- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Oy maşallah diyetisene cidden gitmeyi oneriyormusun nana..bir arkadaşım hiç verim alamadıSağlıklı besleniyorum, abur cubur yok. Pasta borek yok balık var tavuk var, sebze yemekleri, kuru baklagiller, kuru yemişler..
6 öğün alıyorum. Diyetisyenimin listesi dışına çıkmam hiç, su boregimi bile yemedim
Hoşbuldum canımHoşgeldin vuslatim
İyiyim canım çok şükürHoşbuldum Nevoşumİyiyim canım, sen nasılsın
İmzan daki kuşi bitiyor vuslatHoşbuldum Nevoşumİyiyim canım, sen nasılsın
Boy hariç doğrudurAkrep kadını dış görüntü olarak soğuk görünür ilk tanındığında, ama normalde değildirler..
Akrep kadını sexi olur, çok hırslıdır, çok çalışır.. Amaçlarına ulaşmak için çalışır ama kendinden tavizinde sınırları vardır.. Genelde uzun boylu basenli olur.. Gözler çok dikkat çekicidir. Zeka olarak bence süper zekidirler
Tamda senin durumun için kakao bacım;Oğlumu yüzmeye yazdirdim mayısta başlıyoruzgitsin bu kilolar
Benimde 4-5 kilo vermem lazımTamda senin durumun için kakao bacım;
Canım bu aralar yorgun hissediyorum,uykum geliyor erkenden yatıyorumİyiyim canım çok şükür
Neler yapıyorsun,bir geldin sonra kayboldun
Ben onu aylar önce bitirdim zatenİmzan daki kuşi bitiyor vuslat
Havalardan galiba bende öyleyimCanım bu aralar yorgun hissediyorum,uykum geliyor erkenden yatıyorum
Ben onu aylar önce bitirdim zaten
98 den 76.3 e düştüm, tam uyarsan şahane, hep yağdan gidiyor, kas oranın 59 un altına hiç düşmedi. Ben 5 aydır hiç tatlı yemedim mesela artık krizlerim gelmiyor, ama nevros yarışma yaparsa yaparız tatlı daOy maşallah diyetisene cidden gitmeyi oneriyormusun nana..bir arkadaşım hiç verim alamadı
Maşaallah ne güzel98 den 76.3 e düştüm, tam uyarsan şahane, hep yağdan gidiyor, kas oranın 59 un altına hiç düşmedi. Ben 5 aydır hiç tatlı yemedim mesela artık krizlerim gelmiyor, ama nevros yarışma yaparsa yaparız tatlı da
Oyt maşallah ne guzel98 den 76.3 e düştüm, tam uyarsan şahane, hep yağdan gidiyor, kas oranın 59 un altına hiç düşmedi. Ben 5 aydır hiç tatlı yemedim mesela artık krizlerim gelmiyor, ama nevros yarışma yaparsa yaparız tatlı da
Hayırlı geceler canımGüzel sohbetleriniz olsun hanımlar iyi geceler
Evet Nevoşum bahara girerken benim de bütün hastalıklar azıyorHavalardan galiba bende öyleyimÇok halsiz bitkin ve baş ağrısı ile geziniyorum
Geçmiş olsun canımEvet Nevoşum bahara girerken benim de bütün hastalıklar azıyorYaz gelince topluyorum bütün enerjimi
İyi gecelerGüzel sohbetleriniz olsun hanımlar iyi geceler
İnsanların boy ve kilosu anne baba dna ları ile ilgili, hormonlar ile ilgili, ama inan bazı şeyler doğduğumuz ay, gün saat ile çok alakalı.. Yükselenine bir bakmanı öneririm. Mesela yükselenin karakter ve fiziksel görünümünü araştır.. Kesinlikle çoğu şeyi farkedersin.. Örnek sen su gurubusun ama belki yükselenenin hava yada ateş olabilir.. Şans konusu kader, kader konusu bilinmez, ama gündelik şans işleri gezegenler ile ilgilidir.. Kaderimiz ile gezegenler arasındaki bağlantılı olduğunu düşünülür, zaten kutsal kitaplarda geçer bu konu..Boy hariç doğrudur