Kahramanmaras///46

oooooooooooooo kuşuuuuuuuuuuum hg canommmmm notuyon bakem görüşmeyeleri gece kuşu seniiiiiiiiiiiiiiiiiii

tamam bacum ama artıkın benden geçti yahu öle şeyler ben daha farklı şeyler yapıyom hani yaşta ilerliyorya e tabi yapılan şeylerde değişiyo şimdi burda onları söyleyemiyom çok ayıııııııııııııııııııııııııııııııp

ay kurban olurum demek teyzelerini özlemisler oy ben ölem yaa

teyzede de masallah ne taktikler var bakiyorumdaaa

hiç sorma canom depresyona girdik ailecek ama ne çare:a015:senağlama:çok üzgünüm:
teyzemiş 2030 yılı teyzelerinden azucuk fazla atlamış çağı ama laf aramızda idare ediyoz işte canom yaaakafamçokkarıştılülülülülülü

aman allahım inanmıyorum bu benim bacum olamaz kesin evrim geçirmiştir oysada.benim bacum kısacık ufacık tafacik sarısaçlı ama kuzu gibi kaşlar zaten ha var ha yok tadına gelince onu enişteme sormak lazım hele dünyanın 8. harikası hayatta olamaz çünkü o benim ben bacumu istiyooooooooooooooooooooom​

haklusun canum benüm uzun süredir gözlüklerimi kullanmıyordum hatta kocişim bana kızıyordu derecesi ilerleyecek diye demekki ilerlemiş.affet beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

gez bakalım gez sen beni burda çatlat emi yine su böreği yiyeceksiniz ben biliyom.bendende selam söyle bari

bende yarın oğluşlarımla yapıcam yaşpasta hıııııııııh hamur yoğuracak oğluşlarım her tarafı una beleyeceğiz gör sen bizde böle stres atarız işte

bacum gitte yat bari sonra halden düşer yine hasta olursun bak bu sefer ağlamam babamın hakyemezini alır gelirim haaaaaaaaaaaaa

anaaaaaaaaaaaa beni bıraktı gitti hayin gacı seni ahanda bende gidiyom işte saaaaaa eyü geceler işşallah rüyanda beni görürsün

bacum sen daha yatmadınmı çabuk git yat bak sen burdasın diye bende yatamıyom hadi datlum benüm dünyanın 18. harikası bacum eyü geceleeeeeeeeeer

dıpdısın annesi qaliba öqretmensiniz. öqretmenler qününüz kutlu olsunn a.s. a.s.a.s. ne öqretmenisiniz. k.maraştamı yapıyosunuz öqretmenliqi..?:smiley-cool:

canım çok teşekkür ederim. bugün pc de bir tutukluk vardı. neyse haloldu galiba. evet ben ankara gazi eğitim fakultesi fizik-kimya-biyoloji bölümü mezunuyum. uzun seneler fizik öğretmenliği yaptım. sonra çocuklarımla birlikte olmak için ortaokul öğretmenliğine geçtim. 2001'de 25 yıllık öğretmenlikten sonra emekli oldum. bana kalsaydı daha çalışırdım. ama sağlık sorunu rahat bırakmadı. işte benim kısa bir özgeçmişim.

kızlar hiç boşuna atlamayın dıptısımın öğretmenler gününü ilk ben kutladım.he heee geç kaldınız

evet ya canım. biz birgün önceden kutlamaya başladık birbirimizi.

burda güzel olduğunu ima etmişsin. eh yani. ama gerçekten hakkını yemeyeyim. hoş bir gacisın. resimlerinden görüyorum. a.s.

ha bu arada ben ankara, kırklareli, malatya ve balıkesirde görev yaptım. en son balıkesirde noktayı koydum. şimdi izmire yerleştim. artık buradan kimse beni başka illere gönderemez.

tabii oğlun yeterince enerjisini evde harcayamıyor. ondan kendince sizi cezalandırıyor. galiba sokağada çıkamıyorlar.
benim bir yöntemim vardı. eve geldiğimde (onlarla birlikte tabii) önce tv yi açardım. yol boyu zaten sohbet ederek eve gelmişizdir. ben onlara hemen yemekleri ısıtır yedirirdim. genelde birgün önceden yemeğim hazır olurdu. sofrayı aceleyle toplar, odalarına girerdim. oyuncaklarını çıkarır beraber oyun oynardık. hiçbir işle mesgul olmazdım. bol bol onlara lego almıştım. birlikte ev yapardık. sık sık şöyle mi yapsak senin fikrin ne derdim. hala kızım o günleri anlatır. neyse belli bir süre sonra derslerini yapmalarını ve benim yemek hazırlamam gerektiğini söyler, gönüllerini alarak mutfağa girerdim. onlar oyuncakları toplar ve derse başlarlardı. takıldıkları yerde yardımcı olurdum. ödevleri bitince tv izlerlerdi. genelde çizgi film izletirdim. akşam yemek yendikten sonra zaten benimkiler en geç 8 deyince uyurlardı. ben ev işine o saatten sonra başlardım. bir sonraki günün yemeği, ders çalışmam filan hep geç vakitlerde biterdi. yani benim gezmem yoktu. dünyam çocuklarımın üzerinde dönerdi.
benim sana önerim, onlarla birlikte oyunlar oyna. gönüllerince git. okulu sevmesi tabii biraz zor. ama sen cahil bir anne rolüne gir. ona yaptığı şeyleri ben beceremiyorum. bana öğretsene. ay ne güzel şeyler öğrenmişsin. ben bunları hiç görmedim. gibi yaklaşımlar yap. onun yanında hep onu başkalarına öv. yanlız yapmacık yapma. bunu çok iyi gözlemlerler. şu anda aklıma ancak bunlar geldi. sen sor ben sana anlatayım. ha bu arada al onlarla yürüyüşler yap. orda park var mı onu bilmiyorum. parka gidin. senin onlarla olduğunu hissetsinler. sonra hep birlikte resimler yapın, boyayın. erkek çocuk babalarıyla güreş tutabilir. koyboyculuk oynayabilir. babalarını at yapabilirler. yani bu tür yaklaşımlarda bulunabilirsiniz. ha bide yanında konuştuklarınıza dikkat edin. dinlemez görünürler ama çok iyi dinleyicidirler. sen sıkıldığını söylüyorsun ya onlar bunu kapmış olabilirler. çocukları bir teyp gibi veya film gibi kayıt yaptıklarını sakın unutma.

niye misafir gibi sadece okuyup kaçıcan.benim hemşerilerim çok misafirperverdir.dıptısım olsaydı şimdi sana hoşgeldin pastası yapardı hemen.
gitmeeeee sende yaaaaaazsenağlama

kulaklarım niye çınladı demiştim. benimi çekiştirdiniz yoksam. ah pc de sorun olmayacaktı ki sizi yakalayacaktım. 18 lik hatun lafına çok güldüm.lülülülülülü bende 18 likim. var mı itirazı olan. kötükedihüso
ay kaç sayfa atlamışsınız. oku oku bitiremedim vallahi.:roflol::roflol: gece gece güldüm. pirzolalar bitti artıkın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…