Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Keramet pankekte değil ki,evleafede pankek yapmış ama üstüste dizip kurdela bağlamamış.:KK45:.Sunum işini nuryolu nuryolu iyi beceriyor kerata.

İyi becermese nasıl alsın 210 oy:KK70:
Serbetli tatlılarda 10 metre kurdele de ben alacam :KK70: herbir tatlıyı kurdeleyle baglıycam:KK70:
Hayaller enfes:-)

İyi becermese nasıl alsın 210 oy:KK70:
Serbetli tatlılarda 10 metre kurdele de ben alacam :KK70: herbir tatlıyı kurdeleyle baglıycam:KK70:
Hayaller enfes:-)
Şerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş.:KK70:.Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.

Son düzenleme:
Şerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş.:KK70:.Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.
:KK70: deli kız
Azmim sabit ama bence sende katılmalısın sonuçta sende az bir oy almadın sende beni ezdin misal 4-5kişiyi gectin buda basarı:-)

Hangi serbetli ilsa karar veremiyorum
Kalburabastı mi
Findanda kadayıf mı
Sekerpare mi çok sever
:-)

Oylamalara ne oldu kızlar,millet uçmuş gitmiş:eek:Ne güzel ben gıdım gıdım kaplumbağa hızıyla ilerliyorum,neyse önemli olan yarışmaktı,artık önümüzdeki maçlara bakacağız:KK48:

X