Kahramanmaras///46

iyi akşamlar kızlar

yazılılar,performanslar derken ne çok iş var yapacak,gün 24 saatten fazla olmalı

evet ayşegülcüm yoruluyorum,topuklu ayakkabı giysem de dolgu topuk veya kalın topuk giyiyorum ben ama son zamanlarda hep spor takılıyorum,saçımı da taramadan topluyorum,doğru okula.Dağıttım mı ne

Nil'e de geçmiş olsun,bebişler hep sağlıklı olsun,yemeklerini iyi yesin,erkenden uyusun,gece çok uyanmasın,sürekli mızmızlanmasın,hep gülsün inşallah.Çok oldu ama ne olur sanki böyle olsa

malesef öle çıtır nile bende acıdım.ama birtaraftanda ayrıcaalıklı olack nişl hep.en güzel duyguyu o tatacak annelik gibi :):)o herşeye değer bence.allah olmayan herkese nasip etsin inşl.bugün azdaha iyiydi. 1 hafta oldu banyo yapmayalı dedimki kirdenn iyice hasta olmasın hemde rahatlar yavrucak diye kalktım yaptırdım veeee burnu yine tıkandı :)inşl geçicidir.kahvaltıyı birgün yumurta sarısı ceviz azcık ekmek.birgünde domates suyu peynir ceviz.:)hergün 1 tatlı kaşığı pekmez falan filan :)yanlarına mutlaka bitki ççayı oluyor zaten içtiği az birşey.bencede çok faydlı çaylar.nile şifa olsun.bizdaha süte başlamadık içermi bilmiyorum.ama sebze türlerini hiiiiç ssevmiyor.ye tatlıyı çıkar hakkıyı dedik çocuk bildiğin tatlıcı :)bayılıyor şekerli gıdalara.tabii yasak :)

ben dorukla yüreyemediğim için topuk cm ni kısalttım :)ama çallışssam artar eminim.belin ağrımasa sorun olmaz da oda sıkıntılı.olsun dış görünüş önemli enaz rahatlık kadar :) :)

he valla,ben de öyle dedim,dış görünüş önemli dedim :))) çalışınca insan dikkat ediyo tabi biraz daha,benim de geçen yılki halimle bu yıl arasında uçurum var, saçımı burçin gibi toplar çıkardım bu yıl kendime geldim, düzleştirmeden çıktığım nadirdir. gece yarısına kalıyorum ama napiyim, psikolojik olarak huzursuz yatıyorum ve ertesi gün düzenli giyinmediysem bütün gün çekiyorum o ruh halimi, mutsuz çekingen oluyorum. tam tersi durumda da özgüvenim tavan yapıyor, ne çok etkiliyor beni kıyafet ve saç bakımı. siz de mi öylesiniz? oje sürmediğim gün mesela ellerimi kullanmaktan çöekiniyorum, öğrencilerin kağıdında bişey göstereceksem bile hemen çekiyorum elimi, rahat kullanmaıyorum yani, bi ben mi böyleyim ???

yarasın doruk a annesi, güzel beslensin burçinin dediği isteklere ben de amin diyorum yürekten :)nil kahvaltıyı iyi yapıyor,ceviz pekmez bal peynir çeşitleri yumurta çeşitleri krep bitki çayları ve sütle yediği tek şey coco pops,nadiren de olsa veriyorum... bugün yine dr a gittik ama çişini vermedi yine nil. fena yağmur yağdı, ayakkabılarımın içi su doldu, neyse ki nili arabada bıraktım çoğu zaman, iyi ki çalmadılar kızımı, anahtar üstüne bıraktım, bardaktan boşalırcaına yağıyordu çünkü, suyum çıktı :)

iyi hftasonları.

iyiakşamalr kızlar.burçin bu haber senin için sanki iyi bir haber gibi:KK43: sema ameliyat olmuş faceden gördüm.aradım 5 gün olmuş olalaı miyomdan olmuş.gerçi burayada giremiyorki sema.

burçin, biraz dağıtmışın gerçekten :))) 2 çocukla böyle oluyo demek ki insan, ben 1 çocukla hiç bişeye yetişemiyorum diyorum ki yetişemediğimi bırakıyorum, sen mükemmeliyetçisindir biraz daha, yine de çok iyi idare ediyorsun canım. insan kendini salıyo bi süre sonra,eve adayınca kendini... her ne kadar yanlış olduğunu bilsek de doğrusunu yapabilenlere bravo...

iyiakşamalr kızlar.burçin bu haber senin için sanki iyi bir haber gibi:KK43: sema ameliyat olmuş faceden gördüm.aradım 5 gün olmuş olalaı miyomdan olmuş.gerçi burayada giremiyorki sema.

