Kahramanmaras///46

Canlarım herkese Tünaydıııınnna.s.Allaha şükür iyiyiz nesutçum çok teşekkür ederim, beni merak etmişsin, sağolasınŞeniz Antibiyotikler sonuna geldi kızımda ağrı kalmadı, sanırım faranjite bağlı gelişti o ağrılar, üstünü de geceleri çok açıyor ondan üşütüyorda olabilir diyorum.Allah hepimizin evladını saklasın inşallah.:Saruboceq: Canım 2 haftalık hamileymişsin Parol'den başka ilaç alma sen bence, bebişin için bol C vitaminli meyvalardan ye oldu mu? çok geçmiş olsuna.s.

canlarım hepinize tünaydın.ben hala kendimi toparlayamadım.çok gerginim.bu dedikodu olayları beni çok gerdi
cheguveracım öncelikle seninde bebişin hayırlı olsun.papatya varsa günde 2 bardak iç nane limon yap ha birde sarımsak çok iyi gelir ama hepsinden azar azar canım
güzelkız sanada tünaydın hamilelik nasıl gidiyor canım

nightcım canım çok şükür kızının iyileştiğine sevindim bak şimdi bu bana moral oldu.amin canım allah kimsenin ciğerini yakmasın yavrularımızı başımızdan eksik etmesin dermansız dert vermesin

ya bu can sıkıntısıyla şimdi kalkıp misafirliğe gitmek zorundayım.hiç canım istemiyor ama davet edildiğin yere icabet gerek.inş döndüğümde sizleri burda bulurum inanın sizlerle sohbet etmek beni çok rahatlatıyor hepinizi kocaman öpüyorum

Güzel arkadaşım benimkaydirigubbakcemile3 Sen sakın üzme, boşuna yıpratma olur mu kendini, değmez bitanem. Duymamazlıktan gel hayatım, senden kıymetli mi?:1hug: Bu arada tarifini de aldım haberin olsun, çok teşekkür ederim canıma.s.

Betül Ablacım, bizimle bu topicte karşılayacağınız sağlıklı, mutlu daha nice öğretmenler günü diliyorum size ve çok çok öpüyorum. Az önce ilkokul öğreetmenimle görüştüm telefonda çok sevindi Sesi sıcacık pırıl pırıl bir tınıyla "Canım Yavrum benim ben de seini çok özledim" diyordu. öyle güzel bir duygu ki bir öğrenci için. Bizleri bugünlere getiren öğretmenim, öğretmenlerimiz iyi ki varsınız!a.s.

ay çok teşekkür ederim güllerim. hepinizi çok seviyorum.

kendimi yeniden öğretmen hissettim. ah canlarım beni çok ama çok duygulandırdınız.senağlamaa.s.

ay benimde ilkoukul öğretmenim vardı nevin erdem sizin yaşlardadır suan yanılmıyorsam okadar görmek isterimki onu anlatamam şuan ankara'da yasıyormuş
neyse öğretmenler gününzü kutlu olsun

Size bir sey söyleyim mi.. Türkiyede okuyan ve okumus olan ögrencileri bu konuda o kadar cok kiskaniyorum ki.. Ögretmenleri ile o kadar samimi ve o kadar güzel bir diyalog icerisindeler ki, insan ister istemez kiskaniyor.
Bir cogunuz biliyor ben Almanyada dogdum orda okudum, ve egitim sistemin farkli olmasindan ziyade ögretmenleri, hocalari da cok farkli.. mentalite bir kere cok farkli..

Türkiyede ögrenciler "ögretmenim, hocam" derken biz Bay X , Bayan X demek zorundayiz..

Cok güzel bir duygu olmali ilk okul ögretmenini aramak, onun ögretmen gününü kutlamak hal hatirini sormak.. bizde ne yazik ki ögrenci ve ögretmen arasinda böyle iliskiler yok..

Ögretmenlerimi cok severdim, hala da cok seviyorum, ama sizi cok kiskandim ya.. anlatamam..

güzelim ya takma. elin ağzı torba değil büzesin. boş insanlar vara yoğa konuşur. mutlaka seni kıskanıyorlardır. boş ver.ben senin yerinde olsam onları iyice çatlatırdım.naniknanik gül geç cahil insanlara.:jeyyar: inatlarına şıkır şıkır giyin süslen. kendini onların yanında öv. ben şöyle marifetliyim. böyle iyi yaparım de. onları ortadan yar.Şeniz:sm_cool::roflol::asigim:

slm kızlar.nasılız bakalım.ya kusura bakmayın bu bölüme giriyorum ama yazdıklarınız okuyamıyorum,neden çıkmıyo yazılar anlamadım.bazı üyelerin yazılarını okuyamıyorum açılmıyo bu yüzden aranıza katılamıyorum kızlar yaa. canım sıkılıyoı bu duruma.

[QUOTE="NightRose";4368800]Betül Ablacım, bizimle bu topicte karşılayacağınız sağlıklı, mutlu daha nice öğretmenler günü diliyorum size ve çok çok öpüyorum. Az önce ilkokul öğreetmenimle görüştüm telefonda çok sevindi Sesi sıcacık pırıl pırıl bir tınıyla "Canım Yavrum benim ben de seini çok özledim" diyordu. öyle güzel bir duygu ki bir öğrenci için. Bizleri bugünlere getiren öğretmenim, öğretmenlerimiz iyi ki varsınız!a.s.[/QUOTE]

canım benim. hep beraber olalım bu günlerde. gerçekten insanın öğrencileri, arkadaşları arayınca çok mutlu oluyor insan.senağlama hele ki öğrencilerimiz aradığında. sanki evladımız arıyor sanıyoruz. zamanında belki sevmediler, belki de sevdiler ama biz onların yüksek yerlerde olmasını görünce seviniyoruz. onlardan birşey istemiyoruz. sadece bizi hatırlamaları bize yetiyor.:1hug:a.s.

nightrose kızikonun iyi olmasına sevindim gülüm. üstünü açmaması için tulum dik veya hazır tulumlar satılıyor onlardan al. benim oğlanda küçükken çok üstünü açıyordu. ben kalın kapitoneden dikmiştim. iyide olmuştu. fakat tek kötü tarafı tuvalet ihtiyacı gelince biraz zor oluyordu. ama kış için bence ideal. şimdi ben bile kendime almayı düşünüyorum. şu dağcıların kullandıklarından.

Çok teşekkür ederim bitanecik ablacım, kapitone fikri hoşuma gitti sağol. öptüm seniŞeniz

ayyyyyyyyyy çok rahatladım valla kurban olurum ben o yaradana ki haklı haksız çıktı ortaya en sevdiğim arkadaşımla aramı açamadı.
canım betül ablam canım nigtcım ve diğer bütün arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum.ve sizlerin sözünü hep kulağıma küpe ediyorum.kıskananlar çatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…