Tebrikler Nana'cımKoskoca yarışmada heyacaniKakao ve Ben bacı ile ben götürüyoruz yine fark 1 e inmiş
Bu arada üçlü rakamları gormustum ama bu sefer ilk defa 130 lü sayıları gordumasıl başarı bu, kimse kutlamiyor.
#dirennananais
Benim işim bitmez canımHayirdir nevosumNeler yapiyon bakalim
Bende iiyim cok sukur ,temizlige basladim bende ,kemiklerim sizlamakta
Ehehehe eğer uyumsuz olurda güzel olmazsa seni sorumlu tutayim madem
Ehehehe eğer uyumsuz olurda güzel olmazsa seni sorumlu tutayim madem
O zamanda o madalyaları nasıl aldın, torpilli derimYaw sende herseyden beni sorumlu tutuyonBi daha birinci olursam noliyim
Yarışmanın sonuna kadar gideriz biz böyleTebrikler Nana'cım
Ben bir tek sizi takip ediyorum
Size ilginç gelebilir ama netle alakam sadece kk , aöf sayfam ve gerektiğinde yaptıgım araştırmalar ve dersler .. Başka hiç bir hesabım yok .. İstememde Zaten zamanımda yok bazan bunlar bile fazla geliyor
Benim işim bitmez canım
Oooo ellerine sağlıkBende başlayacağım havalar bir düzelmiyor Bu hafta olmazsa Nisan başı bende başlarım inşaallah Kolay gelsin canım
Sonucu merakla bekliyorum..Yarışmanın sonuna kadar gideriz biz böyle
Havaya güven yok ,o sebeple ben kışlıkları henüz ellemiyorumBenimki de on temizlik nevosum ,daha tam basladim sayilmazKisliklari ayikladim ,dolaptaki fazlaliklari falan ayikladim ,yuklugu duzenledim ...daha isim cok Kalirsam gaziyim
Allah kolaylik versin sana nevoscum ,mash sende pek hareketli ,caliskansin
Anacım kakaoynan nanişin arasında 1 oy var
Böyle çekişmeli yarışmayı ilkkez görüyorum...
Kakaom bize kızmıyon demi Bacım?..
Size ilginç gelebilir ama netle alakam sadece kk , aöf sayfam ve gerektiğinde yaptıgım araştırmalar ve dersler .. Başka hiç bir hesabım yok ..
Anacım kakaoynan nanişin arasında 1 oy var
Böyle çekişmeli yarışmayı ilkkez görüyorum...
Kakaom bize kızmıyon demi Bacım?..
Kakao bacimin bana söylediklerinden sonra kendimi birinci olmuş gibi hissettim , en güzel olan buydu
Havaya güven yok ,o sebeple ben kışlıkları henüz ellemiyorum
Bu dönem iş çok hiç bitmez
Sağol canım benim 40 tane işim var ancak koşturuyorum
Sen tatlılardan kesin 1. olursun bu hızlaKakao bacimin bana söylediklerinden sonra kendimi birinci olmuş gibi hissettim , en güzel olan buydu
Aynen canım işleri hiç bitmiyor.Allah can sağlığı versinCocuklar buyuyunce isler de bitmek bilmiyor dimi nevosAllah kolayliklar versin
Temizlik listem o kadar kalabalik ki bi yerden basladim ,ins pisman olmam
Ayy nevroşum tükenmişlik sendromuna girdim yalnız benSen tatlılardan kesin 1. olursun bu hızla
Benim hepsi var ama en çok burası ile face'yi kullanıyorumKeske benim de olsa