geçmiş olsun,bir arayayım olmazsa

burçin, biraz dağıtmışın gerçekten :))) 2 çocukla böyle oluyo demek ki insan, ben 1 çocukla hiç bişeye yetişemiyorum diyorum ki yetişemediğimi bırakıyorum, sen mükemmeliyetçisindir biraz daha, yine de çok iyi idare ediyorsun canım. insan kendini salıyo bi süre sonra,eve adayınca kendini... her ne kadar yanlış olduğunu bilsek de doğrusunu yapabilenlere bravo...

ben bu yaşıma kadar hiç oje sürmedim canım,o yüzden sürsem acaip hissederim kesin.Saçımı hiç bir zaman taramam,2 ayda bir boya olacağında taranır anca.Tarayınca hoşuma gitmiyor,benim saçım cins biraz ya da ben cinsim bilmiyorum :)) Zaten biliyorsunuz şıkır şıkır da olamam,yarı spor en hoşuma giden.Herkesin tarzı işte.Hiç rujum,farım ve allığım da olmadı mesela.Annem hep kızar azcık makyaj yap diye ama....Sana yakışıyor ,sen zaten seviyorsun da,kendini iyi hissetmen önemli.Öyle hissediyorsan tabii ki yapmalısın.Ötesi var mı,önemli olan zaten bu.
Mesela benim de yüzük takıntım var,yüzüksüz çıkınca ellerimi çok boş hisseder,rahatsız olurum.Koleksiyon yaptım resmen.Ama evlilik yüzüğünü hiç takmadım,taksam alışırdım belki.

doruk'un kahvaltısı da pek güzelmiş,yarasın paşaya.

ben de dün aradım semayı, ben tüp bebek veya aşılamadan dolayı hasta yatıyor sanıyordum,göknur burda ayzınca öyle anladım, sağol göknurcum...

benim de allığım hiç olmadı mesela, işte ihtiyaç meselesi dediğin gibi, ben o süslü makyajlıların yanında çok sönük kalırım, herkesin tarzı haklısın :) ama senin düğün fotoların hala gözümün önünde, mükemmel makyaj ve kusrursuz güzelliğin vardı, o zaman da söylemiştik, bambaşka biriydin sanki, çok güzeldin, bence denemelisin, zaten güzelsin malzeme sağlam da makyajla valla ne denir o güzelliğe bilemiyorum, gerçekten doğal ve çok hoştun fotolarda.

bakıcımıza davetliydik bugün ama nil durmadı çok duramadan döndük, yürüyo artık nil teyzeleri, karıştırsın her yeri umrumda değil, çok bekledim yürümesini, şimdi de konuşmasını bekliyorum, geç konuşacak ve ben yine "sus diyeceksin ilerde,erken konuşmasın" diyenlere inat beklemye devam edicem konuşmasını :)))

burçin öğretmenler günün kutlu olsun,göknurcum eşininki de kutlu olsun. daha çok önemsendiğimiz nice öğretmenler gününe...kutlama programı bende, p.tesi kutluyoruz ve ben d e konuşma yapıcam :)

:KK17::KK17: teşekkür ederim ayşegülcüm,o senin güzelliğin

ben de kutlayayım öğretmenler gününü.Artık bir değeri yok ama....Bizim de yarın kutlama programı var,kolay gelsin sana.Eminim iyi bir program hazırlamışsındır

çocuklar yürüse bir dert,yürümese başka dert.Her yeri karıştırır,döker.Gerçi kerem emekleyerek de hallediyor o işi :)

Son düzenleme:
ben de dün aradım semayı, ben tüp bebek veya aşılamadan dolayı hasta yatıyor sanıyordum,göknur burda ayzınca öyle anladım, sağol göknurcum...

benim de allığım hiç olmadı mesela, işte ihtiyaç meselesi dediğin gibi, ben o süslü makyajlıların yanında çok sönük kalırım, herkesin tarzı haklısın :) ama senin düğün fotoların hala gözümün önünde, mükemmel makyaj ve kusrursuz güzelliğin vardı, o zaman da söylemiştik, bambaşka biriydin sanki, çok güzeldin, bence denemelisin, zaten güzelsin malzeme sağlam da makyajla valla ne denir o güzelliğe bilemiyorum, gerçekten doğal ve çok hoştun fotolarda.

bakıcımıza davetliydik bugün ama nil durmadı çok duramadan döndük, yürüyo artık nil teyzeleri, karıştırsın her yeri umrumda değil, çok bekledim yürümesini, şimdi de konuşmasını bekliyorum, geç konuşacak ve ben yine "sus diyeceksin ilerde,erken konuşmasın" diyenlere inat beklemye devam edicem konuşmasını :)))

burçin öğretmenler günün kutlu olsun,göknurcum eşininki de kutlu olsun. daha çok önemsendiğimiz nice öğretmenler gününe...kutlama programı bende, p.tesi kutluyoruz ve ben d e konuşma yapıcam :)

ben girene kadar kutlamışsınız öğretmenler gününü.topiğimizin çiçek öğretmenleri değerli anneleri öğretmenler gününüzü ben ve sevgili tostos oğlum canı gönülden kutluyoruz.nice güzel günleriniz olsun.

