Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Harika bir kek canım tarifi sayfamda var krem KRAMELLİ KEK ..hayır baslamadim canım Dinleniyorum şimdilik evinin ve oğlumun tadını çıkarmaya çalışıyorum
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık ...
Şu sıralar keklerim çöküyor sebebini anlayamıyorum . Varmı önerisi olan ?
Köstebek gibi yada farklı şeyler için yaptıgım kekler güzel olurken , normal ve kalıpta yaptıgım kekler güzelce kabarıp piştikten sonra çöküyor anlayamadım bi türlü , yumuttalarıda çok güzel köpürtüyorum hatta en son yaptıgımın beyazını köpüryük en son spatulayla karıştırdım ama yine çoktü . Bu konuda yardım pilis

Bilemiyorumki canım ben hiç o sorunu yaşamadım Nevreste ye bir sor belki vardır bir püf noktası ... benim aklıma fırın geliyor ben lüxell fanlı kullanıyorum çok memnunum. bide canım önceden ısıtmak lazım fırını koymaya yakın bir 5 dakika kadar ben hep öyle yapıyorum o yüzden yaşamadım henüz bir sıkıntı..en son yaptığım budur tatlım.

Fanı keklerde çok önermiyorlar . Fansız seçeneği kullanıyorum , önceden danlıda yapıyordum sonuç oek değişmedi ,fırını ısıtıpda denedim ısıtmadanda . Bi ara çok güzel kabarıyordu . .

Muhteşem sofralar
Dönüp dönüp baktım .
Herkesin eline emeğine sağlık
Özellikle kafamda sona kalan 4-5 sofra vardı ki ; hangisini seçeceğimi şaşırdım.

Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda

(Kıymalı su böreği beni benden aldı)

Ve

Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda

(Sunumu iştahımı nirvanaya çıkardı)

Bu iki tarife gitti oyum .

Herkese gönülden başarılar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…