- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
kız bakma sen bu deynepnaz be onu geçersin diye korkuyor tatlıyada katılacak daTamamdır iyicene korktum simdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız bakma sen bu deynepnaz be onu geçersin diye korkuyor tatlıyada katılacak daTamamdır iyicene korktum simdi
Ben yandım o yanmasın didimkız sus kaçacak kurbanımız.. ay pardon hamaratlı arkadaşımız @talhayasir
Ama senin sofranıda cok begendim benKiz beni model al, hiç derece yapamadım birşey olmuyor, ama yarışma ortamı harika
Be_ni_12 nin 3 madalyası var
Biz sana rakipten bile sayılmayız
neyse bol bereketli oylar size gidem mutfakta bi tatlı yapamm..Ben yandım o yanmasın didim
İşte bak kısmet bu işler, geçen yarışma, kılçıksız hamsi tava birinci olduAma senin sofranıda cok begendim ben
Anaaaaam ,bizim gelinler BDVye yazarsa yandı,oğlanlar gider elimizden,bizi de eve almazlar.Yok farketmez ,ilerde gelinim bdv da beni cekistirmek icin kk uye olursa ona takarim
Yok yaakız bakma sen bu deynepnaz be onu geçersin diye korkuyor tatlıyada katılacak da
Sen spora yazılmamış mıydın,yine ne tatlısıneyse bol bereketli oylar size gidem mutfakta bi tatlı yapamm..
Teşekkür ederim nuryolu cuğumYok arkadasim olur mu oyle sey ya ,softalar trifler hersey mukemmeldi . Herseyden ote sizi tanimak en guzeli
evet bacımm katılacak o yüzden bu konu bittimi tatlı konusu açar Nevreste sıva kolları atıver bir tatlı buraya..Yok yaa
aaa tatlımı dedim .. evet tatlı dedim oğluma şeediyorum yaaa..Sen spora yazılmamış mıydın,yine ne tatlısı
sen onu instigramda gör bacıı..off yaaaTeşekkür ederim nuryolu cuğum
Şakasına söylüyorum
Ama hak ediyorsun Allah var şimdi..
hissediyorum nanam ilk üçe girecekkkEneeee
Kakao ve nana başabaş şuan
Dimi dimi kim diyor iddialı diye, yazık haksızlık ediyorlar nuryolu ve Kakao ve Ben sizlere, yoksa siz ve iddia.. Uyduruyoruz biz
En cok nasil bi tatli begenilir ki acaba yufkalimi sekerpare turlerindenmi accık tuyo alaydik keşkeevet bacımm katılacak o yüzden bu konu bittimi tatlı konusu açar Nevreste sıva kolları atıver bir tatlı buraya..
Yine 4 oldum, anammmm bende şans yok yahissediyorum nanam ilk üçe girecekkk