:KK17::KK17: teşekkür ederim ayşegülcüm,o senin güzelliğin

ben de kutlayayım öğretmenler gününü.Artık bir değeri yok ama....Bizim de yarın kutlama programı var,kolay gelsin sana.Eminim iyi bir program hazırlamışsındır

çocuklar yürüse bir dert,yürümese başka dert.Her yeri karıştırır,döker.Gerçi kerem emekleyerek de hallediyor o işi :)

ayşegüle katılıyorum burçin senin sade güzelliğinin yanında hafiif makyajla süper hatun olursun.zaten çok güzelsin maşallah 2 çocuk annesi demeye bin şahit.

proğramınız keyifli geçer inşl bolboleğlenirsiniz umarım.

mrb kızlar ders ve idil ev derken yazmaya vakit olmuyor k. bakmayın ama bilin ki sizleyim:)
öğretmenlerin öğr. gününü kutluyorum. aysegül nil yürüyormuş gözün aydın:) idil de bir haftadır telaşlı telaşlı yürüyor gibi tam olarak olmasa da. sema nerelerde bilen var mı. tedaviye başladımı:)

Ayşegül ve Burçin öğretmenler gününüz kutlu olsun zor ama çok güzel bi meslek yapıyosunuz bende küçükken hep öğretmen olmak istemişimdir ama kısmet işte..

ayşegülcüm nil yürümüş hadi hayırlı olsun inşallah en kısa zamanda konuşur çen çen başını ağrıtır :KK1::KK1: gökçe yürümüyor daha yaşı oldu nerdeyse ama bekliyorum bende yiğit yaşına yakın yürümüştü bu biraz geç kaldı

göknurcum ne güzel maşallah yesin tabi doruk paşa bebekler yiyince anneler doyar ben gökçe 1 kaşık fazla yese seviniyorum çünkü çok iştahlı diil ne yazık ki biraz zor yiyor inşallah açılır iştahı..

burçincim iki çocuklu çalışan birinin işi çok zor ben çalışmıyorum ama iki çocukla hiç işim bitmiyor senin zorlanman çok normal.. gökçede emeklediği yerden maşallah her yeri indiriyor aşağıyo..

gülcüm sen nasılsın bu kadar ders çalışıyosun inşallah alırsın emeğinin karşılığını..

semayada geçmiş olsun inşallah iyileşir kalkar ayağa en kısa zamanda...

merhaba kzlar.resmen topiğimiz gidiyor gibi :)hiç böylr uğramamzlık yapmıyorduk :)burçin bir facede sen al artık lütfen :)

pazartesiden beri hastayım,iyileşemedim tam olarak,dinlensem iyileşirdim belki ama nerde....Öğrencim bugün hocam beyazdınız,iyice sararıp solmuşsunuz,göz altınız morarmış ve halkalanmış,gözleriniz kızarmış,uçuğunuz çıkmış diye saydı durdu,psikolojimi bozdu valla.Ah bir dinlensem....
Yarın da günüm var,bana gelecekler,akşamdan hazırlığımı yapayım,okuldan koştur koştur geleceğim zaten

sema'nın selamı vardı,anca yazıyorum.

herkes iyidir inşallah.

pazartesiden beri hastayım,iyileşemedim tam olarak,dinlensem iyileşirdim belki ama nerde....Öğrencim bugün hocam beyazdınız,iyice sararıp solmuşsunuz,göz altınız morarmış ve halkalanmış,gözleriniz kızarmış,uçuğunuz çıkmış diye saydı durdu,psikolojimi bozdu valla.Ah bir dinlensem....
Yarın da günüm var,bana gelecekler,akşamdan hazırlığımı yapayım,okuldan koştur koştur geleceğim zaten

sema'nın selamı vardı,anca yazıyorum.

herkes iyidir inşallah.

geçmiş olsun burçin.ne çok saymı öğrencin.rengim bozuksa neden dengemi iyice bozuyorsun çocuğuum deseydin :)yada birgün bbizim evde kalda bütün bu saydıklarından dinlenerek kurtulyum deseyin.senin eşinde ayhan gibi yardımcı olmuyormu burçin.gerçi adam senin gün hızına yetişemzki :)hafta sonuna az kaldı inşl misafirsiz geçerde dinlenirsin.

