- 18 Eylül 2012
- 5.191
- 13.324
Evet bende oyumu ona vermistim 5. Su andaEn son katılan yarışmacı nerelerde yav,hiç selam sabah yok,bir gelse de iyi bir dövsek.Bizden fazla aldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende oyumu ona vermistim 5. Su andaEn son katılan yarışmacı nerelerde yav,hiç selam sabah yok,bir gelse de iyi bir dövsek.Bizden fazla aldı
Tamam o zaman tatlınızı bekliyoruzİçine ceviz,fıstık veya bademde koyarsınızEskiden yokmus bunlar helva anneannelerimizin en ünlü tatlisiydi ondan aklimda heralde cok gordum kucukken kavrulan unun ustune dokulen serbeti ve ortaya cıkan o mis kokuyu
Hiçte bilem,bence masa takımını beğendiler benim gibi.Arkadaşın eli işliyor, demekki, bizim gibi çenesi değil
Adını bulamadım ama zirona benziyor, yağa atıp kizartip serbeliyorlardi sanırımAyyyy neydi acaba bende merak ettim
Eskiden yokmus bunlar helva anneannelerimizin en ünlü tatlisiydi ondan aklimda heralde cok gordum kucukken kavrulan unun ustune dokulen serbeti ve ortaya cıkan o mis kokuyu
Evet İzmirdeyim, ama Kakao ya yollamam, o daha güzelini yapıyordurYakınsanız göndersinAma İzmir'de diye hatılıyorum
6.sınız17 tarif olarak bakarsanız gayet başarılıYa dedim ilk uce girerim sonra dedim yok ilk besde olurum simdi bakiyorum icler acisi durumum
Onun yerine seni döveyim o zaman ,oh be rahatladımEvet bende oyumu ona vermistim 5. Su anda
O zaman bana yollayabilirsinEvet İzmirdeyim, ama Kakao ya yollamam, o daha güzelini yapıyordur
Akla gelmeyen birşey bulacagim, sıradan olmamak lazımSen yap biz sayarız
Haklısın oda şerbetli ama şerbetli denilince ilk akla gelenler baklava,şöbiyet,revani,şekerpare,dilber dudağı,künefe olunca o biraz uzak geldi
Gozum cok yukseklerdeydi neyse kismet boyleymis6.sınız17 tarif olarak bakarsanız gayet başarılı
Benimde kasdettiğim bu zatenHelvaya sıra gelene kadar neler neler var.Akla gelmeyen birşey bulacagim, sıradan olmamak lazım
Ziron diye yufkayla yapılan mantıya deniliyorAdını bulamadım ama zirona benziyor, yağa atıp kizartip serbeliyorlardi sanırım
Başka sefere inşaallahGozum cok yukseklerdeydi neyse kismet boyleymis
Son anda geldi bizi gecti olmaz oyle kabul etmiyorumOnun yerine seni döveyim o zaman ,oh be rahatladım
Ben cok tutucuyum birini begendimmi sonuna kadar destekliyorum falan boyle takinti gibi bisey ondan kac gundur burda anket sonuclarina baka baka mahvoldum ha ayrica yarismadan yeni haberdar oldumOnun yerine seni döveyim o zaman ,oh be rahatladım
Hanım gobegimi. DiyonAdını bulamadım ama zirona benziyor, yağa atıp kizartip serbeliyorlardi sanırım
2 oy hakkınız vardıibiliyorsunuz değil miEvet bende oyumu ona vermistim 5. Su anda
2 oy hakkınız var,biliyor musunuzsofralarin çoğu iştah açıcı görünüyor.ellerine sağlık hazirlayanlarin.ben en çok peynirli zeytinli omlet ve Kahvaltı masasını beğendim