Kahramanmaras///46

artık rüyamda bile tayin istiyorum önüme gelene yalvarıyorum eşimle birlikte rüyama hem gülüp hem üzülüyoruz

genelde küçük yerlerde öyle olur. yeni biri gelince onu izlemeye alırlar. çünkü yapacakları bir şeyleri yok. o yeni kişi onlara malzeme olur hep.

bu her yer için öyledir. sanki büyük şehirler farklı. yeni taşınan biri olunca onu izlerler. ben izmire geldiğimde aylarca izlendim. üstelik burası büyük yer. hemde kimler tarafından k.maraşlı hemşolarım tarafından. balkona çıksam bakıyorlardı. sonra tanıştık. ama o bakışlar içime oturmuştu.

sonradan onlarında elbistanlı olduğunu öğrendim. ailemi tanıdılar. şimdi balkona rahat çıkabiliyorum. ama o ilk günler çok içerlemiştim.

canım ablam o bakışları tahmin edebiliyorum bide hiç utanmadan uzun uzadıya bakmazlarmı deli ederler adamı ben çoğu zaman terslerim dayanamıyorum yoksa

ablacım kusura bakma canımmm senle sohbet çok güzel gitmekta istemiyorum ama bugün çok yoruldum.
oğluşlarımla pasta yaptık yüzümüz gözümüz un ve çikolata vardı tayfun babasının yüzündeki çikolatalarıda yedi
küçük tüp dahil mutfağın yarısı salondaydı
ama görsen nasıl hamur yoğuruyorlardı
sonuçta çok harika oldu müjgan teyzelerinden güzel yaptılar pastaları
bayıldım valla şimdi ikiside yorgunluktan bitap düştü
benimde belim çok ağrıyor
onun için senden müsade isteyeceğim ablacım
allaha emanet ol öptüm

bende çok düşündüm. nerdeyse ne bakıyorsunuz diyecektim eşim engelledi. iyiki engellemiş diyorum bazen. ama gerçekten çok rahatsız olmuştum. ben bakmam. ama onların bakışları beni tedirgin etmişti. birde burdaki site çok iç içe. balkonda konuşsan karşı duyacak nerdeyse.

valla bugün benim yemeğin görüntüsü pek iyi değildi. kabak oturtma yapmıştım. kabaklar çok pişmiş. resmen püre olmuşlardı.

ablacım malesef gelemicem ama nolur sen gel bari yoksa ben burda iyice tırlatıcam.burdakilerin hepsi bayram günü dağılıyor bomboş oluyor burası ağlamaktan mahvoluyorum bari sen gelde bu bayram ağlamayayım.sen bi yolunu bulursun gelmenin bekliyorum bak bir sürü pasta yaparım tatlı yaparım oldumu canomm öpt

nesutayi canim sen nerde yasiyosun.konusmalarinizi okudumda merak ettim hani.canim

kuzucuklarım haniymiş. kalkın bebişlerim. bakın sizlere mamalar hazırladım. tavşan kanı koydum. siz yiyinde büyüyün. hepinize afiyet şeker olsun.

mrh kızlar nasılsınız abimin düğünü benim nikahım derken ancak girebildim ne yapıyorsunuz hepinizi çok özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…