nice nice yıllarınız olsun inşalah, daha 2. yıl mıydı, çok genç ilişkiniz daha,bizim de 3 yılı geçti, bizim de evliliğimiz küçük daha. ne mutlu ki ince düşünceli eşin var. allah ayırmasın ... hediyeni de güzel günlerde kullan,idil de öyle :)evet b12 baktırsam iyi olacakcnm b 12 eksikliği olmasın ben vejeyim bendede var :) bi kaç yıl önce iğnesini olmuştum sonra hiç baktırmadım ama unutkanlık hat safhada... bol bol balık ye bide kitap oku derim. kurs ta ii olmuş vallaa...
bende seviyorum anne kız takımlarını idil büyüsün kombin ederiz anne kız...
bu gün evlilik yıldönümümüzdü eşime pasta yaptım krema sevmiyor ev pastası yer, üstüne yazılar yazdım 2. yılı kutladık. bi kutu atasay haycanla açtım kalpli pırıl pırıl küpe idile aldım dedi daha önce bana almıştı çünkü : tabi ben benim evlilik yıldönümümde kızımıza mı hediye aldın?????
sonra asıl hediye geldi tabi bileklik almış sonsuzluk bilekliği çok beğendim kocacııım çook nazik...
bende ona saat aldım tabii kendisi ödedi:))))
nice mutlu yıllara inş....
aman erkek milleti napsn hediyeyi,ne alacağını bilemiyor insan. kadın olsa çok çeşit var da...boşvr canım,bizim hediyelerimiz de bebişlerimiz:) unutkanlık her yetişkinin sorunuymuş, kurstaki hoca söyledi, ve kursa gelen herkes unutkanlık yüzünden gelmiş, buna sevinmiştim aslında:= zihnimiz çok dolu olduğu için, günlük yapılması gerekn işler falan filan, normalmiş. küçüklerin çabuk öğrenmesinin nedeni de kafalarının boş olmasındanmış, hızlı öğrniyolarmış:) faydasını gördüm ama daha uzun olmalı kurs, bizimki çok da öyle faydalı olmadı kısa sürede nolcak...günaydın kzıalr.gül nice uzun yıllara eşinle kızınla beraber.ben evliliğimde en büyük hediyem doruk oldu :)dahada birşeyini görmedim şidiye kadar.bende almıyorum artık.önceden alıyordum bana hep müsrifsin sen diyordu şimdi almıyorum oh yi oldu öyle :)
çıtır valla benmde gitmem gerek ozaman.sanırım faydasını gördün.bende aynı koltuktan alacağım şey için kalkarım dolabın önünde durup bakarım ben ne alacaktım diye.:)aynı şeyler bende de var.bende acaba streslemi alakalı derdim hep :)akılda birsürü şey olnca:)
reyyancım dediğin gibi bir yer biliyorum sanırım,içine girmedim ama,armadaş'ın orda ( 12 şubat parkından dümdüz gidince) Ebruli diye bir yer var,aradığını bulursun sanırım.Kıyafet olayına gelince ben LCW'den alıyorum çocuklarıma genelde.
iyi akşamlar kızlar.reyyan burçinden başkası bilemezdi bunu da cevap vermiş sana :)
ayrıca çıtır sobeeeeee.çıktıysandasobe :)
iyi akşamalr kızlar diyim.benimde akşamım :=)doruk efendi uyuyunca dünyalar benm oluyor :)her saat başı vingıg vingıg kalkmasa birde :):)bende öle çıtır erken yatınca kaşıntılr başlıyor sonra gece kalkıp aaa saat daha 2 olmuş diyebiliyorum :)ama senin saatine kalamam malesef :)nil hanım nasıl göremiyoruz fıstığı epeydir.
annemde bugün aşure yaptı yedik birgüzel.seninde erzkalrın organik o dahada güzel.pazarınızda bir başkadır.aaaah sahil memleketi aaaaaah.yarasın nile.
sağol göknurcum, evet kızlarda sık oluyomuş, kadınların çilesi bebekken başlıyo şuna bak, erkek doğursaydım diyorum bazen,bizim çektiklerimizi kızım da çekecek maalesef,acıyorum ona şimdiden(( doruk nasıldı bugün, kahvaltısında neler veriyosun,ıhlamur ve adaçayı veriyorum ben nile, çok faydalı oluyor gerçekten. 2 aydır süt içmiyor nil ya,sürekli katı şeyler,kaşıkla besleniyor, bana zorluk... çarşıya pazara veya misafirliğe gittiğimde çok zorlanıyorum...
gökçe de nil gibi yazıyor maşallah :))) pc yi uzak tutuyoruz nilden :)
burçin,yazmadan çıkmışsın sanırım, nasıl gidiyor okul, yoruluyosundur haliyle...şu an ayaklarım sızlıyo hala benim de, ama şu topuklu sevdamdan vazgeçmiyorum, vazgeçmiycem de:)))