Bütün sofralar çok güzel olmuş hazırlayanların ellerine sağlık.bütün sofralara şöyle bi baktım da hangi sofrada oturmak isterim dedim ve çikolata soslu pankek kahvaltı sofrası ve yufka kâsesinde patetesli sufle ve tarçınlı ekmekler sofralarını seçtim.katılsn herkese başarılar.bi bakıyım kimler hazırlamış bu sofraları
Nuryolu,Kakao,Be_ni takip etmiyor puanlarını,bizim gibi geriden gelenler merak ediyorİlk defa yarıştığımızdan mı acaba
150 yi gectiler rahatlar nede olsa yetisemezler diye dusunuyolar ezip gectiler bizibizde bir oy alınca seviniyoruz
Ben 3 oy istiyorum ama ya
Nurcum almış başını gitmiş yine
Bi biz ilemiyoz herhalde şu diziyi herkez çok güzel diyor. İlk baştan izlemeyince gitti dizi
bizde seni seviyozSefiyom sizi kiz
Ayy moralim yok, katıl katıl gözlerimi kapatıyorum ben
Teşekkür ederim canımİyi olan kazansın
- Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofrası
- Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler -Kahvaltı Sofrası
Teşekkür ederimHepinizin ellerine saglik hanimlar bende avakado tost ve peynirli zeytinli omlete verdim oylari ama bütün sofralar inanilmaz görünüyo
bizde seni seviyozoylarına goz dikmis olsakta
Ayy moralim yok, katıl katıl gözlerimi kapatıyorum ben
hepsi hepsi birinciii super harika görünüyor hepsi...ellerine sağlık katılan ve hazırlayanların :))))
Yarın sevdicegimin kuzeninin düğününe gideceğim, üzerime giyecek bluzum yok , içime sinmeye sinmeye bi tane beyaz aldımNiye moralin yok canim
Bu defa kurdela ,fiyonk falan yokSozum soz