Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Beklentiyi yukseltmeyelim arkadaslar:KK48: hem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin:KK30: su saat oldu daha kahvalti yapmadim:KK69:
Foto da yukleyemiyorum zaten:KK12: bu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum:KK11::KK48:
senmi foto yüklüyemiyorsun ah o resimlerin kaliteside yakar bizi.. önce masanı yükle bacu.. sonra biz nuryolu nuryolu N Nana ile birleşir yamukprenses yamukprenses de alırız aramıza o zaman sobete ederiz masanı.. :KK53::KK53::KK53: muah,muahh muahhh kötüyüm ben kötü...

sen şahit oldunmu nana onun masalarına ,tariflerine olmadıysan çeneni tut düşecek çünkü..
Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydum :KK22:
nuryolu nuryolu ..mu mağdur o niyeymiş o.. asıl mağdur benim.. :KK53:
Cuma cuma carpilmayin bacılar, asıl ben madurum 3 te 0 :KK12:
senmi foto yüklüyemiyorsun ah o resimlerin kaliteside yakar bizi.. önce masanı yükle bacu.. sonra biz nuryolu nuryolu N Nana ile birleşir yamukprenses yamukprenses de alırız aramıza o zaman sobete ederiz masanı.. :KK53::KK53::KK53: muah,muahh muahhh kötüyüm ben kötü...
Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatması:eek::eek:

Beklentiyi yukseltmeyelim arkadaslar:KK48: hem benim kahvaltiyla aram yoktur merak etmeyin:KK30: su saat oldu daha kahvalti yapmadim:KK69:
Foto da yukleyemiyorum zaten:KK12: bu bir isaretmi biri beni sabote mi ediyor bilemiyorum:KK11::KK48:
Hiç mütevazi olma canım:KK19:Eminim yine şahane bir sofra hazırlamışsındır:kk77::KK73:
Resimleri pcde küçültmeyi denedin mio_O

oh,oh yandan yandan gelsin gelsin bende burada bekliyorum:KK53::KK53:@Be_Ni_1012 ah neler yapacak şimdi..

Kiz diyet yemeklerinden önce kofterlerde gorduydum :KK22:

Cuma cuma carpilmayin bacılar, asıl ben madurum 3 te 0 :KK12:

Kakaommm, B Be_Ni_1012 19 mart gecesi bombayı patlatması:eek::eek:

Aynen yapsinda bakalım hamarat mi değil mi? Lafla herkes yapıyor, icrat lazım bize icrat :KK69::KK69:

B Be_Ni_1012 duydunmu bu kız ne diyor o 3 madalyayı nasıl almış yapsında görelim diyor ...valla ben demiyorum tee bu nana diyorr..:KK53:
:KK53:

Bizim gibi hamarat değil ya cevap veremiyor bacım :KK30::cool:

Acaba o madalyaları torpille mi aldı,madem bilmiyor:KK53:

B Be_Ni_1012 bak bu depte ne diyor bunlar seni daha tanımamışş:KK70:tanıt bacım kendinii..

Tanıtamaz ki:KK45: tanıtamaz ki:KK45:
Teker teker gelin:KK57::p:p:KK70:
bekleyin:cool: bu muymus demeyin sonraa:KK70::KK70:

X