Kahramanmaras///46

kötükedihüso aman aman. erkek milleti. uzak olsunlar. helede bir fırsat yakalasalar değme keyiflerine.
aslında ben onlara şunu diyorum beyniniz büyük ama içi boş.:roflol::roflol::roflol:
biz kadınlar sizden zekiyiz. helede bize olanak verin. bakın o zaman dünyanın kaç bucak olduğuna.klava: di mi ya.:roflol::roflol::roflol:

dünyayı tanımaya başlamışsın gülüm. o pazılı her zaman için kullan. bunu bende çok sık yaparım.:1hug:

canım ablam sana iyi geceler diliyorum.tavsiyelerin için çok teşekkürler.rahatladım sayende.şimdide aşkımı uyutayım yarın görüşmek üzere inş.allah rahatlık versin.

canlarım merhaba.
ablanız tam iyileşmeden iyileştim diye işe koyuldu. sonuç yine fiyasko. yine yatak döşek yatıyorum. cumartesine kadar mutlaka iyileşmem lazım. izmirli hanımlar buluşacak. bende oraya gitmek istiyorum. hem bana moral olacak, hemde evde çok sıkıldım.

arkadaşlar k.maraş kısmına gireken eskiden sadece yıldız vardı. şimdi etiket işareti koymuşlar. bu ne demek oluyor bileniniz varsa cevap versin.

canım ablam geldim geldim kaç saatir kilo almakla ilgili yerleri araştırıyorum.delirdim artık.gitgide zayıflıyorum ne yapacağımı bilemez oldum

canım ablam geldim geldim kaç saatir kilo almakla ilgili yerleri araştırıyorum.delirdim artık.gitgide zayıflıyorum ne yapacağımı bilemez oldum

cokacimcoook canım başta o konuyu kafana takmayacaksın. sonra seni yoran işlere biraz ara vereceksin. bol bol dinleneceksin. en önemlisi seni üzecek konulardan uzaklaşacaksın. ha bide onu içmeyeceksin.

ablacım zaten bu saydıklarını yapabilseydim kesin kilo alırdım ama olmuyor.drlarda zayıflığımın tek sebebinin stres olduğunu söylüyor.çıldırıcam artık

en iyisi gidip yatayım yoksa sabah oğluşumu okula gönderemeyeceğim.sana iyi geceler ablacım allah rahatlık versin öptüm

kızlar kendi profilimizdeki mesaj kısmında grafik ekle bölümü kaldırıldı mı yoksa geçici olarak mı hizmet vermiyor. bir bileniniz varsa beni bilgilendirsin. bugün kimseye günaydın resimleri ekleyemedim. ancak yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…