Kahramanmaras///46

mrb bende geldim bi arkadaşımız bizim maraştan şikayetcimi olmuş ne insanlarına felan dedikoduucu demiş çok üzüldüm ya maraş gibi bi yer varmı allasen sessiz sakin güzel yani benim oturdugum çevre öle lafcı mafcı deil maraşın tekkesi meşur orda oturuyosan bişi diyemem ama biri seni baya üzmüş arkadaşım.

hepinizi çok özledim,

b-26328-dost2.jpg

merhaba arkadaslar.bencede maras gibi yer yok insanlari cok iyi ve sicak.diger sehirlere kiyaslarsak.

canım ablam ,şimdi nasılsın ,inşallah iyileşmişsindir,ne oldu hepimize böyle ,gözemi geldik yoksa ,artık sen yorulma bak ben geldim ,sofra hazır hadi buyrun,inşallah böyle diye diye birgün gerçekten kendi ellerimle size yemek yapmak kısmet olsun ,hepinizi öpüyorum canlarım benim:)

amcamlarla_iftar.jpg

mrb bende geldim bi arkadaşımız bizim maraştan şikayetcimi olmuş ne insanlarına felan dedikoduucu demiş çok üzüldüm ya maraş gibi bi yer varmı allasen sessiz sakin güzel yani benim oturdugum çevre öle lafcı mafcı deil maraşın tekkesi meşur orda oturuyosan bişi diyemem ama biri seni baya üzmüş arkadaşım.

kim bize dedikoducu diyebilir ki. sen yanlış anlamışsın gülüm. arkadaşımız bir köyde yaşıyor. bu k.maraş ta değil. orada ki insanlar arkadaşımızı üzmüş. has k.maraşlılar asla dedikoducu değillerdir. insan canlısılardır. kendimizi övmek gibi olmasın yani.:roflol::sm_cool::teytey:

canım ablam ,şimdi nasılsın ,inşallah iyileşmişsindir,ne oldu hepimize böyle ,gözemi geldik yoksa ,artık sen yorulma bak ben geldim ,sofra hazır hadi buyrun,inşallah böyle diye diye birgün gerçekten kendi ellerimle size yemek yapmak kısmet olsun ,hepinizi öpüyorum canlarım benim:)

amcamlarla_iftar.jpg

canım ellerine sağlık. benim düşünceli arkadaşım. hele iyileşin hepiniz neler kaynatacağız neler. bak bayağıda arkadaşımızı topladık. oh be. hepinizi seviyorum. kocamanda öpüyorum.:1hug::asigim:

canım hemşerim keşke mesajları daha dikkatli okusaydın ne anlattığımı anlardın.ben maraştan söz etmedim maraş lafıda geçmiyor zaten.sen gibi bende maraşlıyım.heryerin muhakkak dedikoducusu vardır.ben dedikodu yapmıyorum diyenede inanmam.asıl sen tekke falan demişin semt bile belirtmen bu konuda hiç hoş değil.ayrıca ben maraşta yaşamıyorum.betül abla benim nerde yaşadığımı biliyor onunla bura hakkında dertleşiyordum.elbetteki memleketime laf etmem ettirmemde.tepki vermeden önce lütfen konuyu daha iyi anlamaya çalış canım.ayrıca ailem maraşın en güzel semtinde oturuyor ama benim için memleketimin her semti çok güzel.semt iyi olunca dedikodu olmuyor sanma canım.saraydada olsan dedikodu muhakkak olur.ama şuna memnun oldum hemşerin olarak memleketimizi savunman güzel yeterki doğru yerde doğru tepki vermeyi bilelim.öptüm canım

Nesutayı evet haklısın maraş yazmıyoda ben sazan gibi atladım burası maraş topigi olunca ben direk üstüme alındım bu maraşta dedikoducu die deil tekke meşhur biyer onçün dedim dedikodu dersen dedi kodu benim sülalemdede var sen baya bi haksızlıga ugraşımın neyse yaz yanlış anladım yanlış anladım kusura bakma bu ara hep lafları yanlış anlıyom kötü bi dönemden geçiyorum kusura bakma

canlarım geldim. nest cafemide aldım. nesutayi bu ne şiddet celal. kız, melekkızms yanlış anlamış. ben anlattım ona. bırak ablacınız halletsin. yazık özürde dilemiş. ay üzmeyin beni. biz bizeyiz.
melekkızms kaç aylık hamilesin canım benim. allah sağlıklı bir bebiş nasip etsin. hayırlı evlat olsun bebişimiz. aman canım gıdana çok dikkat et. kendini fazla strese sokma canım. moralin düzgün olsun. çünkü bu durum bebişide etkiler.

asimavi, gülüm sofrayı bekliyorum. bugünlük ben ve berfinsenam hazırladık. yarın senden. ay sana zahmet olacak.

betül ablaaam ben senin cevapladığını görseydim lafının üstüne laf söylermiydim.ayrıcada ben kızmadım ama yanlış tepkiler görmek bu sıralar beni çok geriyor.gitgide katılaşıyorum galiba.e birazda bunalıma girince böyle oluyor.birde üstüne tayfunum çok hastalandı yavrum okulada gidemedi bugün e bende çok kötüyüm kendimi unuttum yavrularıma sper olsum.içim parçalanıyor yaa onları öyle görünce.aşkımda geldi çok şükür bizi öyle görünce kahroldu.gizli gizli ağlarken yakaladım.lafın kısası hepimiz bunalıma girdik burda.sabır diliyorum allahtan.artık pc bile beni sıkıyor içime kapandım iyice.konuşmak bile gelmiyor içimden.dün sağolsun ablamla baya dertleştim.neyse açılıncada tam açılıyorum galiba kafanı şişirdim canım ablam allaha emanet olun öpt

güzelkızms canım hemşom insanların hatalarını anlaması büyük bir meziyettir hele birde hatasını affettirmeyi biliyorsa dahada büyük bir meziyettir.neyse bu konu kapanmıştır artık şimdi aramıza hg diyebilirim canım çünkü ben sana daha önce denk gelmedim ilk kez görüyorum.inşallah burda seninlede güzel bir dostluk kurarız.ayrıcada hamilymişin canım tebrik ederim.inş rabbim yavrunu kucağınada almayı nasip eder.sağlıklı ve bütün uzuvları yerinde olarak.seni anlıyorum hamilelik psikolojisi bu inş çok sakin ve huzurlu bir hamiş olursun.

X