tüm sınavlar ortak mı olucakmış sizde? yok daha neler, ya bu yukardakiler salak mı, her sınıf aynı işleyemez konuyu, her öğrenci aynı sorulardan sorumlu tutulamaz. bir sınıf iyidir güzel sorular karma yaparsın,bi sınıfın düzeyi düşüktür onlara kolay sorulardan bolca sınav ahzırlarsın, saçmalık gerçekten. ilkokula gelmez inşallah bu yasa... kolay gelsin burçin, ben de 4,5,6,7 ve 8 lere sınav ahzırlamalıyım.bu hafta ve diğer hafta sınav haftam. okuması kolay olucak bana bu yıl, 10-15 kağıt zor olmaz da hazırlaması saatlerimi alıyor.bir an önce başlayayım ben de, netten alıntı yaparak ahzırlıyorum ben word de,sen kendin mi hazırlıyorsun burçin?
nil uyuyor şimdi, balkabağı çorbamız da pişiyor,balık yapıyorum yanına da,uyanınca yeriz, babamız yok yine,abimle tarladalarnilin iştahı yine yok,ateşi de vardı sabahtan. 2 azı dişi çıktı,sanırım diğer taraftaki 2 azı yolda,kabarmış yeri , daha yeni atlatmıştık,başladı yine diş süreci
evet canım,istinasız her yıl yeniden ve farklı kaynaklardan farklı sorular hazırlarım.Elimde yazarım,resim,şekil ,grafik sormayı severim çünkü.Herkes bu kadar idealist olma diyor ama ne yapayım.Dün bir öğretmen arkadaş dedi hatta,daha yeni öğretmen de değilsin ama ne kadar üstüne düşüyorsun diye.Zil sesini duyar duymaz sınıftayımdır,o yüzden dedi.Bazen boşvermek lazım...Her dönem 1 sınav ortak oluyordu,onda bile delleniyordum,bu sene her sınav.Saçmalık .Ben sınav yaparken öğrencinin başında durmak isterim,ama böyle olunca hiç başlarında olamıyorum,kopya almış başını gidiyor.Bir de diğer öğretmene bağımlı olmak gıcık.İkimizin de önemsediği konular farklı olabiliyor,ağırlık verdiğimiz konular farklı olunca soru hazırlaması sıkıntı oluyor.Neyse ki 11 ve 12 'lerin tamamı bende,sorular bana ait olacak.10'larda stres olacağım sadece.
Nil'e geçmiş olsun,diş hep sıkıntı oluyor.Neyse ki geçici bir süreç,çabuk atlatır inşallah
merhabalar
az sonra güne gideceğim.Bu yoğunlukta güne de fırsat buluyorum ya,helal bana :)))
alkış burçine :))) güne zaman bulur hep kadınlar,özellikle göknur ve burçin güncüler sizi .) git tabi stres atıyor insan valla 2 insan görüp konuşunca... kereme de geçmiş olsun,ah yavrum hem kendi çekiyo hem sana çektiriyor ((
melihacım eşin için hayırlı olsun süper bi haber buuuuinşallah alırsınız öyle ayağınızı yerden kesecek güzel bi araba. tabi giden gitti artık,geri gelmeyecek gibi de duruyor...buna şükür artık.yiğit e geçmiş olsun ya hay allah o kadar kötü mü ... biz nil doğduğunda almıştık buhar makinesi, kaloriferli evler nemi alıyomuş havayı kurutuyomuş demişlerdi, çoook işe yaradı süper bişey o makine. nil o makine sayesinde çok hafif atlattı soğuk algınlığını,hatta olmadı hiç geçen kış. gece boyunca düşük ayarda açık bırakıyoruz hasta olacak gibi olursa. iyi yapmışsınız, iyileşsinler bi an önce yavrular.
yarın mental aritmetik kursuna gidicem,bu unutkanlığım sinirime dokunuyor artık, unutkanlık için iyi diyolar bakalım. maraşta var mı burçin, burda muğla mem başlatmış bi kampanya , öğretmenlere ücretsiz veriliyormuş,öğrencilere de öyle..
iyigeceler kızlar.herke iyi gibi.burçin meliha geçmiş olsun bebeklere.inşl heemn iyileşir kuzular.onlar hasta olmasa ne iyi olur.
ben sakar hüsniye :)doruk kucağımdaydı çocuk kucağa gelir gelmez kendiini öne atıyor öle tutmamızı istiyor .yine öyle yaptı beyfendi bende döndürüyüm derken düşecekti az kalsın allahtan yeleği varmış tutuyum derken hooop sağ baş parmağım çıkmış :)ve dönmüş.allahım o nasıl ibr acıydı.çıkıkcı ayşe teyze sağolsun.:)yerine katıverdi de azcık geçti.hala ağrıyor ama.başkada birşey yok.
ah çıtıııır sorma o gün olayı maraşta güzeldi.burda birşey yok..teyze ve teyze kızları ile oturuyoruz biliyorsun o bitmişti şimdi yine başlatacağız inşl.orda hiç gün gibi değil gırgır şamata terlikler yok etek giyen yok bildiğin anne :):)dedikodu yok :):)hiç kkeyifli değil bu gün :):) aah maraaaaş aah .onların tatlı tuzlu tabağı yeter :))))))))))
kocayla kapiş yine :)problemi biz anladım artık.ya bende sorun ya onda çözemedim.şimdiki kavgamız elinde bir telefon doruk kucağında çocuk ağlıyor hı hı hı oğlum başka birşey yok o tel elinden de düşmüyor.gece bile ytakta o derece :)bunlar birikimdii patlama noktasıda 1 saat önceydi :)oda eve apartmandan 3 erkek gelecekti beyfendi yönetici olduda .sıkıntıları varmış gelenlerinde.neyse annemlere gittik biz.eve bir geld,m allahım heryer sigara kokuyor ama nasıl bir koku yatak odasına bile çekmiş koku.buda final oldu ben başladım çemkirmeye .peki verdiği cevap ne birzamanalr sende içiyordun şimdi bizim içtiğimimizi kıskanıyorsun.:)yani eve bebeğin olduğunu umursamıyor bile.ne olackmış sanki.bu dünyada birürü sigara içen ev ve o evde yaşıyan bebekler varmış :)cevap bu.aldı yastığını defoldu başka odaya.1 hafta gider bu küslük :)sıkıldım da zaten.allah yardım etsin bana dimi.ya cidden şiimdi bende sorunmu var :)eşim sorunlusun sen dedide :)))))