Tükenmek yokAyy nevroşum tükenmişlik sendromuna girdim yalnız ben
Var benim
Öyle diye diye 4 yarışmayı geride bıraktıkTükenmek yokO madalya buraya gelecek
Keske benim de olsa
Bizim için sakıncası yok istediğini yapabilirsinÖyle diye diye 4 yarışmayı geride bıraktık
Bari tavuklu boregim gibi tuhaf bitane bulayim da farkim ortaya koyayim , öyle daha eğlenceli olur
Ay bende istiyorum nanamin 3.lugunu o elde açılan su BOREGI 1/ligi hakkediyor..
Kakao bacimin bana söylediklerinden sonra kendimi birinci olmuş gibi hissettim , en güzel olan buydu
Aşkolsun kizarmiyim hiçAnacım kakaoynan nanişin arasında 1 oy var
Böyle çekişmeli yarışmayı ilkkez görüyorum...
Kakaom bize kızmıyon demi Bacım?..
Ben kaç kere katıldım biliyonmu ..Ayy nevroşum tükenmişlik sendromuna girdim yalnız ben
Bacım bu zengin hastalığı pek kimse bilmezBen kaç kere katıldım biliyonmu ..bak sayısını unuttum..alt tarafı 2tane madalyam var. tukenmislik,,mutenmislik o neee..
Benim sizden daha fazla oldu o zaman bir daha katılmayayımBen kaç kere katıldım biliyonmu ..bak sayısını unuttum..alt tarafı 2tane madalyam var. tukenmislik,,mutenmislik o neee..
Her sene yeni bir sendromlar turuyor hayırlısı.Bacım bu zengin hastalığı pek kimse bilmez.
Yokkk katılmaya devam nevrestem.. Hele sen katılınca daha bi senleniyo buralarBenim sizden daha fazla oldu o zaman bir daha katılmayayım
Sağol canımYokkk katılmaya devam nevrestem.. Hele sen katılınca daha bi senleniyo buralar
Şerbetli tatlılarda buradaki hanımlar dokturecek ...çok güzel tarifler çıkacakÖyle diye diye 4 yarışmayı geride bıraktık
Bari tavuklu boregim gibi tuhaf bitane bulayim da farkim ortaya koyayim , öyle daha eğlenceli olur
Gerçi sonlara yakın olmuştum ama canım sağolsun
Benim sizden daha fazla oldu o zaman bir daha katılmayayım
İkisi aynı anda olabiliyorBir yarisma olunca digeri baslamiyodu dimi yemek yarismasi bitiyo moda yarismasi basliyo