşgeldin Vuslat'cım nasılsınHayırlı akşamlar
Hoşgeldin vuslatimHayırlı akşamlar
İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsınSağlıklı besleniyorum, abur cubur yok. Pasta borek yok balık var tavuk var, sebze yemekleri, kuru baklagiller, kuru yemişler..
6 öğün alıyorum. Diyetisyenimin listesi dışına çıkmam hiç, su boregimi bile yemedim
Hoşbuldum NevoşumHoşgeldin Vuslat'cım nasılsın