- 11 Mart 2013
- 9.603
- 12.970
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy bu kacinci artikBilirim o duyguyu
Teşekkür ederim canımMuhteşem sofralar
Dönüp dönüp baktım .
Herkesin eline emeğine sağlık
Özellikle kafamda sona kalan 4-5 sofra vardı ki ; hangisini seçeceğimi şaşırdım.
Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda
(Kıymalı su böreği beni benden aldı)
Ve
Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda
(Sunumu iştahımı nirvanaya çıkardı)
Bu iki tarife gitti oyum .
Herkese gönülden başarılar .
Ayyy bu kacinci artik
Gelin sarılıp birbirimizi teselli edelim,ağlayalımAynen al benden de o kadar
Hı hıpuanları almış konuşuyor,sonda ol da görelimSiz hep gelin biz sonuncu olmayada raziyiz. Zaten amaç güzel, heyecanlı yarışma değil mi
Teşekkür ederim ablamOyumu kullandım hadi hayırlı olsun ....
Oylarım su böreğine vede deynebe gitti
Kazen bey uğramamış buralara "gelecekler " dememiş
Kız ben 4 yarışmadır kazanamiyorum, gor bak yine geriye düşeceğimHı hıpuanları almış konuşuyor,sonda ol da görelim
Kazanamamak değil,sonlarda olmak zorKız ben 4 yarışmadır kazanamiyorum, gor bak yine geriye düşeceğim
Kız ben 4 yarışmadır kazanamiyorum, gor bak yine geriye düşeceğim
Kazanamamak değil,sonlarda olmak zor
Katilmiyoruz gibi gorunelim nurum sonra yapıp mamalarimizi bacadan girelim
Bende geri kalıyorum işteKazanamamak değil,sonlarda olmak zor
İyi iyi çk iyi :)
Maşallah de kız,sabah sabah pırasa fikri belki hoşlarına gitmemiştir.Yoksa tarifin iyiydi.Birde koyduğun yumurtaların çiğ olduğunu anladılar herhaldeEvet hemde çok zor
Deynep uctun gittin
Anlamıyorum ki ben soframı beğenmiştim.
Tarifim de iyiydi
Amin aminElhamdulillah Rabbim tum annelere saglikli uzuun omurler versin insh
vallaha kuserimOyle mi diyon canim İkna olur gibi oldum sankim
Yo hakketem saka bi tarafa serbetlide yokum kakaom , biraz zaman gecsin ,hem proluk bekleyen arkadaslara da haksizlik yapmis hibi hissediyorum.Hakketen onumuzdeki ay katilmiycam Sonra yine gelirim
Hıııı hıııı,balık kategorisinde de öyle diyordun,tövbe tutmaz seni,proluk için,aslında 1. olanın varsa başkasına hediye edebilse,örneğin banaOyle mi diyon canim İkna olur gibi oldum sankim
Yo hakketem saka bi tarafa serbetlide yokum kakaom , biraz zaman gecsin ,hem proluk bekleyen arkadaslara da haksizlik yapmis hibi hissediyorum.Hakketen onumuzdeki ay katilmiycam Sonra yine gelirim