Kahramanmaras///46

cnm b 12 eksikliği olmasın ben vejeyim bendede var :) bi kaç yıl önce iğnesini olmuştum sonra hiç baktırmadım ama unutkanlık hat safhada... bol bol balık ye bide kitap oku derim. kurs ta ii olmuş vallaa...
bende seviyorum anne kız takımlarını idil büyüsün kombin ederiz anne kız...

bu gün evlilik yıldönümümüzdü eşime pasta yaptım krema sevmiyor ev pastası yer, üstüne yazılar yazdım 2. yılı kutladık. bi kutu atasay haycanla açtım kalpli pırıl pırıl küpe idile aldım dedi daha önce bana almıştı çünkü : tabi ben benim evlilik yıldönümümde kızımıza mı hediye aldın?????

sonra asıl hediye geldi tabi bileklik almış sonsuzluk bilekliği çok beğendim kocacııım çook nazik...

bende ona saat aldım tabii kendisi ödedi:))))

nice mutlu yıllara inş....

bir ömür boyu mutlu mesut yaşayın gülcüm,Allahım hiç ayırmasın sizi

Ayşegülcüm vitamin-minerallerine de baktır istersen,kursun faydası olmuşsa ne güzel

günaydın kzıalr.gül nice uzun yıllara eşinle kızınla beraber.ben evliliğimde en büyük hediyem doruk oldu :)dahada birşeyini görmedim şidiye kadar.bende almıyorum artık.önceden alıyordum bana hep müsrifsin sen diyordu şimdi almıyorum oh yi oldu öyle :)
çıtır valla benmde gitmem gerek ozaman.sanırım faydasını gördün.bende aynı koltuktan alacağım şey için kalkarım dolabın önünde durup bakarım ben ne alacaktım diye.:)aynı şeyler bende de var.bende acaba streslemi alakalı derdim hep :)akılda birsürü şey olnca:)

kızlar merhaba ben maraşlı değilim yardımınıza ihtiyacım var bebeğim için alışveriş yapacam ama nerde ne var bilmiyorum önerebileceginiz mağaza ve bebek için kendi yapacağım süslü bademli şeker malzemesi ve sepeti satan yerleri bana yazarmısınız şimdiden sağolun

reyyancım dediğin gibi bir yer biliyorum sanırım,içine girmedim ama,armadaş'ın orda ( 12 şubat parkından dümdüz gidince) Ebruli diye bir yer var,aradığını bulursun sanırım.Kıyafet olayına gelince ben LCW'den alıyorum çocuklarıma genelde.

nice nice yıllarınız olsun inşalah, daha 2. yıl mıydı, çok genç ilişkiniz daha,bizim de 3 yılı geçti, bizim de evliliğimiz küçük daha. ne mutlu ki ince düşünceli eşin var. allah ayırmasın ... hediyeni de güzel günlerde kullan,idil de öyle :)evet b12 baktırsam iyi olacak
aman erkek milleti napsn hediyeyi,ne alacağını bilemiyor insan. kadın olsa çok çeşit var da...boşvr canım,bizim hediyelerimiz de bebişlerimiz:) unutkanlık her yetişkinin sorunuymuş, kurstaki hoca söyledi, ve kursa gelen herkes unutkanlık yüzünden gelmiş, buna sevinmiştim aslında:= zihnimiz çok dolu olduğu için, günlük yapılması gerekn işler falan filan, normalmiş. küçüklerin çabuk öğrenmesinin nedeni de kafalarının boş olmasındanmış, hızlı öğrniyolarmış:) faydasını gördüm ama daha uzun olmalı kurs, bizimki çok da öyle faydalı olmadı kısa sürede nolcak...

burçin haklısın bi baktırayım ya, ben böyle derim de kalır o biliyorum kendimi...

yarın tatil ohh, 24 kasım kutlma programı hazırlayım bari...

iyi akşamlar kızlar.reyyan burçinden başkası bilemezdi bunu da cevap vermiş sana :)
ayrıca çıtır sobeeeeee.çıktıysandasobe :)

iyi akşamlar kızlar.reyyan burçinden başkası bilemezdi bunu da cevap vermiş sana :)
ayrıca çıtır sobeeeeee.çıktıysandasobe :)

teşekkür ederim :) pek bilmiyorum ama sora sora parkı bulur oradan dediğiniz yere bakarım...

sobelenmişim haberim yok ayol :))) haftsonu neler yapıyonuz bakim, ben köydeydim bugün, haftalık erzaklarımı aldım geldim... yarın pazara gidesim var, perşembe pazarı yalan oldu göknur, işe başlayınca ve akşam erken olunca ... pazar pazarına çıkcaz gari :)))ay gene bu saate kaldım, bi gün erken yatamıycak mıyım ben

iyi akşamalr kızlar diyim.benimde akşamım :=)doruk efendi uyuyunca dünyalar benm oluyor :)her saat başı vingıg vingıg kalkmasa birde :):)bende öle çıtır erken yatınca kaşıntılr başlıyor sonra gece kalkıp aaa saat daha 2 olmuş diyebiliyorum :)ama senin saatine kalamam malesef :)nil hanım nasıl göremiyoruz fıstığı epeydir.
annemde bugün aşure yaptı yedik birgüzel.seninde erzkalrın organik o dahada güzel.pazarınızda bir başkadır.aaaah sahil memleketi aaaaaah.yarasın nile.

