Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Oy maşallah diyetisene cidden gitmeyi oneriyormusun nana..bir arkadaşım hiç verim alamadı

Boy hariç doğrudur
Akrepler için bir laf vardır . Dostu için canını verir . Düşmanında canını alır , kraldan çok kralcıdır birde .

Oy maşallah diyetisene cidden gitmeyi oneriyormusun nana..bir arkadaşım hiç verim alamadı
98 den 76.3 e düştüm, tam uyarsan şahane, hep yağdan gidiyor, kas oranın 59 un altına hiç düşmedi. Ben 5 aydır hiç tatlı yemedim mesela artık krizlerim gelmiyor, ama nevros yarışma yaparsa yaparız tatlı da

Boy hariç doğrudur
İnsanların boy ve kilosu anne baba dna ları ile ilgili, hormonlar ile ilgili, ama inan bazı şeyler doğduğumuz ay, gün saat ile çok alakalı.. Yükselenine bir bakmanı öneririm. Mesela yükselenin karakter ve fiziksel görünümünü araştır.. Kesinlikle çoğu şeyi farkedersin.. Örnek sen su gurubusun ama belki yükselenenin hava yada ateş olabilir.. Şans konusu kader, kader konusu bilinmez, ama gündelik şans işleri gezegenler ile ilgilidir.. Kaderimiz ile gezegenler arasındaki bağlantılı olduğunu düşünülür, zaten kutsal kitaplarda geçer bu konu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…