Teşekkür ederim canımMuhteşem sofralar
Dönüp dönüp baktım .
Herkesin eline emeğine sağlık
Özellikle kafamda sona kalan 4-5 sofra vardı ki ; hangisini seçeceğimi şaşırdım.
Kıymalı Su Böreği ve Yufkalı Sosisli Çıtır ile Kahvaltı Sofram-Emek Yağ Sponsorluğunda
(Kıymalı su böreği beni benden aldı)
Ve
Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler-Torku Sponsorluğunda
(Sunumu iştahımı nirvanaya çıkardı)
Bu iki tarife gitti oyum .
Herkese gönülden başarılar .
Ayyy bu kacinci artik
Gelin sarılıp birbirimizi teselli edelim,ağlayalımAynen al benden de o kadar
Hı hıSiz hep gelin biz sonuncu olmayada raziyiz. Zaten amaç güzel, heyecanlı yarışma değil mi
Teşekkür ederim ablamOyumu kullandım hadi hayırlı olsun ....
Oylarım su böreğine vede deynebe gitti
Kazen bey uğramamış buralara "gelecekler " dememiş
Kız ben 4 yarışmadır kazanamiyorum, gor bak yine geriye düşeceğimHı hıpuanları almış konuşuyor,sonda ol da görelim
Kazanamamak değil,sonlarda olmak zorKız ben 4 yarışmadır kazanamiyorum, gor bak yine geriye düşeceğim
Kız ben 4 yarışmadır kazanamiyorum, gor bak yine geriye düşeceğim
Kazanamamak değil,sonlarda olmak zor
Katilmiyoruz gibi gorunelim nurum sonra yapıp mamalarimizi bacadan girelim
Bende geri kalıyorum işteKazanamamak değil,sonlarda olmak zor
İyi iyi çk iyi :)
Maşallah de kızEvet hemde çok zor
Deynep uctun gittin
Anlamıyorum ki ben soframı beğenmiştim.
Tarifim de iyiydi
Amin aminElhamdulillahRabbim tum annelere saglikli uzuun omurler versin insh
Oyle mi diyon canimİkna olur gibi oldum sankim
Yo hakketem saka bi tarafa serbetlide yokum kakaom , biraz zaman gecsin ,hem proluk bekleyen arkadaslara da haksizlik yapmis hibi hissediyorum.Hakketen onumuzdeki ay katilmiycamSonra yine gelirim
Hıııı hıııı,balık kategorisinde de öyle diyordun,tövbe tutmaz seniOyle mi diyon canimİkna olur gibi oldum sankim
Yo hakketem saka bi tarafa serbetlide yokum kakaom , biraz zaman gecsin ,hem proluk bekleyen arkadaslara da haksizlik yapmis hibi hissediyorum.Hakketen onumuzdeki ay katilmiycamSonra yine gelirim