Kahvaltı seti gerekli mi?

bence gerekli değil. ben onun yerine 6 kişilik yemek tak aldım 24 parça... günlük kullanmalık.

bence de kesinlikle almalısın.benim var,özel misafir falan değil,kendimiz için sürekli kullanıyorum.ben öyle günlük için falan ucuz tabak çanak hiç almadım.az aldım ama iyisini aldım.kahvaltı setimi de çok seviyorum,yumurta için olanlar hariç,her gün kullanıyorum.

ya ama aklıma takılan misafir 6 kişiden fazla gelirse ne oalcak?
12 ye tamamlamakta zor pahalı zaten kahvaltı takımları dandik bişeyde istemem ben...

Gerekli olması yada olmaması kişiden kişiye değişir.

Kızkardeşime de aldık bana da alınmıştı ikimiz de kullanıyoruz ve memnunuz mesela...

Ama gereksiz görüp almayanlar da olabilir.Senin seçimin...

ben almıyorum vallahi.pasta takımım var,o yeter!zemuszemus içinde sadece yumurtalık yok.yumurtalıklarıda çelik alacağım.gereksz diye düşünüyorum.lmaz:

hiç gerek yok bence.ben de almayı düşünmüyorum.pasta takımı ya da misafir için aldığınız komple set kahvaltıda da iş görür.reçellik ve katlı pasta tabaklarıyla takımı hareketlendirince daha da şık bir sunum oluyor

eğer kullanışlı bir takım alınırsa çok güzel olur. bazıları pasta takımı gibi sadece servis tabağından oluşuyor. bazılarında da servis tabaklarına ilaveten zeytin peynir vs.. koymak içinde derin tabaklar oluyor ve çaydanlıkları sadece demlikten oluşmuyor, altlı üstlü oluyor. zevkler farklı , mesela ben olmasından yanayım günlük kullanırım yani:lepi:

Bunu alcam valla karar verdm ama şimdi değil:)

bu çok şıkmış ama bunca gerekli şey varken bunu almak mantıklımı bilemiyrm.
ztn yemek takımının içinde var pasta tabakları
ayrıca tek tek kare şeklinde buna benzer tabaklar satılıyor dışarıda
gerek yok bence. kapaklı kahvaltılıklardan da alınınca tamam işte
haa bende kahv. takımı var mı evet var o da çok eskiden hediye gelmişti.
evlenince giderken alıp almıcağım kesin bile değil

çok şık,çok güzeller ama bence gereksizler boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…