- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
Baklava dilimlerine kurdela bağlarsan olabilir
Kurdelasiz olmaz zati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklava dilimlerine kurdela bağlarsan olabilir
Kurdelasiz olmaz zati
Hamsinin üzerine de havuçtan fiyonk yapacağına,kurdela yapsaydın 1.lliği kaptırmazdın
Çok teşekkür ederim canım
Ben yapamam zatenSenin acimasiz yorumun ne olcak nevosum En kotu "Ellerine saglik canim ,cok guzel olmus" dersin Pambik kalpli nevosumm
Nurum vallaha hayırlı olsun@nuryolu
Var benim benden baskada kimsenin yok heralde
Çok teşekkür ederim canım
Şerbetli tatlılara bekliyorum
sizi gidi hamaratlar siziTesekkur ederim pinolim Evet hakketen oy vermekte cok zorlandim bende
Tamam canım Allah kolaylık versinHerşy gönlünce olsun inşaallahNevoşum çok stresli bunalımlı bir dönemdeyim.
Sınavdan sonra olursa söz katılacağım.
İyi ya da kötü.
Ama şu dönem çok zor.
Tamam canım Allah kolaylık versinHerşy gönlünce olsun inşaallah
Canım avakadolu tost nerden aklına geldi.Eminim tadı güzeldir ama benim gibi avakadoyu tatmamış biri olarak,çoğu kişi de tadını bilmezdir.Koca topikte tadını bilen çok az kişi çıktıKeşke tostu milföyden yapsaydın,kilo arttırırdı ama oyunu da artırırdıNurum vallaha hayırlı olsun@nuryolu
Bu akşamda sen beni gecersin
Ben oy almak icin katılmıyorum ki maksat eglenmekCanım avakadolu tost nerden aklına geldi.Eminim tadı güzeldir ama benim gibi avakadoyu tatmamış biri olarak,çoğu kişi de tadını bilmezdir.Koca topikte tadını bilen çok az kişi çıktıKeşke tostu milföyden yapsaydın,kilo arttırırdı ama oyunu da artırırdı
Hepimizin amacı o canım.Yoksa ağır toplar varken şansımız zaten yok gibiYarışma başlamadan önce bayağı kaynattık,hala devam ediyoruz,keşke sende aramızda olsaydın.Ben oy almak icin katılmıyorum ki maksat eglenmek
Cagırsaydınız gelirdimHepimizin amacı o canım.Yoksa ağır toplar varken şansımız zaten yok gibiYarışma başlamadan önce bayağı kaynattık,hala devam ediyoruz,keşke sende aramızda olsaydın.