- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
Doğduğun günün saatini biliyorsan yükselenine bakman lazım, burç değişmez, sadece gidip kendini mahkemeye verip nufutan doğum tarihini değiştirirsin ama gerçeği değiştiremezsinBurç transferi yapmak mümkün olur mu acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğduğun günün saatini biliyorsan yükselenine bakman lazım, burç değişmez, sadece gidip kendini mahkemeye verip nufutan doğum tarihini değiştirirsin ama gerçeği değiştiremezsinBurç transferi yapmak mümkün olur mu acaba
Yapma beya o resim yakıyor ortalığı..İvit . Misal ben tıpkı avatarımdaki gibiyim lakın bi 15 kilo fazlalıkla düşünün dermişin
15 kilo çok değilAvatardaki çok zayıf duruyor zatenİvit . Misal ben tıpkı avatarımdaki gibiyim lakın bi 15 kilo fazlalıkla düşünün dermişin
Yok anam Allah vergisiBurç transferi yapmak mümkün olur mu acaba
Tabi tabi onlar kanatsız melek aslındaHep burçlar bozuyorYani kısaca bizim ,eşlerimizin bir kabahati yok.Bütün suç burçlarda
15 kilo fazlalık derken kesin 65 kiloludur15 kilo çok değilAvatardaki çok zayıf duruyor zaten
Ben benim yukselenimi bilmiyorum bak merak ettim ne acabaDoğduğun günün saatini biliyorsan yükselenine bakman lazım, burç değişmez, sadece gidip kendini mahkemeye verip nufutan doğum tarihini değiştirirsin ama gerçeği değiştiremezsin
Bizim genetik aslında burçla alakası yokYok anam Allah vergisi
Yav bide 20 yıl eklesen nevoşum15 kilo çok değilAvatardaki çok zayıf duruyor zaten
Kime göre neye göre 15 kilo65 iyi aslında15 kilo fazlalık derken kesin 65 kiloludur
Yaş önemli değil kadın yıllar geçtikçe güzelleşiyor35 e yaklaştım ondan böyle söylüyorum sanmayınYav bide 20 yıl eklesen nevoşum
Doğduğun saati biliyorsan, yada öğrenme şansın varsa öğren derim Çünkü burç yorumu okurken hem esas burcunu hemde yükseleni baz alman lazım ..Ben benim yukselenimi bilmiyorum bak merak ettim ne acaba
Nayn ben diyim 69 , siz diyin 70 ( nana cadısı duymasın ama )15 kilo fazlalık derken kesin 65 kiloludur
Yarın annemi bi sıkıştırayım bakayım..hangi saatmisDoğduğun saati biliyorsan, yada öğrenme şansın varsa öğren derim Çünkü burç yorumu okurken hem esas burcunu hemde yükseleni baz alman lazım ..
MaşallahAyy kız yirimm seni, bende kendimi begeniyorum, kilolari verdikce, vesselam taş gibiyim
Desene seninle kilodaşız.Bende 69 ile 70 arasında gidip geliyorum ama ben 5 kilo fazlalığım var sanıyordum.55 çok az olur yavNayn ben diyim 69 , siz diyin 70 ( nana cadısı duymasın ama )
40 ka gelde göreyim nevoşumYaş önemli değil kadın yıllar geçtikçe güzelleşiyor35 e yaklaştım ondan böyle söylüyorum sanmayın
Boy güdük bacım .Desene seninle kilodaşız.Bende 69 ile 70 arasında gidip geliyorum ama ben 5 kilo fazlalığım var sanıyordum.55 çok az olur yav
Ben yaşımdan sahiden memnunum20li yaşlarda olmayı hiç istememO yılları bir daha yaşayamamAma 40tan sonra ne olur bilmiyorum40 ka gelde göreyim nevoşum
Hiç diyet yapma hep yiiii hep yiiiii vallaha yetisecegim, sizden önce mezun olacağımNayn ben diyim 69 , siz diyin 70 ( nana cadısı duymasın ama )