Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Topiği takipte değil misin ki,sen gelmek istemiyorsun sanmıştım.Sen kaşındın,bundan sonra çağırırım@Nevreste bak,Feraceli hangi tatlıyı yapsam diye soruyor
Topiği takipte değil misin ki,sen gelmek istemiyorsun sanmıştım.Sen kaşındın,bundan sonra çağırırım@Nevreste bak,Feraceli hangi tatlıyı yapsam diye soruyor
benim tabikide hergun 40 oy alırsam ve benim dısımda kimse oy alamazsa nuryolu
oldu iste birinci
ay nazar degdirmeyelim sonra sizin yuzunuzden oldu demesinler
benim tabikide hergun 40 oy alırsam ve benim dısımda kimse oy alamazsa nuryolu
oldu iste birinci
ay nazar degdirmeyelim sonra sizin yuzunuzden oldu demesinler
Gece iş güç daha üretken oluyor.. Çünkü kapı çalmaz, telefon çalmaz, bir yere gitmen gerektiği aklına gelmez, yemek yapıcam daha tantanası yoktur..
Mesela sabah 9 da kalktım ev süpürdüm sildim, market alışverişimi yaptım, akşam yemeği hazırlıklarımı yaptım, pişirmek kaldı
Valla benimkinin uykusuda haff, ama ben gidip uykusuzlutan onu depikleyeceğime, işime bakarım, napıyım kafasına yorgan çeker.
Uyansa kalkar gelir yanıma
Dün gece kalksa süper olurdu nevresimi zor katladım
Gece iş güç daha üretken oluyor.. Çünkü kapı çalmaz, telefon çalmaz, bir yere gitmen gerektiği aklına gelmez, yemek yapıcam daha tantanası yoktur..
Mesela sabah 9 da kalktım ev süpürdüm sildim, market alışverişimi yaptım, akşam yemeği hazırlıklarımı yaptım, pişirmek kaldı