Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Son düzenleme:
Benim işim bitmez canım:KK53:
Oooo ellerine sağlık:KK19:Bende başlayacağım havalar bir düzelmiyor:KK19:Bu hafta olmazsa Nisan başı bende başlarım inşaallah:KK19:Kolay gelsin canım:KK60:

Benimki de on temizlik nevosum ,daha tam basladim sayilmaz :KK51: Kisliklari ayikladim ,dolaptaki fazlaliklari falan ayikladim ,yuklugu duzenledim ...daha isim cok :mad: :mad: Kalirsam gaziyim :KK45:
Allah kolaylik versin sana nevoscum ,mash sende pek hareketli ,caliskansin :KK19:

Benimki de on temizlik nevosum ,daha tam basladim sayilmaz :KK51: Kisliklari ayikladim ,dolaptaki fazlaliklari falan ayikladim ,yuklugu duzenledim ...daha isim cok :mad: :mad: Kalirsam gaziyim :KK45:
Allah kolaylik versin sana nevoscum ,mash sende pek hareketli ,caliskansin :KK19:
Havaya güven yok ,o sebeple ben kışlıkları henüz ellemiyorum:KK48:
Bu dönem iş çok hiç bitmez:KK47:
Sağol canım benim 40 tane işim var ancak koşturuyorum:KK70:

Anacım kakaoynan nanişin arasında 1 oy var :KK9:

Böyle çekişmeli yarışmayı ilkkez görüyorum :-)...

Kakaom bize kızmıyon demi Bacım?..
Kakao ve Ben Kakao ve Ben kızmaz diye düşünüyorum:-)Ben nana 3. olacak diye bekliyorum:oops:
Kakao ve Ben Kakao ve Ben kızmaz diye düşünüyorum:-)Ben nana 3. olacak diye bekliyorum:oops:
Kakao bacimin bana söylediklerinden sonra kendimi birinci olmuş gibi hissettim , en güzel olan buydu:oops::oops:

Havaya güven yok ,o sebeple ben kışlıkları henüz ellemiyorum:KK48:
Bu dönem iş çok hiç bitmez:KK47:
Sağol canım benim 40 tane işim var ancak koşturuyorum:KK70:

Cocuklar buyuyunce isler de bitmek bilmiyor dimi nevos :KK51: Allah kolayliklar versin :KK19:
Temizlik listem o kadar kalabalik ki bi yerden basladim ,ins pisman olmam :KK53:

Cocuklar buyuyunce isler de bitmek bilmiyor dimi nevos :KK51: Allah kolayliklar versin :KK19:
Temizlik listem o kadar kalabalik ki bi yerden basladim ,ins pisman olmam :KK53:
Aynen canım işleri hiç bitmiyor.Allah can sağlığı versin:KK68:
Benimde bayağı kabarık:cool:Birde Temmz'da her yıl olduğu gibi tayin bekleyeceğiz...:-)O yüzden iyi bir temizlik yapmam lazım:-)

X