desem yapar göknurcum ama onun da vizeleri var 2 gündür,çalışıyor malesef

misafirlerimi atlattım şükür,hepinize iyi hafta sonları

ben girene kadar kutlamışsınız öğretmenler gününü.topiğimizin çiçek öğretmenleri değerli anneleri öğretmenler gününüzü ben ve sevgili tostos oğlum canı gönülden kutluyoruz.nice güzel günleriniz olsun.

ayşegüle katılıyorum burçin senin sade güzelliğinin yanında hafiif makyajla süper hatun olursun.zaten çok güzelsin maşallah 2 çocuk annesi demeye bin şahit.

proğramınız keyifli geçer inşl bolboleğlenirsiniz umarım.

teşekkür ederım göknurcum :))) çiçek anneyiz biz:)çiçek deyince 2. sınıflar geliyo aklıma. onlar daha minnakcık öğrenciler ya gürültü yaptıklarında "hadi çiçek oluyoruz" diyorum, kızları geçtim de erkek öğrencilerin de çiçek olmalarına bayılıyorum çok svimliler yaaa. teneffüslerde bacağıma yapışyolar" ingilisçe öğretmenim " diyerek :KK16::KK16::KK16:
bayağdır girmedim topiğe,dedikodum birikti, konuşayım da rahatlıyım azcık. kocam geçen hafta içi nkaraya seminere gitti nille yalnızdık,nil çk hasta hala,öksürük berbat...örtmenler gününde kocam akıllı telefon hediye tti bana,sürprizdi. kk ya telden girdim okudum ayfamızı ama yorum yapamadım bulamadım yani,göknur beceriyodu o işi ama ben yapamadım :)
dün 8 lerin ingilizce merkezi sınavı vardı biliysunuz sorular kazıktan da akzıktı, lise düzeyi gibiydi , kitapla hiç alakası yoktu. mbi daha önce aramıştım ben kitap dışına çıkmayın hep kitaptan sorulacak dedi ama kitapta ne klimeleri var ne konuları. ağlayacaktım akşam soruları görünce. sinirimden... din eingilizceden zor ormuşlar. herkes de diyor ki din dersini cocuklar zor diyecek, ders saati çoğaltılması için bahane, ingilizceyi de kurban ders eçtiler,tek din dersinin sayısını arttırınca tepki alırlar,şimdi yanına ingilizceyide arttırırlar bahane olarak diyorlar. olur mu olur.. muğldaki ingilizceciler toplanıp milli eğitime gidicez sorular nerden çıkmış kitaptan gösterinler bize de biz de onu öğretelim. hepimiz şoktayız, aylarca emek verdik umutlandık, çzödüğümüz testin hesabı yok fotokopi masrafı... ne diyeyim bilmiyorum,cocukları soğutacaklar derslerden,sınav sonrası benim öğrenciler okula gelmemişler gelmye yüzümüz yok demişler,onların suçu değil,benim de suçum değil... çocukların halarını yiyenleri allaha havale ediyorum. müdür bana yoğunaşacak, niye düşük aldılar diye, çünkü matematikten öyle kolay sormuşlar ki en tmbel öğrencimiz büyük başarı bekliyor düşünün... ne gerekiyorsa yapıcam itiraz için...

hepinizi öpüyorum, günümü kutlayanlara geç de olsa teşekkürler tekrardan :)

iyi akşamlar kızlar

sorulardan hiç haberim yok ayşegülcüm.Zorsa herkese zordur,sizin okula özgü değil ki,müdür onu fark eder herhalde.Bozma moralini,sen elinden geleni yapmışsın sonuçta

dopiğimin güzel hatunları merhabaaaaaa, ayşegül'üm çıtırım az önce seni facede online görünce bi bakayım k.k. ya dedim.neler var neler yok bebecikler nasıl en önemlisi burçin sen nasılsın? göknur'la ve çıtırımla faceden görüşüyoruz seni faceye geçiş yaptıramadık bi türlü :) hala maraştasın değilmi? aşıya giderken bakıyorum sizin binaya hayırsız aydan deyip kızıyorum kendime :KK43:
inşallah hala buradasındır tel numaran aynımı ? burada isen seni ziyaret etmek istiyorum küçük beyler tanışsın :)

güzel annecik nil'im yürüyor demek maşallah kuzuma :nazar: resimlerinden seviyoruz

göknur ya senin minik paşa maşallah :nazar: fena karizma hele askılı pantolonla bitiriyor beni :) söyle ona anasına çeksin huyu bende ayhana öyle diyorum bazen göktuğ'un her hareketine aynı ben diyo içimden gülüyorum tıpkısının aynısı ben :KK1:

melihacığım sende ne var ne yok kuzucuk büyüdümü ne tatlıdır kimbilir ALLAHIM esirgesin :nazar:

X