gülcüm doğum günü fotolarını gördüm idil çok tatlı görünüyo maşallah süsler ve pastada çok hoş olmuş nice yıllara diyelim tekrar yıldönümünüzü de kutlarım cnm bi ömür birlikte olun inşallah...

ayşegülcüm unutkanlık bende de var özellikle ocakta ki şeyleri çok unutuyorum bide neyi nereye koydum bi türlü bulamam
gökçe iyileşti çok şükür sonra bi daha kusmadı.. sen köyden getiriyosun ne güzel erzaklarını bizde burda doğal süt yumurta bulcaz diye uğraşıyoruz maraştan da geldi gerçi bişiler turşu salça pekmez falan buna da şükür..

göknurcum afiyet olsun bizde yaptık cumartesi günü annemle aşure bende bikaç gün içine yapıp komşulara dağıtmak istiyorum..

burçincim Allah kolaylık versin iki çocuk okul ev koca hepsiyle uğraşmak yıpratmıştır seni çok normal inşallah çabuk atlatırsın bu seneyi..

iyi akşamlar kızlar.meliha bizide unutuyorsun sen galiba :)semada yok.
sevgili küçük oğlum grip oldu yine.bakamıyorum ben bu çocuğa sanırım.bbu 2.gribimiz.

a konya da bi başka,geniş caddler, güzel ve ucuz binalar aaah aaahhh :))) muğlayı pahalı ufak olmasına rağmen seviyorum,memleket işte... fıstık iyi şükür teyzesi, dr a götrüdüm dün yine, kaşıntısı var alt kısımda,idrar da vermedi, krem kullanıyoruz,idrr vermeye gidecek yine. afiyet olsun,annenin eline sağlık,ben de sağdan soldan aldım aşurei, hiç kendim yapmadım. beceremem diye korkuyorum. evet pazarımız güzel, köy ekmeği köy böreği ot mantar türleri herşey var.

evet melihacımannem sağolsun valla, ben yoksa hiç bişey bilmem,ne pekmez yapması ne tarhana yapmasını...

göknurcum hiç unutur muyum sizi sık sık giremiyorum ondan girdiğimde de gökçe izin vermiyor bilgisayara vuruyor tuşlarına pat pat basıyor şuan bile mücadele ediyorum onunla deli gibi ıuhjbb v vvv hbnhbnhqwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwe bunlarıda o yazdı :)))))) doruk paşaya çok geçmiş olsun daha küçücük sık hastalanması normal.

ayşegülcüm herkeze memleketi güzel tabi ama muğlanında güzel olduğunu söylerler inşallah görürüz bi gün.. ev yapımı gibisi yok hiç bişeyin annelerimiz var saolsunlar...

burçincim sanada merhaba nasılsın cnm?

merhaba kızlar.ah o bebekler yokmu.doruk ta hep kucak isteyenlerden.yürüteçe biniyor şimdi de 10 yada 15 dk dinleniyor kollarım.gerçi o süre içinde de brşeyler yapıyorum.sağlıkla büyüsünlerde çeekcek artık:)gökçe güzel şeyler yazmış bize :)bizden de ona selam.
sanada geçmiş olsun ayşegül.kızlarda da o sorun çok oluyor dimi.şimdiden sıkıntıya başlıyorlar.inşl hemen geçer.

sağol göknurcum, evet kızlarda sık oluyomuş, kadınların çilesi bebekken başlıyo şuna bak, erkek doğursaydım diyorum bazen,bizim çektiklerimizi kızım da çekecek maalesef,acıyorum ona şimdiden (( doruk nasıldı bugün, kahvaltısında neler veriyosun,ıhlamur ve adaçayı veriyorum ben nile, çok faydalı oluyor gerçekten. 2 aydır süt içmiyor nil ya,sürekli katı şeyler,kaşıkla besleniyor, bana zorluk... çarşıya pazara veya misafirliğe gittiğimde çok zorlanıyorum...

gökçe de nil gibi yazıyor maşallah :))) pc yi uzak tutuyoruz nilden :)

burçin,yazmadan çıkmışsın sanırım, nasıl gidiyor okul, yoruluyosundur haliyle...şu an ayaklarım sızlıyo hala benim de, ama şu topuklu sevdamdan vazgeçmiyorum, vazgeçmiycem de:)))

malesef öle çıtır nile bende acıdım.ama birtaraftanda ayrıcaalıklı olack nişl hep.en güzel duyguyu o tatacak annelik gibi :):)o herşeye değer bence.allah olmayan herkese nasip etsin inşl.bugün azdaha iyiydi. 1 hafta oldu banyo yapmayalı dedimki kirdenn iyice hasta olmasın hemde rahatlar yavrucak diye kalktım yaptırdım veeee burnu yine tıkandı :)inşl geçicidir.kahvaltıyı birgün yumurta sarısı ceviz azcık ekmek.birgünde domates suyu peynir ceviz.:)hergün 1 tatlı kaşığı pekmez falan filan :)yanlarına mutlaka bitki ççayı oluyor zaten içtiği az birşey.bencede çok faydlı çaylar.nile şifa olsun.bizdaha süte başlamadık içermi bilmiyorum.ama sebze türlerini hiiiiç ssevmiyor.ye tatlıyı çıkar hakkıyı dedik çocuk bildiğin tatlıcı :)bayılıyor şekerli gıdalara.tabii yasak :)

ben dorukla yüreyemediğim için topuk cm ni kısalttım :)ama çallışssam artar eminim.belin ağrımasa sorun olmaz da oda sıkıntılı.olsun dış görünüş önemli enaz rahatlık kadar :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…