Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keramet pankekte değil ki,evleafede pankek yapmış ama üstüste dizip kurdela bağlamamış..Sunum işini nuryolu iyi beceriyor kerata.210,diye bir oy mu olur arkadaş sanırsın herkes pankek yiyor kahvaltıda
Nur ezdikce eziyordu
Keramet pankekte değil ki,evleafede pankek yapmış ama üstüste dizip kurdela bağlamamış..Sunum işini nuryolu iyi beceriyor kerata.
Şerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş..Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.İyi becermese nasıl alsın 210 oy
Serbetli tatlılarda 10 metre kurdele de ben alacam herbir tatlıyı kurdeleyle baglıycam
Hayaller enfes
deli kızŞerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş..Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.
Şerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş..Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.
Yok kız 8 kişiyi geçmişim..Allah bereket versindeli kız
Azmim sabit ama bence sende katılmalısın sonuçta sende az bir oy almadın sende beni ezdin misal 4-5kişiyi gectin buda basarı
Fincanda kadayıf sunum olarak ta daha müsait bence.Hangi serbetli ilsa karar veremiyorum
Kalburabastı mi
Findanda kadayıf mı
Sekerpare mi çok sever
Nuryolu,Kakao,Be_ni takip etmiyor puanlarını,bizim gibi geriden gelenler merak ediyorİlk defa yarıştığımızdan mı acabaspora gittim geldim iki oy artmıs olsun olsun buda guzel
150 yi gectiler rahatlar nede olsa yetisemezler diye dusunuyolar ezip gectiler bizi bizde bir oy alınca seviniyoruzNuryolu,Kakao,Be_ni takip etmiyor puanlarını,bizim gibi geriden gelenler merak ediyorİlk defa yarıştığımızdan mı acaba
Birde nuryolu bizi heveslendirdiydi.Mesaj gittiğinde Memfisle,deynepnazın oyları patlar diye.Puan tablosunu hacker getirsek düzenleme yapsa olur mu acaba?150 yi gectiler rahatlar nede olsa yetisemezler diye dusunuyolar ezip gectiler bizi bizde bir oy alınca seviniyoruz
oylar degilde biz patladık nuryolunun 100 oyunu alsak 50- 50 kırıssak guzel olur aslındaBirde nuryolu bizi heveslendirdiydi.Mesaj gittiğinde Memfisle,deynepnazın oyları patlar diye.Puan tablosunu hacker getirsek düzenleme yapsa olur mu acaba?
Nazarımızda değmiyor ki.Paylaşsakta ilk üçe giremeyiz ki,en iyisi sen fedakarlık yap bana ver 100 oyu.oylar degilde biz patladık nuryolunun 100 oyunu alsak 50- 50 kırıssak guzel olur aslında
vaaaayyy bana kalan da sıralamada bir basamak geriye gitmek oluyo ozamanNazarımızda değmiyor ki.Paylaşsakta ilk üçe giremeyiz ki,en iyisi sen fedakarlık yap bana ver 100 oyu.
Ne olmuş yani gitsen,insanlık öldü mü?vaaaayyy bana kalan da sıralamada bir basamak geriye gitmek oluyo ozaman
tamam al ozaman senin olsun ben sonuncuda olsam olur nolcekkiNe olmuş yani gitsen,insanlık öldü mü?