Üzüldüm kedilere yazık olmuş.
Bilemedim apartmanda beslemiyorsanız,sokaktaysa hayvanlar niye rahatsız oldular ki anlamadım zira sokaklar kedi kaynıyor zaten.
Bizim sitede de kediler doğurup duruyor,bende üst kattaki komşuma camdan salam,sosis yemek artığı vs atmaması gerektiğini öğretemedim.
Kedi evi vardı zaten,yönetime talep ettim fazlası getirildi,besleme alanı var hala camdan yemek atıyor. En son kavga ettim. Üzgünüm ama bu hayvanseverlik değil,böyleleri yüzünden ben kediler doğursun istemiyorum artık sitede. Bıktım zira bıktım. Yaz günü hayvanın yemediği yemek artıkları kokuyor leş gibi(herşeyi yemiyorlar malum) ben cam kapı açamıyorum. Allah bildiği gibi yapsın diyorum sadece komşumu. Polis çağırmakla tehdit ettim en son,zabıtaya şikayet etmekle. Bir suredir yapmıyor.
Evet hayvanları besleyelim,su koyalım tamam,tabi ki ama onlara ayrılan alanlarda yapalım bunu. Bende besliyorum çocuklarımla ama insanları bezdirerek ,camdan komşumun camına pervazına dökerek,tepesinden aşırarak değil.
Besleme alanı neresiyse oraya koyun,sokaklara yemek artigi,sosis,salam vs dökmeyin. Siz 6.kattaki evinizde mutlu mesut oturabilirsiniz ama 1.kattaki komşunuz o kokuyu da pisliği de dibine kadar yaşıyor.