Kahramanmaras///46

cheguevera canım buralarda öyle. sabah soğuk, öğlen yakıcı güneş var. akşam yine soğuk. tam hasta olunacak havalar.

bizim maaraş gene yagmurluydu bugün yaz havası var çok güzel varıp evi temizleyesim geldi ya kaç haftadır ev işine el degdirmiyom varmı bana yardım edecek bi babayit:)))))))))))))

bombacım, benim evde bir miniş var. habire bu aralar ev tüy oluyor. ben hergün süpürmek zorunda kalıyorum. ondan dolayı benden yardım bekleme.

merhaba herkeze.nasilsiniz bakalim.bir turlu gorusmek nasip olmadi.bu arada bayram ne zamandi kizlar.benim hic haberim yok.yaban ellerde olunca:çok üzgünüm:

huhuuuuuuu kimse yok mu sohbet edecek.hemsolar nerdesiniz

kaydirigubbakcemile5
merhaba herkeze.nasilsiniz bakalim.bir turlu gorusmek nasip olmadi.bu arada bayram ne zamandi kizlar.benim hic haberim yok.yaban ellerde olunca:çok üzgünüm:

cnm 12 ayın 8 bayramın birinci günü 2 hafta var :)))) eee dogal yurt dışında yaşıyosun yurt dışını çok merak ediyorum aynı türkiye gibimi acabeeeeee

yok canim cok farkli yemekleri kulturleri giyimleri.kisacasi herseyleri..2 ulkede yasadim ama turkiye gibisi yok bence

burnunda tütüyodur memleketimiz dimi zor ya ailede memleketten ayrı uzak yaşamak allah sabır versin

oyle valla cok ozledim turkiyeyeyi.geleli 3 ay oldu ama hasret basladi simdiden.gelecek yaz ins tekrar gelebilecegim

guzelkiz canim sen hamile misin.cok sevindim.ins hayirlisi ile alirsin bebgini kucagina.kac aylik hamilesin simdi tatlim

burası olmadan sıkıldım valla ,
K.maraşımızı özleyenler için resimlerini ekliyorum
canlarım benim:)

canim berfinsena sana nasil tesekkur etsem bilmiyorum.oyle ozlemisimki memleketimi.ne iyi ettinde ekledin bu resimleri.cok sagol canim.burnmda tutuyo valla memleketim.turkiyemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…