Zelifme ve sen sormuşsunuz,canlarım benim.Evet ben sordum dostum
Belki orda sondan ucuncu olursan beş yarışma sonra birincı olurum yuzum gulerOylama bitmeden tatlılar seçilmiş bakıyorum da.Herkes ne yapacağını bile düşünmüş.
Hee bende korkarak giriyorum eşim yine mi kk diyoZelifme ve sen sormuşsunuz,canlarım benim.Nette benim hükmüm oğlum okuldan gelene kadar Şimdi yattı da lap topu aldım
Zelifme ve sen sormuşsunuz,canlarım benim.Nette benim hükmüm oğlum okuldan gelene kadar Şimdi yattı da lap topu aldım
Belki orda sondan ucuncu olursan beş yarışma sonra birincı olurum yuzum guler
Oylama bitmeden tatlılar seçilmiş bakıyorum da.Herkes ne yapacağını bile düşünmüş.
Yüreğime indirecektin kızHee bende korkarak giriyorum eşim yine mi kk diyo
Kader arkadaşım benim sondan ikincim
Nur'cum cansınO da olar nevoscumSeninle herseye variimmm bennn lay layy laallaaayyy
Verir mi dersinYüreğime indirecektin kız1 oy alanda var.@nuryolunda puan çok.Biraz bize verir.5 sana verse 5 bana ,yine de önde olur.
Merhaba Deynep'imOylama bitmeden tatlılar seçilmiş bakıyorum da.Herkes ne yapacağını bile düşünmüş.
Tatlı yapcan mi bizeArada bakiyodum mutfagi toparliyodum da ondanbitmiyor isler
Yüreğime indirecektin kız1 oy alanda var.@nuryolunda puan çok.Biraz bize verir.5 sana verse 5 bana ,yine de önde olur.
Haklısın nurum napyonuz nediyonuz??
Yazmaya gelirimde yapım aşamasına gelirsek ,o biraz zor bu yenilgiden sonraMerhaba Deynep'imTarifini ekledin diye bizden kurtulamazsın Paşandan fırsat buldukça her zaman bekliyoruz
Hayatta inanmamSütlü tatlılar