- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
malesef öle çıtır nile bende acıdım.ama birtaraftanda ayrıcaalıklı olack nişl hep.en güzel duyguyu o tatacak annelik gibi :):)o herşeye değer bence.allah olmayan herkese nasip etsin inşl.bugün azdaha iyiydi. 1 hafta oldu banyo yapmayalı dedimki kirdenn iyice hasta olmasın hemde rahatlar yavrucak diye kalktım yaptırdım veeee burnu yine tıkandı :)inşl geçicidir.kahvaltıyı birgün yumurta sarısı ceviz azcık ekmek.birgünde domates suyu peynir ceviz.:)hergün 1 tatlı kaşığı pekmez falan filan :)yanlarına mutlaka bitki ççayı oluyor zaten içtiği az birşey.bencede çok faydlı çaylar.nile şifa olsun.bizdaha süte başlamadık içermi bilmiyorum.ama sebze türlerini hiiiiç ssevmiyor.ye tatlıyı çıkar hakkıyı dedik çocuk bildiğin tatlıcı :)bayılıyor şekerli gıdalara.tabii yasak :)
ben dorukla yüreyemediğim için topuk cm ni kısalttım :)ama çallışssam artar eminim.belin ağrımasa sorun olmaz da oda sıkıntılı.olsun dış görünüş önemli enaz rahatlık kadar :) :)
iyiakşamalr kızlar.burçin bu haber senin için sanki iyi bir haber gibisema ameliyat olmuş faceden gördüm.aradım 5 gün olmuş olalaı miyomdan olmuş.gerçi burayada giremiyorki sema.
burçin, biraz dağıtmışın gerçekten :))) 2 çocukla böyle oluyo demek ki insan, ben 1 çocukla hiç bişeye yetişemiyorum diyorum ki yetişemediğimi bırakıyorum, sen mükemmeliyetçisindir biraz daha, yine de çok iyi idare ediyorsun canım. insan kendini salıyo bi süre sonra,eve adayınca kendini... her ne kadar yanlış olduğunu bilsek de doğrusunu yapabilenlere bravo...
ben de dün aradım semayı, ben tüp bebek veya aşılamadan dolayı hasta yatıyor sanıyordum,göknur burda ayzınca öyle anladım, sağol göknurcum...
benim de allığım hiç olmadı mesela, işte ihtiyaç meselesi dediğin gibi, ben o süslü makyajlıların yanında çok sönük kalırım, herkesin tarzı haklısın :) ama senin düğün fotoların hala gözümün önünde, mükemmel makyaj ve kusrursuz güzelliğin vardı, o zaman da söylemiştik, bambaşka biriydin sanki, çok güzeldin, bence denemelisin, zaten güzelsin malzeme sağlam da makyajla valla ne denir o güzelliğe bilemiyorum, gerçekten doğal ve çok hoştun fotolarda.
bakıcımıza davetliydik bugün ama nil durmadı çok duramadan döndük, yürüyo artık nil teyzeleri, karıştırsın her yeri umrumda değil, çok bekledim yürümesini, şimdi de konuşmasını bekliyorum, geç konuşacak ve ben yine "sus diyeceksin ilerde,erken konuşmasın" diyenlere inat beklemye devam edicem konuşmasını :)))
burçin öğretmenler günün kutlu olsun,göknurcum eşininki de kutlu olsun. daha çok önemsendiğimiz nice öğretmenler gününe...kutlama programı bende, p.tesi kutluyoruz ve ben d e konuşma yapıcam :)
teşekkür ederim ayşegülcüm,o senin güzelliğin
ben de kutlayayım öğretmenler gününü.Artık bir değeri yok ama....Bizim de yarın kutlama programı var,kolay gelsin sana.Eminim iyi bir program hazırlamışsındır
çocuklar yürüse bir dert,yürümese başka dert.Her yeri karıştırır,döker.Gerçi kerem emekleyerek de hallediyor o işi :)
pazartesiden beri hastayım,iyileşemedim tam olarak,dinlensem iyileşirdim belki ama nerde....Öğrencim bugün hocam beyazdınız,iyice sararıp solmuşsunuz,göz altınız morarmış ve halkalanmış,gözleriniz kızarmış,uçuğunuz çıkmış diye saydı durdu,psikolojimi bozdu valla.Ah bir dinlensem....
Yarın da günüm var,bana gelecekler,akşamdan hazırlığımı yapayım,okuldan koştur koştur geleceğim zaten
sema'nın selamı vardı,anca yazıyorum.
herkes iyidir inşallah.
ben girene kadar kutlamışsınız öğretmenler gününü.topiğimizin çiçek öğretmenleri değerli anneleri öğretmenler gününüzü ben ve sevgili tostos oğlum canı gönülden kutluyoruz.nice güzel günleriniz olsun.
ayşegüle katılıyorum burçin senin sade güzelliğinin yanında hafiif makyajla süper hatun olursun.zaten çok güzelsin maşallah 2 çocuk annesi demeye bin şahit.
proğramınız keyifli geçer inşl bolboleğlenirsiniz umarım.