Kahramanmaras///46

betul ablacigim bu fotograflari sizin icin ekliyorum

Elbistandan bir gorunus

canlarım burasıda benim bağlı bulunduğum ilçe burda yaşamıyorum ama köyün fotolarını bulamadım.en azından ilçenin resmini görün istedim

askcolicim canım hg demişin ama bugün açıp bakıp kaçtım topiğe çok işim vardı.kusura bakma canım yeni gördüm

canlarım burasıda balkonumdan gördüğüm manzara karşısı urfa köyü ortada fırat nehri var.dahada fazlası yok sıkılmakta haksızmıyım

yaaa btül ablacım şimdi bana kızacaksın ama gidip banyoyu wcyi yıkamam lazım.ortalığıda toparlayıp yatayım.
ama inan alışmış kudurmuştan beterdir derler ya elimde değil geceleri iş yapmayı çok seviyorum.

iyi geceler diliyorum inşallah yarın görüşürüz erken kalkabilirsem kahvaltınızı ben hazırlarım öpt

betul ablacigim bu fotograflari sizin icin ekliyorum

Elbistandan bir gorunus

canım ya sağol. bu kadar büyümüş mü? çok küçüktü en son gördüğümde.:1shok: o köprüyü görünce hep babam aklıma düşer. allah rahmet eylesin. ilçenin büyükleri suya para keseleri atarmış. hadi çıkarın derlermiş. bulan o kesenin sahibi olurmuş. babam bu sayede okul masraflarını karşılarmış. yetim olduğu için tabii hiç bir gelirleri olmadığından. şimdi düşünüyorumda yaşlılar bunu sırf o çocukları teşvik etmek için yapıyorlardı. direk para vermektense bu yolla para veriyorlardı. onları onure ediyorlarmış. şimdi hala bu yöntemler var mı bilmiyorum. babam her elbistana gittiğinde o köprüye gider küçük torbalar içinde para atardı ve ağlardı. senağlama işte bu yüzden bende elbistanın yeri ayrıdır.:asigim:

çok teşekkürler ablacım ama ne yapalım belkide benden daha zor şartlarda görevini yapmak için yaşayanlar vardır.bunada şükürdiyorum

bende malatyann bir köyünde görev yapmıştım. orada da çok az toprak ev vardı. etraf biraz yeşildi. geceleri kurtlar, ayılar girermiş köye. iyiki diyorum geceleri kalmıyordum. geçer gülüm. bunlarda geçer.

küçümsemiyorum yaşadığım yeri ve insanları sadece böyle bi çevreye alışık olmadığım için rahatsız oluyorum insanlarına bi türlü alışamıyorum.geçen günki olayda cabası oldu artık burdan gitmek istiyorum

sen ailenle olduğun için zamanın onlarla geçiyor. birde ailesi olmayan ve yalnız olanları düşün.

inşallah geçer ablacım iyiki internet var iyiki siz varsınız.banlanırım diye ödüm kopuyor inan çünkü kkda olmasa dayanamam heralde.iyiki varsınız

doğru söylüyorsun ablacım iyiki onlar var bekarlar zaten burda yapamıyorlar hemen insanlar çamur atıyorlar.kaç tane bayan öğretmen çekti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…