Harika bir kek canım tarifi sayfamda var krem KRAMELLİ KEK ..hayır baslamadim canım Dinleniyorum şimdilik evimin ve oğlumun tadını çıkarmaya çalışıyorumKakaom avatarındaki nedir ?
İşe başladınmı ?
Çok güzel görünüyor ellerine sağlık ...Harika bir kek canım tarifi sayfamda var krem KRAMELLİ KEK ..hayır baslamadim canım Dinleniyorum şimdilik evinin ve oğlumun tadını çıkarmaya çalışıyorum
İyi iyi çk iyi :)İiyiz cok sukurSen napiyon nasilsin bakalim Colin 'in annesi nasil oldu hakketen ya
Oh oh hamdolsun rabişimİyi iyi çk iyi :)
Oh oh hamdolsun rabişim
Yogun, yogun ,yogun .Nasılsın güzel ablam
Bilemiyorumki canım ben hiç o sorunu yaşamadımÇok güzel görünüyor ellerine sağlık ...
Şu sıralar keklerim çöküyorsebebini anlayamıyorum . Varmı önerisi olan ?
Köstebek gibi yada farklı şeyler için yaptıgım kekler güzel olurken , normal ve kalıpta yaptıgım kekler güzelce kabarıp piştikten sonra çöküyor anlayamadım bi türlü , yumuttalarıda çok güzel köpürtüyorum hatta en son yaptıgımın beyazını köpüryük en son spatulayla karıştırdım ama yine çoktü . Bu konuda yardım pilis
Yogun, yogun ,yogun ..
İyi iyi çk iyi :)
Ohhh maşallah RABBİM hastalarımıza şifa ihsan eylesin..Oh oh hamdolsun rabişim
Rakam yazmadım duamda kendisi rabbım tekrar şifa versin inşallah , ona ve tüm şifa bekleyen hastalara ...
Fanı keklerde çok önermiyorlar . Fansız seçeneği kullanıyorum , önceden danlıda yapıyordum sonuç oek değişmedi ,fırını ısıtıpda denedim ısıtmadandaBilemiyorumki canım ben hiç o sorunu yaşamadımNevreste ye bir sor belki vardır bir püf noktası ... benim aklıma fırın geliyor ben lüxell fanlı kullanıyorum çok memnunum. bide canım önceden ısıtmak lazım fırını koymaya yakın bir 5 dakika kadar ben hep öyle yapıyorum o yüzden yaşamadım henüz bir sıkıntı..en son yaptığım budur tatlım.
Dostlarıma ayıracak zamanım her daim vardırbende meçbul etmemek için yazmıyorum ama aklımdasın hep
Dostlarıma ayıracak zamanım her daim vardır.
Oyumu kullandım hadi hayırlı olsun ....
Oylarım su böreğine vede deynebe gitti
Kazen bey uğramamış buralara "gelecekler " dememiş
Bilirim o duyguyu